Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Sfaturi Intelepte | |
| | Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Sfaturi Intelepte Sat May 09, 2015 10:55 am | |
| Având în vedere că la început acest forum avea o anumită linie şi un anumit mod de a scrie bine determinat, eu personal mă simt destul de frustrată deoarece odată cu venirea mea pe acest forum, au început să apară postări cu tentă romance/erotic. Mă consider într-un fel vinovată de stricarea unei linii prestabilite încă de la începutul existenţei acestui forum şi eu, personal, cred că am stricat linia cu aducerea acestui tip de a posta. Drept urmare a celor de mai sus scrise, mă lupt între decizia de a rămâne în continuare pe forum şi decizia de a părăsi acest forum. Pentru a mă ajuta să iau decizia corectă, orice sfat venind din partea voastră este mai mult ca bine-venit şi voi ţine seama de ceea ce spuneţi şi voi.
| |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sfaturi Intelepte Sat May 09, 2015 11:59 am | |
| Eu personal ca admin, am luat decizia sa accept si noutate pe acest forum, sa accept si Romance. La inceput in 2008 cand RPG-ul era in floare lipsea un forum RPG fantasy insa era doldora de RPG anime mai ales ti se impunea sa respecti linia unuianumit anime, unui anumit desen animat. Nu stiam ce useri, ce varsta vor avea userii care se vor inregistra. Asa ca i-am stabilit o anumita linie. Dar avand in vedere ca fata de atunci a trecut ani de zile si userii sunt adolescenti si adulti am decis ca forumul merita o schimbare mai ales avand in vedere ca a ramas singurul RPG de pe domeniul forumgratuit, si singurul RPG care maiaccepta personaje fantastice, si avand in vedere varsta userilor, zic ca e bine venita si partea de romance. Nu cred ca ai stricat nimic. Totusi e important ca un forum sa raspunda cerintelor tuturor userilor inregistrati si nu doar unei anumite categorii.
Concluzia e ca eu ca admin doresc sa ramai in continuare pe forum. Nu Ai stricat absolut nimic. Ba chair ai mai inveselit acest forum si l-ai mai insufletit. La-i resuscitat. Inainte de venirea ta, eram doar eu pe forum. Acum este un forum viu cu cativa useri. | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Sfaturi Intelepte Sat May 09, 2015 12:30 pm | |
| Ok . In primul rand , totusi .. de ce vrei sa pleci ? Pentru ca eu nu am inteles ABSOLUT NIMIC din cele spuse de tine . Nu are sens . Postari cu tenta romance/erotica ? Acum pe bune ... Nu e si normal , cand relatia a doua persoane avanseaza , sa se intample chestia asta ? Poate acele persoane doreste copii , familie . Cum ar fi trebuit sa-i faca ? Da, intradevar ca este un forum cu tematica fantasy , dar din punctul meu de vedere , poti folosi tente de genul asta numai sa nu exagerezi . Cum a spus si Sanara , cand a aparut forumul , membrii aveau 14-15 ani nu cum sunt acum peste 20 de ani . Atata timp cat se respecta limita bunului simt , de ce sa pleci ? Eu nu inteleg . In al doilea rand , de ce ai pleca cand deja ti-ai creat niste povesti pe acest forum , cu anumite personaje si forumul este cat de cat activ .. chiar daca mai sunt cativa useri . Dar acei ''cativa'' useri , conteaza . Daca vrei intradevar sfaturi , al meu ar fi sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie in legatura cu forumul . Scuze daca am parut prea dura , dar asta e opinia mea . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Sfaturi Intelepte Sat May 09, 2015 1:03 pm | |
| Nimeni nu a fost dur. De aceea am si pus acest topic. Pentru a primi sfaturi si opinii. Multumesc pentru opinii si am sa ma gandesc foarte bine la ce decizie am sa iau cu referire la forum, mai ales ca tin la useri si am un deosebit respect pentru userii unui forum. Promit ca voi lua o decizie inteleapta si cumpatata.
| |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Sfaturi Intelepte Sat May 09, 2015 5:08 pm | |
| Okay, deci topicul asta mi-a sarit in ochi, de cand am intrat. Eu nu vad o problema in posturile cu tenta romantica/erotica, atata timp cat nu se exagereaza. Dar hai sa iti spun un lucru Ave. Daca o parte din personajele tale sunt implicate in relatii si nu numai ale tale, personajele oricarui user de pe acest forum, automat vor urma si posturi in care relatiile dintre cupluri vor fi avansate. O fi fairy forum fantasy, dar indiferent de natura personajelor, cand 2 dintre ele ajung intr-o relatie de cuplu, automat aceasta evolueaza. Daca tu consideri ca din aceasta cauza, ar trebui sa parasesti forumul, iti spun ca mi se pare lipsit de sens.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: Sfaturi Intelepte Sat May 09, 2015 6:10 pm | |
| Multumesc tuturor pentru opinii. Imi fac eu mai multe griji si probleme. Cred ca unele din ele - probleme, griji - inutile. Va multumesc tuturor pentru sfaturile voastre intelepte. Nimeni nu a fost dur, nimeni nu m-a jignit cu nimic. Nu voi parasi forumul. Tin la userii de pe el si la povestile construite impreuna cu cei care posteaza cu mine. Raman profund recunoscatoare tuturor si va multumesc de mii de ori.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sfaturi Intelepte | |
| |
| | | | Sfaturi Intelepte | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |