Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 4:43 pm | |
| -Eu bine, imi e cam sete asa ca imi iau un suc si astept sa pun ochii pe cineva deosebit. | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 5:11 pm | |
| -Da dar trebuie ca si el sa puna ochii pe tine | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 5:16 pm | |
| -Deci voi ati venit cu gandul sa faceti cateva cuceriri seara asta...? | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 5:18 pm | |
| -Da normal ce loc mai bun pt a face noi cuceriri | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 5:55 pm | |
| -Atunci...succes... Ii fac un semn barmanului. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 6:17 pm | |
| Gasesc de indata un zan care il cunosteam din vedere. Studiasem la acelasi liceu in clase diferite iar el ajunsese soldat in Garda Regala. Ma apropii de barman si cer 2 cockteiluri. Dupa ce primesc cocktailurile adaug intr-unul o pastila magica. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 7:29 pm | |
| -Ce ai de gand sa faci? o intreb pe Sanara fara sa'mi dau seama ca barmanul astepta comanda mea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 7:51 pm | |
| -Este o pastila care transforma orice bautura intr-o potiune de dragoste cu efect temporar care dureaza 24 de ore. | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 9:07 pm | |
| -Aventuri de o noapte. Cum spun oamenii. In plus pe moment cand dispare efectul, va uita, dar isi va reaminti ce s-a intampolat, de fapt va visa 3 nopti la rand ceea ce s-a intamplat. Suficient apoi cat sa ii trezeasca interesul. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 11:00 pm | |
| -Trisezi, spun nemultumita. Aaaa scuze, o sticla de vin rosu, cat mai rosu si cat mai dulce, ii spun barmanului care inca astepta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Thu Mar 04, 2010 11:12 pm | |
| -Mda, asa e. Pai daca tot am puteri magice si ma pricep oarecum la potiuni, de ce nu as putea sa ma folosesc de abilitatile mele. In fond nicaieri nu spune ca ar fi interzis sa fac asta. Sau cel putin eu nu am auzit. Insa de exemplu stiu ca in unele lucruri e interzis chiar si pentru noi zanele sa trisam. De exemplu la jocurile de noroc. Daca incercam sa aflam numerele extrase la o loterie de-a pamantenilor, fie ca ajutam pe cineva fie ca participam noi, Consiliul Zanelor ii suspenda puterile 7 ani zanei vinovate. | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 2:48 pm | |
| -Da am auzit si eu de lucrul acesta dar credeam ca e doar la vrajitoare | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 3:22 pm | |
| De fapt este valabil si pentru zane si ingeri. Insa ingerii spre deosebire de zane sau vrajitoare beneficiaza de exceptii insa doar pentru a ajuta oamenii. Pentru asta trebuie sa aiba aprobare semnata de cei 7 zei ai norocului. | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 3:25 pm | |
| -Ce bine ar fi daca s-ar scoate aceste reguli | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 3:54 pm | |
| Regulile sunt facute pentru a mentine ordine. Intradevar unele dintre reguli ar merita scoase dar nu chiar cele de genul acesta. Sunt alte reguli si legi de cand cerul si pamantul care acum oricum nu isi mai au rostul. Un exemplu ar fi: -Intr-o casa nu au voie sa locuiasca mai mult de 6 zane nemaritate. Sau alta ca ar fi interzis sa mancam placinta de bostan in ziua Craciunului. Off: (legi inspirate din legile ciudate din lume) | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 4:09 pm | |
| -In fine acum ne distram nu povestim de legi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 5:34 pm | |
| -Da, hai sa ne distram. Spun eu. Ma apropii de baiatul pe care pusesem ochii oferindu-i unul din pahare. Ciocnesc cu el, ne bem amandoi paharele doar pana la jumatate, dupa care ma intorc la bar langa Barbie. Apoi dupa ce imi pun paharul pe masa, plec pe ringul de dans. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 10:53 pm | |
| -Si, tu n'ai de gand sa'ti gasesti un partener? o intreb pe Barbie dupa ce pleaca Sanara. | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 10:55 pm | |
| -Ba da dar il caut deocamdata | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Fri Mar 05, 2010 11:03 pm | |
| -Ce zici de ala? intreb aratand spre un tip brunet si destul de inalt, cu parul usor ciufulit si cu pielea destul de alba. Nu stiu ince ce specie e dar banuiesc ca nu conteaza....deocamdata. Iau sticla cu vin si torn intr'un pahar din care beau cam jumatate. | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Sat Mar 06, 2010 1:29 pm | |
| -Pare destul de dragut,ai pus tu ochii pe el? | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Sat Mar 06, 2010 10:29 pm | |
| -Nope, eu nu am venit sa'mi gasesc un partener.... de fapt am initial am avut un partener dar se pare ca a disparut. | |
|
| |
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Mon May 24, 2010 10:16 pm | |
| -Poi de ce nu mergi sa il cauti? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. Tue Aug 24, 2010 9:54 pm | |
| Incep sa dansez. Ma simteam extraordinar de bine.
Last edited by Sanara on Sat Nov 17, 2012 9:51 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. | |
| |
|
| |
| Uitandu-te dupa un partener poate fi plictisitor.. | |
|