Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| propunere taram RPG | |
| | Author | Message |
---|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 1:18 pm | |
| Propun sa se faca un nou taram: Taramul medieval, unde sa aiba locatiile: Mordor, Ered Luin, Arnor, Gondor, Narnia, Rohan, Rhovanion, Rhun, | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 1:35 pm | |
| Narnia deja exista. Nu cred ca as putea face un taram medieval fiiindca m-am gandit ca pe planeta asta in dimensiunea a 5-a nu e nimic separat medieval de actualitate insa as putea face taramurile mentonate de tine. Faptul ca tu vrei apoi sa ai actiune medievala in ele, sunt de acord cu asta. Gandirea mea sta asa: De exemplu in Efleheim taramul elfilor este ca in toate combinatie Mediul urban si mediul rural. mediul urban are ceva tehnologie fireste diferia de azanelor pe cand mediul rural este lipsit de tehnologie, actiunile fiind medievale. E ca si in lumea noastra. Unde exista atat orase cu tehnologie cum sunt ale noastre cat si sate izolate in munti unde sunt rupti de tehnologie si traiesc ca in evul mediu cum sunt unele sate de la noi si majoritatea satelor din tarile din lumea a 3-a.
Deci pot sa spun ca raspunsul meu e neutru. Nu pot face categoria dar pot face rubricile incadrandu-le in categoriile deja existente sau pot face o rubrica noua dar dandu-i un alt nume nu cel de taramul Medieval. Unul care sa sune mai frumos, un nume de tara fictiva. Insa daca esti de acord cred ca as putea incadra aceste locatii in afara de Narnia care deja exista, restul sa le incadrez in Elfheim, taramul elfilor. Sau daca insisti fac si categorie noua dar ii dau alt nume nu cel de taramul medieval insaactiunile din el vor fi de tip medieval, respectandu-ti dorinta. | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 4:08 pm | |
| poti sa faci rubrici care sa se incadreze in categorii | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 4:33 pm | |
| Ok o sa vad ce pot face | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 5:08 pm | |
| super multumesc mult | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 9:07 pm | |
| Consider ca sunt suficiente forumuri. Ca sa nu mai zic de subforumuri. Suntem cativa useri, asa ca nu vad rostul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 9:10 pm | |
| Am inteles atunci | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 9:35 pm | |
| Eu totusi le voi face. Eu sunt adminul si am luat decizia sa le fac totusi dar intr-un fel ca subforumuri. Stiu ca suntem doar o mana de useri insa forumul are o capcitate destul de mare. Cu toate ca suntem o manade useri daca suntem activi putem valora ca si cum am fi mai multi. Si totusi o data cu venirea vacantei de vara sper sa se mai populeze forumul. Si mai e un motiv. Creand noi subforumuri cu noi nume, banuiesc ca creste sansa ca forumul sa fie gasit de catre cineva care ar cauta ceva dupacuvinte cheie din hobbitul de exemplu. | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 9:40 pm | |
| abea astept sa postez la partea medievala | |
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 10:28 pm | |
| Foarte bine, nu ai decat sa le faci. Dar uiti un lucru foarte important. UNII nu au timp sa stea toata ziua pe INTERNET!! Eu nu pot sta si intra mereu, chiar daca apar aproape in fiecare zi online, doar fiindca intru pentru cateva minute. Am servici si dupa 12 ore de munca in care alerg toata ziua nu imi mai arde de postat. In plus mai am si altceva de facut in afara de munca. Si totusi mai intru si seara cand vin de la munca si deschid calc, mai arunc un ochi pe aici. Nu conteaza capacitatea forumului, conteaza sa iei in consideratie si opinia celorlalti useri. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 10:38 pm | |
| Stiu ce spui tu Arya. Dar daca le-am facut nu inseamna ca esti obligata sa si intri si pe subrubricile noi. Intri cand ai timp unde ai timp. Nu te obliga nimeni, sa intri si pe cele noi. | |
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 10:59 pm | |
| Okay, ma po-ti considera sarita de pe fix, dar m-a deranjat foarte mult modul in care ai inceput. - Quote :
- Eu totusi le voi face. Eu sunt adminul si am luat decizia sa le fac totusi dar intr-un fel ca subforumuri.
Am inteles ca esti admin. Bun, foarte bine. Dar cand iei o decizie si o faci publica, in mod normal, ar trebui sa te consulti si cu userii forumului. In al doilea rand, am spus ca sunt sufieciente forumuri si subforumuri, iar altele noi ar fi prea mult. Cel putin pentru mine. Adica, sa zic ca 30% din ele sunt goale. Ma rog, daca tot insisti sa faci, cel putin incearca sa nu faci multe. In ultimul rand ma cam indoiesc ca daca se vor mai inregistra useri noi, vor posta. Bine, desi se poate si vice-versa. Uita-te ca sunt 140,sau 142 de useri, nu stiu exact numarul, din care mai mult de jumate sunt cu 0 posturi. Si cunosc asta foarte bine,avand in vedere in ce stadiu se afla forumul meu. Eu ma enervez destul de greu, dar am momente cand reactionez pe loc. Poate am fost prea dura, rea in postul anterior, dar prefer sa o zic intr-un mod cat mai onest, decat sa umblu cu vorba, asa cum facea Ave. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 11:13 pm | |
| Am inteles asta. Si aici mai e o problema. Stiu ca trebuie sa ma consult cu userii. Dar in sitatia de fata nu stiu ce ar fi trebuit sa fac cu cine sa ma consult. Ar fi fost ceva de genu ca kagome si eu amfi tinut partea sa facem subribricile, tu ai fi spus sa nu. iar Hime indiferefent de ce parte ar fi fost nu ar fi putut sa balanseze. Cel mult ar fi echilibrat votul. Deci fie ar fi fost majoritate pentru a crea subrubricile fie ar fi fost vot egal. Alta ar fi fost situatia daca am fi avut minim 4-5 useri activi. Panda vad ca nu prea mai da pe forumul meu. Deci problema e ca voturile ar fi cam moarte. Nu exista o majoritate. | |
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 11:17 pm | |
| Nu am spus ca sunt total impotriva. Po-ti face, dar nu de exemplu zece. Despre ceilalti nu ma pot pronunta dar Panda e cu serviciul, stiu ca are si scoala. Deci nu o acuza ca nu mai da pe forum. A explicat ca nu are atata timp liber! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: propunere taram RPG Thu Jun 18, 2015 11:26 pm | |
| Da, stiu. Si ok am inteles. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: propunere taram RPG | |
| |
| | | | propunere taram RPG | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |