| Castelui Intunericului | |
|
|
Author | Message |
---|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Castelui Intunericului Mon Jul 13, 2015 4:15 pm | |
| Castelul intunericului se prezista a avea ornamente care apartin stilului gotic. Inalt si plin de statui ornamentale care dadeau groaza oricui il privea. Poarta era inalta si facuta din oasele mortilor, iar interiorul era monumental. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Castelui Intunericului Mon Jul 20, 2015 9:57 pm | |
| OOC: prezista sau prezenta?
BIC:
Sanara:
Zburam si eu prin jurul castelului cand vad pe cineva si ma apropii.
-Vezi ca castelul asta e a unui vrajitor malefic siare o sotie si 3 fiice. Toate la fel de malefice ca si el. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Castelui Intunericului Tue Aug 11, 2015 1:23 pm | |
| Auzeam aceste cuvinte dar nu stiam de unde vin. Si acele cuvinte se repetau iar ca si un ecou. Nu stiam ce sa fac, sa plec sau sa raman in castel. Monumentalitata lui imi trezea curiozitatea ca sa-l redescopar
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Castelui Intunericului Wed Aug 12, 2015 9:45 am | |
| Apar de drept uncopac. -Salut! Eu sunt cea care iti vorbeamadineauri cat despre ecou e destul de normal in padurea asta. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Castelui Intunericului Sat Oct 17, 2015 5:29 pm | |
| -Ce cauti intr-un asemenea loc ca asta? E extrem de periculos aici. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Castelui Intunericului Sat Oct 17, 2015 8:40 pm | |
| -Cunosc locul, stiu din carti cat de periculos e. Vroiam doar sa vizitez si eu.
Last edited by Sanara on Mon Oct 19, 2015 1:57 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Castelui Intunericului Mon Oct 19, 2015 1:38 pm | |
| -Si eu cunosc acest loc si stiu multe despre el, de aceea am vrut sa vin sa-l vad. Mi s-a parut si imi pare interesant acest loc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Castelui Intunericului Fri Nov 13, 2015 9:54 pm | |
| -Cred ca impreuna putem vizita acest loc fara sa ne temem. Daca ai vrea sa fii in siguanta, langa mine vei fi. Ma asez in spatele ei si imi pun protectoare aripile inconjuand-o cu aripile mele calde, precum ar face un inger. Desi eu eram doar o zana. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Castelui Intunericului | |
| |
|
| |
| Castelui Intunericului | |
|