Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Josephine isi face de cap  EmptyJosephine isi face de cap  OIPJosephine isi face de cap  Empty 
Sujata
Josephine isi face de cap  EmptyJosephine isi face de cap  OIPJosephine isi face de cap  Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Josephine isi face de cap  Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Josephine isi face de cap  Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu

» Fecioară
Josephine isi face de cap  Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Josephine isi face de cap  Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Josephine isi face de cap

Go down 
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Josephine isi face de cap  Empty
PostSubject: Josephine isi face de cap    Josephine isi face de cap  Icon_minitimeSun Jun 14, 2015 9:29 am

Josephine:

Avand in vedere ca eram singura in palat timp de o saptamana sau cel putin asa credeam, ma decisesem sa imi fac si eu de cap. Desi in restul timpului paream auoritara si serioasa. O sun pe Arya una dintre prietenele Sanarei si ii spun sa vina la palat fiindca am nevoie de ea. Si ca sa nu ii fac farsa fiindca stam ca probabl nu i-ar placea prea mult farsa de genul ii spun si planul meu. Ii spun ca as vrea sa ma intineresc si ca as vrea sa ne distram impreuna intr-o relatie tip doica-copil.

Apoi beau o potiune care ma intinerise pana la varsta de 3 ani. Era o potiune speciala fiindca desi aratam de 3 ani, nu imi pierdusem cunostintele acumulate. Potiunea avand efect de o saptamana.

Uitandu-ma in oglinda ma vad:

http://assets.sport.ro/assets/acasatv/2011/12/19/image_galleries/29004/e-mai-desteapta-decat-98-dintre-oameni-afla-ce-vedete-face-de-rusine-o-fetita-de-3-ani-cu-iq-ul-ei_size1.jpg

Josephine isi face de cap  Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

Josephine isi face de cap
Back to top 
Page 1 of 1