| Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Wed Aug 12, 2015 5:20 pm | |
| Acum eu ma gandesc ca din cauza ca userul Rogue si-a sters fisele de personaj, noii useri vor fi derutati de personajele userului Vizitator (Rogue) Pentru ca orice user are nevoie sa stie cate ceva despre personajele celelate tocmaiaceasta este menirea fiselor de personaj. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Wed Aug 12, 2015 7:03 pm | |
| nu o sa luam in seama personajele ei | |
|
| |
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Thu Aug 13, 2015 6:06 pm | |
| Rogue nu mai exista si nici personajele ei. Asa ca nu mai merita sa iti ba-ti capul cu ea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Fri Aug 14, 2015 1:34 am | |
| de cat timp nu a mai intrat pe forum? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Fri Aug 14, 2015 1:49 am | |
| Nu mai tin minte poate 1 ansaumai2 sau mai mult. Dar oricum ieri a intrat ca sa isi ceara stergerea contului. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Fri Aug 14, 2015 1:51 am | |
| si l-ai sters pana la urma? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Fri Aug 14, 2015 2:02 am | |
| Daca a insistat ca vrea sa il sterg i l-am sters. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Sat Aug 15, 2015 1:06 am | |
| da de cand a zis ca vrea sa il stergi? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Sat Aug 15, 2015 11:51 pm | |
| Arunci, miercuri pe la pranz. Eu nu vroiam sa ul sterg si ea insista. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Sun Aug 16, 2015 11:59 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. Tue Aug 18, 2015 8:47 pm | |
| Ea a spus ca nu mai activeaza si de aia vrea sa il sterg ca nu maiae de gand saactiveze. Cauza de nu mai vrera saactiveze nu o stiu. Poate ca nu maiare timp. Cat despre cauzaoentru care eu nu am vrut sa sterg userul ei era ca mimi era frica ca se strica povestea si ca derutez userii noi | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. | |
| |
|
| |
| Userul Rogue si-a sters fisele de personaj. | |
|