Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sat Jul 04, 2015 11:27 pm | |
| -Poftim si sucul, apoi filmul incepe. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sat Jul 04, 2015 11:33 pm | |
| Zburasem apoi pe capacul sucului langa pai. Apoi urmaresc filmul. Dincand incnad mai sorbeam cate o inghititura de suc. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Tue Aug 18, 2015 11:19 pm | |
| Ayumi incepu sa urmareasca filmul cu interes, mancand din floricelele cu caramel. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Wed Aug 19, 2015 9:08 am | |
| Urmaresc cu interes filmul. Imi placea si mie acel film. La unele faze incercam sa mai comentez in soapta filmul cu Ayumi. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Tue Aug 25, 2015 11:09 pm | |
| -Da, da e interesant, vorbi Ayumi. Cred ca am ales un film bun. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Tue Aug 25, 2015 11:20 pm | |
| -Chiar foarte bun. Spun eu. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Tue Oct 27, 2015 4:22 pm | |
| -Hei! se auzi o voce din spate! Faceti linistite! Ayumi vizibil deranjata se intoarse cu fata catre intrus. Cele doua chiar vorbisera in liniste. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Tue Oct 27, 2015 5:01 pm | |
| -Se pare ca cineva are urechi prea sensibile. Spun eu. Cand imi intorc privirea era un elf cu urechi de iepure. Incep sa rad la vederea urechilor lui de 3 ori mai mari decat a unui elf obisnuit. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sat Oct 31, 2015 12:47 am | |
| -Asta sigur e elf? E prea mic de statura. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sat Oct 31, 2015 1:23 am | |
| -De fapt e posibil sa fie dintr-o mama elf si un tata spiridus. Desi dimensiunile lor par mult prea diferite, imperecherea se poate realiza fara nicio piedica. Insa o sa iti povestesc despre asta, undeva in privat, daca esti curioasa. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Mon Nov 02, 2015 11:18 pm | |
| -Nu tin neaparat. Insa tipul chiar e sensibil si incerc sa ma concentrez la film. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Wed Nov 04, 2015 1:42 am | |
| -E chiar deranjant sa ai langa tine tipi asa de sensibili care nu te lasa nici sa soptesti. Ii mai spun eu in soapta. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sun Nov 08, 2015 2:49 pm | |
| -Aha! aproba Ayumi. Dupa o jumatate de ora filmul lua sfarsit si Ayumi ii facu semn Sanarei sa s ascunda dupa parul ei, pe umar ca inainte. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sun Nov 08, 2015 3:34 pm | |
| -Ar avea ceva daca as intra in urechea ta? Intreb eu in timp ce zbor intai sa ma ascund dupa parul ei pe umarul ei. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sun Nov 08, 2015 3:42 pm | |
| -M-ai gadila foarte mult. Dar daca vrei te po-ti transforma in cercel. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sun Nov 08, 2015 3:50 pm | |
| -Bine. Spun eu si ma transform. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sun Nov 08, 2015 11:34 pm | |
| -Hai sa mancam ceva mai consistent. Nu ma asteptam sa dureze atat filmul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Wed Nov 11, 2015 8:56 am | |
| Fac o mica vraja de duplicare. Acum eram transformata intr-o pereche de cercei. -Acum poti sa ma pui in urechile tale. -Si tu poti manca. Mie nu imi e foame deocamdata. Spun eu. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Sun Nov 15, 2015 11:15 pm | |
| Zana isi comanda o salata mai mare de cruditati si un desert de la un bufet suedez. Apoi isi cauta o masa libera. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Mon Nov 16, 2015 12:07 am | |
| -E placut sa fiu cerceii tai si sa stau infipta in urechiusele tale. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Mon Nov 16, 2015 10:41 pm | |
| -Cerceii in care te-ai transformat sunt usori si atragatori. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Mon Nov 16, 2015 11:13 pm | |
| -Ma bucur sa aud asta. Spun eu, soptind. Un baiat se apropie de masa ei. -E liber domnisoara? Apropo frumosi cercei. Spuse el. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Tue Nov 17, 2015 12:03 am | |
| -Da e liber, raspunse ea si bau din suc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Tue Nov 17, 2015 12:21 am | |
| Baiatul se aseza la masa langa ea apoi se prezenta. -Ma numesc Eryladar si sunt un elf. Spuse el. | |
| Subject: Re: Cutia de bijuterii Fri Nov 20, 2015 10:19 pm | |
| -Eu sunt Ayumi si sunt zana, se prezenta ea dupa ce goli paharul de suc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Cutia de bijuterii | |
| |
| | | | Cutia de bijuterii | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |