Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Josephine isi face de cap Sun Jun 14, 2015 9:29 am | |
| Josephine: Avand in vedere ca eram singura in palat timp de o saptamana sau cel putin asa credeam, ma decisesem sa imi fac si eu de cap. Desi in restul timpului paream auoritara si serioasa. O sun pe Arya una dintre prietenele Sanarei si ii spun sa vina la palat fiindca am nevoie de ea. Si ca sa nu ii fac farsa fiindca stam ca probabl nu i-ar placea prea mult farsa de genul ii spun si planul meu. Ii spun ca as vrea sa ma intineresc si ca as vrea sa ne distram impreuna intr-o relatie tip doica-copil. Apoi beau o potiune care ma intinerise pana la varsta de 3 ani. Era o potiune speciala fiindca desi aratam de 3 ani, nu imi pierdusem cunostintele acumulate. Potiunea avand efect de o saptamana. Uitandu-ma in oglinda ma vad: http://assets.sport.ro/assets/acasatv/2011/12/19/image_galleries/29004/e-mai-desteapta-decat-98-dintre-oameni-afla-ce-vedete-face-de-rusine-o-fetita-de-3-ani-cu-iq-ul-ei_size1.jpg | |
|