Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Palatul sultanului Mehmet +18 Fri Oct 23, 2015 4:35 pm | |
| -Nici una. Tocmai asta e ideea. In timpul dineului, o voi scoate de sub turban si va trebui sa devina in marime naturala. Intrebarea ar fi care va fi reactia celorlalti de la dineu. Va fi ceva grandios, sper eu. Spuse sultanul. | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Palatul sultanului Mehmet +18 Fri Oct 23, 2015 5:09 pm | |
| -Marite sultan, reactia lor n-o sa fie una placuta, o sa- ti pierzi oamenii de baza | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Palatul sultanului Mehmet +18 Fri Oct 23, 2015 6:17 pm | |
| -Aparitia ei este deja anuntata, la banchet insa ma gandeam sa aiba parte de o intrare spectaculoasa. | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Palatul sultanului Mehmet +18 Mon Nov 16, 2015 11:28 pm | |
| Sultanu se uita ciudat la mine si la Sanara | |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Palatul sultanului Mehmet +18 Fri Nov 20, 2015 1:47 pm | |
| Pana la urma sultanul se razgandi si ma elibera de sub turban si apoidupace imi capat marimea normala se uita ciudat la mine si la prietena mea. Mai tarziu in timpul banchetului, in vremea cand fiecare mesean depunea un toast, cand veni randul meu spun: -Incinstea Sultanuluisia regatuluiacesta, urez multasanatate sinorocla toata lumea. Cunosc problema acestui regat de cativa ani, care fiind in desert se confrunta cu o foamete. Si ca nu exista bani de importare a hranei. De aceea, eu Sanara, printesa a Fairytopiei, imi voi dona cea mai pretioasa bijuterie a coroanei, sultanului Mehmet, care o va putea purta in turbanul sau intimpulunor discursuri si care va fi expus in piata orasului in restul timpului iar aceasta sa fie o atractie turistica importanta, si astfel vor fi din nou bani in bugetul acestui regat, si regatul va scapa de foamete. Spun eu, dand jos de la coroana cea mai mare dintre pietre pe care i-o inmanez sultanului. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Palatul sultanului Mehmet +18 | |
| |
|