Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O noua vrajitoare. Mon Nov 23, 2015 2:30 pm | |
| -Ei da intr-un fel. Am murit si am renăscut in aceasta forma de mai multe ori. Acum m-am nascut pe Pământ. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noua vrajitoare. Mon Nov 23, 2015 2:38 pm | |
| -Inteleg. E bine ca iti amintesti toate reincarnarile trecute. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O noua vrajitoare. Sat Jul 09, 2016 12:26 am | |
| -Reincarnarea nu e tocmai buna. Fiindca iti amintesti si de persoanele pe care nu le vai intalni niciodata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O noua vrajitoare. Wed Aug 03, 2016 6:01 pm | |
| In majoritatea cazurilor cel putin la oameni nu stiu si la alte fiinte, nu iti poti aminti vietile trecute. Probabil pentru ceea ce spui tu, zeii au hotarat ca majoritatea oamenilor sa nu isi aminteasca vietile trecute. Iar un al 2-lea punct ar fi ca ei trebuie sa progreseze spiritual fara sa stie unde au ramas. E ca si cum daca pierzi un examen important il da din nou de la inceput, toate materiile, nu doar de unde ai ramas. Insa voi vrajitoarele nu stiu daca toate va puteti aminti vietile trecute, dar la noi zanele asa se pare. La zane a iti aminti vietile trecute e ceva normal. Doar ca nu ai voie sa intervii sau sa iei legatura cu persoanele din vietile trecute. Chiar daca ai incerca acest lucru, destinul si universul iti vor sta in cale. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O noua vrajitoare. | |
| |
| | | | O noua vrajitoare. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |