| Dragonii | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Dragonii Fri Dec 25, 2009 9:57 am | |
| Intru in pestera magica dorind sa o caut pe Safidya. Aveam o lista intreaga de intrebari despre dragoni si doar un dragon ar fi stiut sa imi raspunda la acele intrebari. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
Sex : Mesaje : 135 Kwan : 262 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 8:58 pm | |
| Intr-un colt mai intunecos, Safydia dormea adanc. Traise mult prea mult ca fiinta umana si forma ei naturala o relaxa | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 9:00 pm | |
| Ma apropii de Safydia si o vad dormind. Desi aveam o multime de intrebari as fi vrut sa o trezesc dar citisem ca nu e bine sa trezesti dragonii. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 9:03 pm | |
| Venisem in pestera ca sa ma odihnesc dupa o zi lunga si obositoare. -Sanara...? Ce mai faci? ajung langa zana si ii soptesc la ureche | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 9:06 pm | |
| -Ei bine, am ca tema un referat despre dragoni si ma gandeam ca un dragon ar fi cel mai potrivit sa ma ajute la tema. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 9:09 pm | |
| -Aaaa dar dragonul tau doarme. Mai bine nu l-ai trezi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 9:20 pm | |
| -La asta ma gandeam si eu. Astept sa se trezeasca. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 9:27 pm | |
| Auzind voci, ea casca si ridica capul, apoi isi relua forma umana. -Cine sunteti? facu Safydia, somnoroasa | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonii Sat Dec 26, 2009 9:33 pm | |
| -Eu sunt Sanara, iar ea e prietena mea misa. Hm, se pare ca pe mine nici nu ma mai recunosti atat esti de obosita. Am si eu o tema un referat despre dragoni si am cateva nelamuriri. Vroiam doar sa iti pun cateva intrebari. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Dragonii Sun Dec 27, 2009 8:37 pm | |
| -Imi pare bine sa va cunosc. Sunt Safydia. Le privi cu interes, inabusindu-si un cascat | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonii Sun Dec 27, 2009 9:06 pm | |
| Safydia, sper ca nu te superi daca iti pun cateva intrebari despre dragoni. Spun eu apoi incep tirul de intrebari: 1. E adevarat ce se spune despre dragoni ca la Crepuscul e singurul moment cand vederea le e destul de slabita si sunt vulnerabili din aceasta cauza? 2. Cum se formeaza focul care va iese pe gura? Din cate am auzit ar fi vorba despre 2 glande cu substante chimice pe care le eliberati in gura ca pe saliva le amestecati creand Napalm pur pe care il scuipati si acesta la frecarea cu aerul explodeaza creand focul care se napusteste spre tinta? alte variante de legende spun ca ar fi vorba de un amestec de napalm si nitroglicerina. 3. E adevarat ca viteza voastra de zbor e mai mare decat viteza unui om in cadere libera? 4. Se spune despre dragoni ca ar avea o reputatie de ucigasi nemilosi. Care e adevarul pana la urma? Dragonii chiar ataca fara motiv pentru a-si potoli foamea? Ataca cumva si fiinte nevinovate? 5. Se spune ca de fapt dragonii se hranesc cu cenusa victimelor. 6. Care este modul vostru de atac? Atac direct la tinta sau intai inconjurati victima de foc incat sa nu mai aiba scapare apoi o prajiti? Cam astea sunt intrebarile. | |
|
| |
Safydia MEMBRU
| Subject: Re: Dragonii Tue Dec 29, 2009 9:17 pm | |
| Ea il privi usor dezorientata. -Dragonii au probleme cu vederea daca petrec mult timp in intuneric, focul este animat de magie...Cu viteza uneori, depinde de dragon...Cat despre foame, cand e stomacul gol orice misca e o masa si nu mancam cenusa..Niciun dragon nu-si arde masa. Si atacam direct, fara foc. Ala e doar la aparare | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonii Thu Dec 31, 2009 12:47 pm | |
| Imi notasem raspunsurile pe pergamentul cu intrebarile. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Dragonii Thu Dec 31, 2009 4:49 pm | |
| -De ce ai nevoie de atatea informatii despre dragoni? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dragonii Thu Dec 31, 2009 8:34 pm | |
| -E doar o tema la materia "Creaturile magice" | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dragonii | |
| |
|
| |
| Dragonii | |
|