Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Lupta | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Lupta Sat Nov 07, 2015 11:27 pm | |
| Amary era satula de lupte, dar acestea parca nu se mai terminau. Cum toate ca rudele ei murisera in afara de sora sa, Amary avea o ura de nedescris fata de vampiri si demoni. In special fata de strigoi si demonii intunecati. Se afla in curtea luminii la o plimbare, cand auzi un tufis miscandu-se. Se intoarse rapid pe calcaie si scoase un pistol de la brau. -Iesi afara sau iti zbor creierii! Amary Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Lupta Sat Nov 07, 2015 11:42 pm | |
| Alan ieși din tufiș. -Acum nu mi mai zbori? o întreabă acesta. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Lupta Sat Nov 07, 2015 11:53 pm | |
| Amary ridica din sprancene la vederea lui si ofta. -Nu imi spune! Esti demon! Dar nu prea arati a fi unul. Cat despre intrebarea ta, inca ma mai gandesc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sat Nov 07, 2015 11:57 pm | |
| -E vreo problema dacă sunt demon? O să mă împuști? | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 12:15 am | |
| -Nu esti un demon intunecat. Si nu, nu impusc la intamplare. Doar ca am o veche rafuiala cu demonii intunecati si vampirii. Apoi lasa pistolul incet pe langa corp, observandu-l cu atentie. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 12:20 am | |
| O privi câteva clipe, după care trecu pe lângă ea. | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 12:37 am | |
| -Dar totusi...ce cautai intr-un tufis? si isi baga pistolul la brau. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 12:43 am | |
| -Îmi pierdusem brățara. îi răspunde acesta. | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 12:55 am | |
| -Iar eu credeam ca te ascunzi si un zambet inflori pe buzele ei. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 1:00 am | |
| -Să mă ascund? De ce să fac una ca asta? Nu e nimic periculos în jur. | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 1:16 am | |
| -Hmm. Asta e problema ta. Dar bratara ai gasito? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 1:19 am | |
| -Da. Am gasit-o. îi răspunde acesta, în timp ce își privea brățara de la mână. | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 1:23 am | |
| -Daca e atat de pretioasa, pastreazo bine. Daca nu ma insel e magica, nu? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 1:25 am | |
| -Nu știu dacă e magică sau nu, dar e foarte prețioasă pentru mine. | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 2:43 pm | |
| -Atunci pastreazo bine. Apoi ramase o clipa pe ganduri, ducandu-si mana la gura. -Stiu unde po-ti afla daca bratara ta e magica sau nu. Dar ai drum lung de facut. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 10:10 pm | |
| -Unde anume? o întreba acesta curios. | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 10:36 pm | |
| -In tinutul dintre nori. Acolo este salasul dragonilor. Dar dupa cum am spus, drumul e lung, iar daca te hotarasti, te pot duce acolo. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 10:39 pm | |
| Îsi privi brățara câteva momente. -Du-ma te rog acolo! | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 11:11 pm | |
| -Okay, zise ea. Dar mai intai inchide ochii o clipa, daca nu vrei sa ramai fara vedere. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 11:21 pm | |
| | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 11:28 pm | |
| Amary se lasa cuprinsa de o lumina calda si apoi se transforma. Acum revenise in forma de dragon, prima forma in care venise pe lume. -Po-ti deschide ochii, acum nu mai e nici un pericol. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 11:34 pm | |
| Alan își deschise ochii și o privi uimit. -Wow. E prima data când văd un dragon așa aproape. | |
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 11:50 pm | |
| -Hehe! chicoti ea. Urca pe spatele meu. Vom mai scurta drumul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Tulip Elf
| Subject: Re: Lupta Sun Nov 08, 2015 11:54 pm | |
| -Ummm...Bine. spuse acesta, urcându-se pe spatele ei. | |
| Subject: Re: Lupta Mon Nov 09, 2015 12:05 am | |
| Se ridicara in vazduh printre nori. -Sunt Amary, se prezenta ea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Lupta | |
| |
| | | | Lupta | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |