Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
| Prima zapada | |
| | Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Prima zapada Wed Apr 22, 2015 9:12 pm | |
| Rensho se plimba prin curtea iernii fara nici un stres, fumandu-si tigara. Nu era prea frig, gandi el, pana cand se ivi primul fulg. Inca unul si intinse mana. Era micut, dragalas, dar cu un model atat de complicat. -Ah! zise el caci fulgul se topi instant. Se aseza pe o banca micuta, privind fulgii care cadeau. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| | | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prima zapada Wed Apr 22, 2015 9:46 pm | |
| Rensho isi muta privirea, pana intalni o tanara complet imbracata in alb din cap pana in picioare. Isi stinse tigara aruncand-o in cosul de gunoi de alaturi. -Chiar este spuse el, privind fulgii de zapada care deveneau tot mai mari. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Wed Apr 22, 2015 9:50 pm | |
| "Ideal pentru o plimbare prin zapada." spuse ea. "Ador Iarna." adauga ea si incepu sa se invarta ca intr-un vals. In vreme ce ea se invartea ca intr-un vals, ninsoarea se intetea si in curand totul era alb in jurul lor.
| |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Prima zapada Wed Apr 22, 2015 10:25 pm | |
| Baiatul se facu ma comod pe banca, admirand dansul ei. Dar era ceva cu vremea, de parca ar fi raspuns la fiecare miscare a ei. -Cine esti? o intreba in cele din urma. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Wed Apr 22, 2015 10:53 pm | |
| "Dusmanii mei ma stiu drept Craiasa Zapezii. Eu sunt Iarna, cea mai mica dintre surorile mele." spuse ea. "Elsa e numele meu, adauga ea, iar pe companionul meu, cel de colo, il cheama Hans." spuse ea aratandu-i barbatului lupul ei. "Tu cine esti?" il intreba ea.
| |
| Subject: Re: Prima zapada Wed Apr 22, 2015 11:20 pm | |
| -Sorinozuka Rensho, se prezenta el. Nu stiam ca iarna poate lua forma umana, adica ma gandeam la ea doar ca un simplu anotimp. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Thu Apr 23, 2015 11:26 am | |
| "Poate lua si forma umana, daca asta-si doreste." spuse ea. Elsa se aseza pe banca langa acel tanar. "Ce vant te aduce prin aceste tinuturi, Rensho?" il intreba ea.
| |
| Subject: Re: Prima zapada Thu Apr 23, 2015 1:06 pm | |
| -Sa spunem ca doar imi place sa calatoresc, raspunse el privind-o. Locuiesti aici? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Thu Apr 23, 2015 4:05 pm | |
| "Da." raspunse Elsa. "Aici e teritoriul meu. Regatul meu, daca preferi astfel. Nu departe de-aici e Castelul meu." spuse ea, zambind.
| |
| Subject: Re: Prima zapada Thu Apr 23, 2015 8:51 pm | |
| -Un castel de gheata. Interesant, mi-ar place sa il vad, adauga el. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Fri Apr 24, 2015 3:12 pm | |
| -Wow! exclama el. Esuperba caleasca. Apoi intra cu grija, asezandu-se in fata, sperand sa nu sparga ceva. Parea atat de fragila si usoara si studie atent caleasca frumos lucrata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Sun Apr 26, 2015 11:00 pm | |
| Rensho ramase cu gura cascata cand vazu ditamai palatul si iesi usor din caleasca. -Mda, cam micuta pentru tine. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Sat May 02, 2015 1:59 pm | |
| Baiatul intra inauntru, privind curios tot palatul din gheata. Parca era intr-un basm si cand ajunse la scara urca o treapta, ce sclipi usor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Sat May 02, 2015 5:28 pm | |
| -Da,da, zise el incercand sa scape de cicaleala, neuitandu-se unde calca, fiind nerabdator sa ajunga in varf. Nici nu puse bine piciorul pe a doua treapta ca incepu sa gesticuleze din maini ca o pasare beata si se trezi pe spate. Deschise ochii usor buimac, inca intins pe gheata. -Ah, dracia dracului! si ramase intins pe spate privind acoperisul, apoi il bufni rasul. Zambi nostalgic si isi scoase pachetul de tigari, aprinzand o tigara. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Sun May 03, 2015 11:45 am | |
| "Banuind ca i s-a intamplat ceva, Elsa se intoarse din drum. Il gasi pe Rensho lungit pe jos, privind tavanul. Isi scosese un pachet de tigari si incepuse sa fumeze una. Elsa cobori pana la el. "Gheata ti-a cam dat de furca, nu?" il intreba ea, chicotind.
| |
| Subject: Re: Prima zapada Tue May 05, 2015 5:09 pm | |
| -Cam da, zise el, zarind-o pe Elsa. Isi termina tigara apoi se ridica in capul oaselor, mergand spre scara. -Hai sa mai incerc odata si pasi cu mai multa grija. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Tue May 05, 2015 5:42 pm | |
| Elsa chicoti. Îi prinse usor bratul, isi trecu o mana dupa mijlocul lui si pluti impreuna cu el pana la balconul de unde se putea vedea o parte din regatul ei.
| |
| Subject: Re: Prima zapada Wed May 13, 2015 10:44 pm | |
| -Uau, ce frumos se vede. si pentru prima data incepu sa se comporte ca un copil care descoperea o jucarie noua. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Prima zapada Fri May 15, 2015 12:19 pm | |
| "Ma bucur ca iti place." raspunse Elsa. Dintr-un impuls, necunoscut pana si ei, ea-l mangaie pe Rensho usor pe cap, prin par.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Prima zapada | |
| |
| | | | Prima zapada | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |