Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
O bijuterie magica  EmptyO bijuterie magica  OIPO bijuterie magica  Empty 
Sujata
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
O bijuterie magica  Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
O bijuterie magica  Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
O bijuterie magica  Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
O bijuterie magica  Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

O bijuterie magica

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

O bijuterie magica  Empty
PostSubject: O bijuterie magica    O bijuterie magica  Icon_minitimeTue Jun 16, 2015 11:46 pm

Pe piata aparuse o noua bijuterie magica. Un nou pandantiv magic cu o capacitate de micsorare si teleportare in interior a persoanelor. La televizor aparuse deja reclama in care spunea ca poti sa iti iei familia in vacanta transportand-o in medalion. Se spunea ca sunt 3 tipuri de medalioane. Cel cu capacitatea cea mai mica care permite sa se afle inchise in el 5 persoane simultan, cel mijlociu care permite 10 persoane si cel mare care permite 20 persoane inchise in el simultan.
Eu mergeam impreuna cu sora mea si matusile mele catre bijuterie unde doream sa cumparam un astfel de medalon insa bijutierul ne spuse sa revenim a 2-a zi ca tocmai il vandu-se pe ultimul. Cand sa iesim din bijuterie o lumina orbitoare ne lovi pe toate 4 si apoi ne trezim inchise intr-un medalion apoi vedem cum peisajul incepe sa se miste semn ca persoana care ne capturase incepu sa se plimbe.
-Hei cine esti? Si de ce ne-ai inchis? Incep eu sa strig desi ma indoiam ca strigatele mele mici ar fi putut fi auzite.

O bijuterie magica  Sa110

Last edited by Sanara on Fri Sep 16, 2016 12:38 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Rogue
MEMBRU
MEMBRU
Rogue

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 263
Kwan Kwan : 324
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : in your mind!

O bijuterie magica  Empty
PostSubject: Re: O bijuterie magica    O bijuterie magica  Icon_minitimeThu Sep 15, 2016 9:53 am

”Sunt un Zeu.. sau undeva pe acolo” răspunse amuzat Kai, care mai mult glumea, deși la ce puteri avea putea fi considerat unul.
Auzise de toată treaba cu închisul de persoane într-un medalion. Pe vremea lui... magia nu era deloc dezvoltată, nu apăruseră atâtea resurse. Iar acum făcea experimente..ce să facă și el.

O bijuterie magica  Tumblr_obpa234o5z1regz06o2_250 O bijuterie magica  Tumblr_obpa234o5z1regz06o6_250
O bijuterie magica  Tumblr_obpa234o5z1regz06o4_250 O bijuterie magica  Tumblr_obpa234o5z1regz06o8_250
Back to top Go down

O bijuterie magica
Back to top 
Page 1 of 1