Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Fri Apr 24, 2015 7:52 pm | |
| -Bine, de acord. Spun eu. Apoi aleg eu ramurelele pentru cosul de nuiele pe care a urma sa il impleteasca. | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Fri Apr 24, 2015 8:28 pm | |
| -Foarte frumos cosul. Ii spun eu. -Acum hai sa mergem dupa fructe de padure. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Fri Apr 24, 2015 9:35 pm | |
| "Hai." raspunse ea vesela. Si incepu sa se tina aproape de Orome, pentru ca el cunostea locurile.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Fri Apr 24, 2015 10:01 pm | |
| O conduc la o padurice de arbusti unii erau inca infloriti altii deja aveau fructele coapte. -Ai grija. Unele fructe nu sunt prea comestibile. Ii spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Fri Apr 24, 2015 10:30 pm | |
| Ryn avu grija ce alege. Alese numai fructe bine coapte si numai bune de mancat. Cand se umplu cosuletul ei, ea spuse: "Hai sa ne intoarcem. Am destule fructe." îi zambi ea. "O sa fac o placinta tare buna din astea." zise ea vesela.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Fri Apr 24, 2015 11:30 pm | |
| -Abia astept sa gust din placinta pe care o vei face, Sunt sigur ca va iesi una delicioasa. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 1:45 pm | |
| -Multumesc spun eu. Ma apuc apoi sa mananc cartofii prajti si friptura. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 1:55 pm | |
| Ryn manca si ea in tacere si apoi dupa ce termina, taie o felie de placinta si gusta din ea. "A iesit buna." constata ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 1:57 pm | |
| Iau si eu o felie de placinta si gust din ea. -Intradevar, a iesit foarte buna. Ii spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 2:38 pm | |
| "Ma bucur ca iti place." zambi ea. Dupa ce termina si placinta de mancat, Ryn se ridica de la masa, spala toate vasele murdare si apoi il intreba pe Orome: "Vrei sa vii cu mine intr-un loc mai retras din casa?" intreba ea. "Vreau sa te intreb cateva lucruri." adauga ea.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 3:01 pm | |
| Desigur ca voi veni, draga mea Ryn. Ii spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 4:33 pm | |
| -Bine. Oau, ce camera frumoasa. Spun eu apoi ma asez langa ea pe canapea. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 6:05 pm | |
| "Orome... cand ai fost dragon si eu te-am sarutat, ai simtit cumva ca ar fi sarutul dragostei adevarate?" il intreba ea timida, lasand ochii in jos rusinata.
Last edited by Aveqetura on Sat Apr 25, 2015 6:45 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 6:42 pm | |
| -Ei bine, eu unul nu stiu ce sa zic. Inima mea a simtit mai mult. Vraja care a fost pusa s-a destramat dar nu era vorba sa simt eu cu constiinta ci asta a simtit inima si sufletul meu si mai ales subconstientul meu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 6:46 pm | |
| "Am inteles." raspunse ea, continunad sa stea cu capul in jos, rusinata. "Dar... acum... ma... placi?" intreba ea, balbaindu-se aproape.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sat Apr 25, 2015 7:09 pm | |
| -Da, iubita mea. Te plac foarte mult. Ii spun eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 11:40 am | |
| "Multumesc." raspunse ea. "Si... vrei..." dar nu mai continua pentru ca isi acoperi fata cu palmele ei, incepand sa planga in sughituri. Cum sa-i spuna ea lui Orome ca ar vrea sa stie si ea ce-i aia dragoste, atingere fizica? Cum sa-si exprime dorinta in mod verbal cand ea era constienta ca nu se cunosteau decat de doua zile?! Era pur si simplu dezarmata! Iar ea chiar isi dorea din suflet sa fie iubita, atinsa... Sa i se spuna cuvinte frumoase de iubire... Era prea mult pentru limbajul ei destul de limitat... Asa ca se rezuma ca proasta la plans in sughituri.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 12:31 pm | |
| -Da, frumoasa mea. Spun eu, apropiindu-ma de ea, oferindu-i o imbratisare calduroasa, un sarut pasional si o mangaiere plina de tandrete. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 12:42 pm | |
| Ea se uita la el cu ochii inca umezi. "Da... ce anume... Orome?" il intreba ea, printre sughituri.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 1:37 pm | |
| Sunt indragostt de tine chiar farte indragostit si vreau sa avem o noape romantca. Asta incluzand si faptul ca vom imparti acelasi pat. Spun eu facnadu-i cu ochiul, sperand ca intelesese ca ma refeream la mai mult decat spuneam. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 2:18 pm | |
| "Multumesc, Orome." zabi ea timid. "Cand te-am sarutat ca dragon, mi-am dorit din tot sufletul meu sa redevii elf. Iar cand ai redevenit ceea ce ai fost, inima mea a ramas sagetata pentru totdeauna. M-am indragostit iremediabil chiar din acea clipa." adauga ea. "Orome... mi-as dori ca aceasta noapte sa fie foarte intima intre noi. Si placuta." mai spuse ea. "Si... as vrea sa fii...gentil... daca intelegi..." concluziona ea inrosindu-se puternic.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. Sun Apr 26, 2015 2:23 pm | |
| -Te inteleg perfect draga si scumpa mea iubita. La fel imi doresc si eu, scumpa mea Ryn. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dragonul din Padurea Vaii Albe. | |
| |
|
| |
| Dragonul din Padurea Vaii Albe. | |
|