Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Tortul surpriza | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Tortul surpriza Fri May 22, 2015 8:36 am | |
| Era ziua de nastere a lui Arya. Pentru asta am vrut sa ii fac o mare surpriza si cum avem puterea focului norocul era de partea mea. Vorbisem cu matusile mele si apoi ma micsorasem cu potiunea de micsorare si apoi matusa Josephine ma lua cu grija punandu-ma in galbenusul de ou odata cu faina si incepand sa amestece sa prepare blatul de tort adaugand si celelalte ingrediente. O data blatul finalizat il pusese in cuptor iar eu simtisem cum temperatura creste dar eu rezistam. Apoi simt cand tortul fusese scos la racit si cand fu insiropat si cremuit. Si apoi tortul fusese decorat cu flori de msrtipan, flori de ciocolata si un mesaj scris cu crema de smantana. ,,La multi ani, Arya." Apoi alaturi de tort in cutie pusese un plic cu o scrisoare ce continea o felicitare si un mesaj. "Atentie, acest tort contine o surpriza foarte mica. Sa nu o inghititi din gresala.
Last edited by Sanara on Sat May 23, 2015 8:34 am; edited 2 times in total | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Tortul surpriza Sat May 23, 2015 12:27 am | |
| De dimineata ma trezesc cu postasul la usa si adormita merg sa deschid usa. I-au plicul citind somnoroasa mesajul si zambesc slab. Dragut din partea ei, sa isi aduca aminte de ziua mea de nastere. Dau o fuga pana la baie sa ma aranjez, pana soseste tortul supriza. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Tortul surpriza Sat May 23, 2015 8:38 am | |
| Eu simt o miscare ca un mic cutremur si stiam ca tortul e livrat. Acum abia asteptam sa vad fata lui Arya cand va vedea ce va descoperi in tort. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Fri May 29, 2015 7:44 pm | |
| Dupa o jumatate de ora ies schimbata si dupa nici cinci minute se auzi pentru a doua oara soneria. Cineva venise sa livreze tortul si deschid usa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Sat May 30, 2015 11:47 pm | |
| Eu stateam cuminte in tort in asteptarea petrecerii si a taierii tortului. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Mon Jun 08, 2015 11:12 pm | |
| Intre timp sosisera si surorile mele si prima intra pe usa fu Ayumi, urmata de Hope cea mai mare. -Dar Katya si Jade unde sunt? -Uf, imi pare rau, zise Ayumi punandu-mi o mana pe umar. Au ceva de rezovat dar ti-au trimis asta si imi intind o cutie mare. -Ei, asta e. Stiu ca ele nu prea au timp mai de nimic in ultimul timp. Ce ziceti de tort? si deschid cutia. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Jun 09, 2015 9:27 am | |
| Aud cutia tortului ca fusese deschisa. Stiam ca mai era putin pana in momentul in care trebuia sa apar eu. Intre timp ma gandeam la c cadou ar trebui sa fac sa apara prin magie o data cu aparitia mea. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Jun 09, 2015 9:10 pm | |
| Am luat cutitul taind prima felie de tort. Dupa ce o desprind frumos vad ceva fluturand. Uitandu-ma mai bine care nu cumva sa fie un tort vrajit, disting o aripa si trag usor de ea, cand aud un chitait. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Jun 09, 2015 9:44 pm | |
|
Last edited by Sanara on Thu Jun 18, 2015 11:20 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Thu Jun 18, 2015 11:10 pm | |
| In momentul in care am apucat aripa, lumini stralucitoare aparura in fata ochilor mei, apoi o aud pe Sanara urandu-mi la multi ani. -O multumesc frumos! si ii fac semn sa se aseze pe un scaun. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Thu Jun 18, 2015 11:24 pm | |
| -Cred ca scaunul e prea urias pentru mine. Sunt aici jos intre degetele tale daca inca nu teai dezmeticit dupa surpriza. Inca ma tii de aripa. Stii, cred ca as preferasa stau pe umarul sarbatoritei. Spun eu zambind la ea. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Sat Jun 20, 2015 3:50 pm | |
| -Ah, scuze si ii eliberez aripa,apoi fac sa apara un scaun pentru papusi. Nu e mai bine asa? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Sat Jun 20, 2015 6:35 pm | |
| -Mult mai bine. Mersi frumos. Spun eu, stand asezata pe scaunul de papusi care era asezat pe masa. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Sat Jun 20, 2015 10:47 pm | |
| -Bun, acum sa ti-o prezint pe Hope. E cea mai mare dintre noi, aratand catre o zana cu par blond si imbracata intr-o rochie bleu. Pe Ayumi o stii deja. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Sun Jun 21, 2015 9:16 am | |
| Merg langa Hope. -Eu sunt Sanara, incantata de cunostinta. Ii spun eu zanei. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Sun Jun 21, 2015 8:13 pm | |
| -Incantata, raspunse Hope zambind. Hai sa taiem tortul, iarAyumi merse dupa farfurii si pahare. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Sun Jun 21, 2015 8:50 pm | |
| Acum ca surpriza e gata sper ca e pe cale sa se termine si efectul potiunii de micsorare. Spun eu. Si chiar in momentul acela revin la dimensiunea normala. Apoi imi iau bagheta magica si ma ating si in curand eram imbracata cu o rochie de bal: http://d23gkft280ngn0.cloudfront.net/regular/Prom-Dress-Mori-Lee-95036_042.jpg -Ei bine, draga sarbatorita, ce zici? Vrei sa ai onoarea de a taia tortul impreuna cu insasi printesa Fairytopiei? Spun eu, atingand-o delicat pe mana ei dreapta si zambindu-i frumos.
Last edited by Sanara on Mon Jun 22, 2015 12:00 am; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Sun Jun 21, 2015 11:37 pm | |
| Arya
-Bine hai sa il taiem! si apuc cutitul, apoi simt mana Sanarei peste a mea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Mon Jun 22, 2015 12:17 am | |
| Taiem tortul impreuna. -Stii, mai am un cadou pentru tine, draga mea prietena. O excurse in orasul in care concerteaza cantareata ta favorita saptamana urmatoare. Include: Bilet de avion la clasa 1 pe avion turistic tip prestoric care se bazeaza pe forta dragonilor, cazare in palatul meu de vacanta din acel oras chiar in camera principala, camera unde dorm eu cand sunt acolo, bilet la concert la un loc VIP si un card de cumparaturi cu salariul meu de pintesa pe 1 an Si apropo cand vei ajunge la palatul meu de vacanta, simte-te ca si cum ar fi propriul tau palat, poti sa imbraci orice rochie de-a mea doresti. Ce zici de asta? Suficient de mare surpriza?
Last edited by Sanara on Wed Aug 19, 2015 9:15 am; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Aug 18, 2015 11:24 pm | |
| -Glumesti? Parca ar fi o suta de surprize, nu una. Deci cand plecam? iar pe Hope aproape ca o bufni rasul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Wed Aug 19, 2015 9:17 am | |
| -Pai va trebui sa plecamcam cu noaptea in cap. Intre 3 si 4 dimineata trebuie sa fim la aeroportul din Metropolis. La 6.00 dimineata e decolarea. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Aug 25, 2015 11:08 pm | |
| -Atunci eu zic ca la 4 sa fim acolo. Iar acum daca ma scuzi, incep sa pregatesc bagajul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Aug 25, 2015 11:31 pm | |
| -Bine. O sa ma duc si eu sa imi fac bagajul meu. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Oct 27, 2015 4:07 pm | |
| -Bine, pa. Iar dupa plecarea ei am inceput sa aranjez prin casa si sa pregatesc bagajul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tortul surpriza Tue Oct 27, 2015 5:24 pm | |
| Merg si eu sa imi fac bagajul iar inaceanoapte nu mai dormisem deloc. Imi era frica sa nu pierdem avionul. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Tortul surpriza | |
| |
| | | | Tortul surpriza | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |