~Sunny MEMBRU
Sex : Mesaje : 2 Kwan : 4 Varsta : 30
| Subject: Buna! Thu Apr 23, 2015 11:43 am | |
| Buna, puteti sa-mi spuneti Mari. Am 21 de ani, sunt pasionata de Japonia si imi place RPG-ul. Sper sa ne intelegem. ^^ | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Buna! Thu Apr 23, 2015 11:51 am | |
| Hei, bine ai venit pe forum. Distractie placuta. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Buna! Thu Apr 23, 2015 3:41 pm | |
| Bun venit la noi, Mari. Iata ca avem acum cui spune "La multi ani!" de Sfanta Maria. Sa te simti bine si sa te distrezi mult si copios.
| |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Buna! Thu Apr 23, 2015 5:24 pm | |
| Salut! Welcome. Bine ai venit si sper sa te distrezi. Si am cateva intrebari:
1. Din ce oras esti? 2. La ce facultate esti? Sau deja lucrezi? 3. Privesti Anime? Care e anime-ul tau favorit? 4. Citesti manga? Daca da, care e manga ta preferata? 5. Ce gen de filme preferi? 6. Ce gen de muzica asculti? 7. Ai animalute pe acasa? | |
|
~Sunny MEMBRU
Sex : Mesaje : 2 Kwan : 4 Varsta : 30
| Subject: Re: Buna! Thu Apr 23, 2015 5:31 pm | |
| Multumesc de primiri. Nu aveti alte Marii pe-aici? Nu pot sa cred. ) Sa raspund si la intrebari: 1. Din ce oras esti? Mangalia 2. La ce facultate esti? Sau deja lucrezi? Sunt la facultate, la Limbi Straine si lucrez in sensul ca dau meditatii la engleza. 3. Privesti Anime? Care e anime-ul tau favorit? Nu ma uit la animeuri, dar animeul meu preferat e Sailor Moon. 4. Citesti manga? Daca da, care e manga ta preferata? Manga nu citesc. 5. Ce gen de filme preferi? Science Fiction, fantasy, aventuri, comedii 6. Ce gen de muzica asculti? Ascult cam de toate, dar cel mai mult imi place rockul. 7. Ai animalute pe acasa? Nu am, din pacate, planuiesc sa-mi iau candva. 翼は夢そして空へ! | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Buna! Thu Apr 23, 2015 10:43 pm | |
| La 5 si 6 ne potrivim la fix Si mie imi plac filmele SF si Fantasy iar ca muzica ascult de toate dar mai mult Rock. Ah da si la Mangalia vin in fiecare vara cand vin si in Constanta. | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Buna! Fri May 15, 2015 2:15 am | |
| Bine ai venit alaturi de noi! | |
|