Stephania Sevil MEMBRU
Sex : Mesaje : 14 Kwan : 18
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: PamPamPam Fri Jun 19, 2015 2:14 pm | |
| Buna...imi puteti spune Stefania, am 16 ani si sunt pasionata de anime si fantasy si cam atat daca nu aveti intrebari. Sper sa ne intelegem ^_^ | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: PamPamPam Fri Jun 19, 2015 2:42 pm | |
| Welcome! Bine ai venit si speramsa te distrezi. Si spor la distractie Mai ales ca a venit Vacanta Mare. Am doar cateva intrebari: 1. Care e anime-ul tau preferat? 2. Cand spui fantasy te referi la filme fnatasy sau carti fantasy sau ambele? Ce ai vazut si citit pana acum din domeniul Fantasy? 3. Din ce oras esti? 4. Ai vreun animalut pe acasa? | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: PamPamPam Fri Jun 19, 2015 2:43 pm | |
| Hei, bine ai venit aici. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: PamPamPam Fri Jun 19, 2015 3:05 pm | |
| Bine ai venit alaturi de noi! | |
|
Stephania Sevil MEMBRU
| Subject: Re: PamPamPam Fri Jun 19, 2015 11:28 pm | |
| Multumesc,iar raspunsurile pentru intrebari sunt: 1. Nu am un anime preferat. E greu sa ma decid dar Blood lad se afla printe cele pe care le ador. 2. Ma refer si la filme si la carti. La filme am vazut Busola de aur, Labirintul lui Pan, Orasul oaselor care e facut dupa prima carte din seria "Instrumente mortale" de Cassandra Clare,iar la carti primele trei din aceeas serie, "Dispozitive infernale", "Cele 13 comori", "Creatura"...cam atat imi vin in minte pe moment. 3. Sunt din Târgu-Jiu 4. Da,am chiar 2,un catel si o cateluse | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: PamPamPam Sat Jun 20, 2015 1:31 am | |
| De unde ai aflat de forumul nostru? | |
|
Stephania Sevil MEMBRU
| Subject: Re: PamPamPam Sat Jun 20, 2015 6:46 pm | |
| Pai imi amintesc ca mai demult imi sugerase un prieten acest forum pentu ca ma plictiseam, dar nu am avut timp atunci sa intru asa ca am profitat de vacanta si timpul liber | |
|
Sujata Vampires
| Subject: Re: PamPamPam Sat Jun 20, 2015 6:49 pm | |
| O sa-ti placa la noi pe forum si poti sa-ti alegi la ce RPG-uri sa postezi | |
|
Stephania Sevil MEMBRU
| Subject: Re: PamPamPam Mon Jun 22, 2015 1:39 pm | |
| Multumesc | |
|
Sujata Vampires
| Subject: Re: PamPamPam Mon Jun 22, 2015 6:34 pm | |
| | |
|