Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: La bijuterie Sun Jun 14, 2015 1:44 am | |
| Calypso:
Ma aflam in dreptul bijuteriei. Chiar daca eram centaur totusi simteam si eu nevoia de cateva bijuterii. Imi scot din sutien banii castigati astazi care fusese o zi destul de banoasa pentru mine. Numarasem 3000 Kwan. O zi super. Castigasem astazi cat intr-o saptamana la un loc. 1000 provenea de la o firma de constructii, 1000 de la o firma de turism unde trasesem pe turisti cu o caleasca speciala din aur, iar cealalta 1000 proveneau din taximetrie facuta cu caleasca obisnuita, Lucru care il facusem de la ora 14.00 pana seara la 19.00 Ma uitam in vitrina. Adoram colierele si bratarile. Ce-i drpet nu prea imi placea sa port inele si cercei. De fapt de cercei nici macar nu imi gaurisem vreodata urechile. Iar inele ma gandeam ca voi purta unul singur si anume verigheta dupa casatorie asta cand va fi vremea sa ma marit.
Last edited by Sanara on Sat May 20, 2017 3:20 am; edited 1 time in total | |
|
Iri MEMBRU
Sex : Mesaje : 22 Kwan : 33 Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: La bijuterie Sat May 20, 2017 1:31 am | |
| Si eu vreau asemenea bijuterii. Spune-i bijutierului sa-mi faca un cadou. )# | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La bijuterie Sat May 20, 2017 3:36 am | |
| Ooc:
Nu ti-ai facut fisa de personaj. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: La bijuterie | |
| |
|