| Inaugurarea noului mall | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Inaugurarea noului mall Sun Nov 08, 2015 1:39 pm | |
| In oras, desi era vara a inceput sa ninga. Ninsoarea din timpul verii era un mister care avea sa fie deslusit curand. Orasul era impodobit ca in timpul sarbatorilor de iarna. In acelasi timp Mall-ul din Centrul Orasului tocmai fusese terminat si era ziua Inaugurarii. De la strada si pana la intrarea in mall era intins covorul rosu. O trasura de aur trasa de 2 cai albi opri in fata si din ea cobor eu, imbracata intr-o rochie de bal aurie.
Last edited by Sanara on Tue Sep 13, 2016 3:11 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Tue Sep 13, 2016 1:17 pm | |
| ”Vreau pantofiiiiii noi, și rochii, și și ..” îi spunea Kath entuziasmată fratelui său, trăgându-l forțat la intrarea în mall, ignorând tot ce se petrecea în jur. Lulu pufni sec, lăsându-se târât mai mult pentru că nu avea cine știe de ales. ”Mă bucur că ești așa entuziasmată, dar aș vrea totuși să nu cumpărăm mall-ul cu totul” mormăi, morocănos ca de obicei. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Tue Sep 13, 2016 3:14 pm | |
| Usa mall-ului era inca ferecata iar in fata intarii, stateau 2 stalpi cu o panglica rosie si bodyguarzii care pazeau intrarea. Din cand in cand, acestia anuntau cat mai este pana la desciderea oficiala a mall-ului, in timp ce lumea se tot aduna. | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Wed Sep 14, 2016 10:31 am | |
| ”Du-mă înăuntru!” ”Poftim?! E absolut total lipsit de etică să intrăm în-” începuse el discursul său ,iar Kath îl întrerupse grosolan. ”Don.t be a pussy” îl strânse tare de mână și ajunse cu el în interior înaintea celor care așteptau, repezindu-se la un magazin de post. ”Oh, Dark Lord..” șoptise el nemulțumit. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Fri Sep 16, 2016 12:26 pm | |
| Inauntru usile magazinelor inca erau inchise iar personalul in spatele lor forfotea la aranjarea marfii pe repede inainte, facand ultimele pregatiri. Luminile de pe coridoarele principale erau stinse. Insa la nici un minut dupa ce ei intrasera, vocea de la difuzor anunta deschiderea mall-ului si luminile se aprinsesera brusc deodata, usile se deschise automat atat cele de la magazine cat si usa principala. Apoi lumea incepura sa intre in mall. Un paznic care patrula si care primise informatia prin statie de la colegul lui, le batu obrazul. -Doar 1 minut, mai trebuia sa fi avut rabdare. Spuse el. | |
|
| |
Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Fri Sep 16, 2016 2:12 pm | |
| ”Dacă ții la viața ta ” începu Kath aspră și Lulu îi puse mâna pe gură , trăgând-o lângă el și zâmbind otrăvitor de dulce. ”Uită” îi poruncii și ochii lui se electrizară, iar paznicul fu hipnotizat de privirea lui și se cără destul de rapid. Acum Lulu fu cel ce își privi sora aspru. ”Vrei să nu te mai comporți ca un copil răsfățat?” se răstii la ea autoritar. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Wed Feb 13, 2019 6:04 pm | |
| Afara in fata mall-ului era un pupitru. Eu ajung la acel pupitru si incep sa tin un discurs.
-Dragi cetateni ai Fairytopiei bine ati venit la inaugurarea noului mall care nu l-am fi putut realiza fara sprijinul si intelegerea voastra. Pentru realizarea lui a fost necesara implementarea taxei de comert care a insemnat ca vanzatori de la piata sa contribuie cu 0.01% din profit lunar. Desigur asta a insemnat pentru voi cetateni o mica scumpire a preturilor. Veti fi insa surprinsi cand veti vedea interiorul ce nu poate fi comparabil cu nici un alt mall. Avem peste 3000 galerii comerciale structurate in cele 7 etaje ale cladirii, 1000 dintre cei mai renumiti producatori de imbracaminte si incaltaminte ne sunt chiriasi, peste 200 de restaurante si cafenele, peste 500 sali de jocuri diverse, Avem 30 de cinematografe multiplex ce se concureaza reciproc, avand peste 20 de sali de cinema fiecare. Etajul 7 arata ca un mic colt de rai cu piscina, plaja, palmieri, bai termale. Aveti posibilitatea chiar sa priviti un film pe cel mai mare ecran de cinema instalat vreodata in timp ce stati in piscina avan posibilitatea sa alegeti una dintre cele 2 piscina. Apa rece sau apa termala. Intregul etaj este operat de un comerciant tip Therme. Spun eu luand in mana foarfeca cu care urma sa tai panglica de inaugurare a mall-ului. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Mon May 27, 2019 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Thu May 30, 2019 8:34 pm | |
| După ce îmi închei discursul invit pe toată lumea inăuntru, in ordine, fara sa se îmbulzească. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Thu May 30, 2019 8:38 pm | |
| Isi astepta cuminte randul,fara sa se impinga,dar un baiat mitocan o impinse si ea cazu pe jos, lovindu-se. -Heiiii!!! Nu e frumos!! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Thu May 30, 2019 8:45 pm | |
| -Hei, nu e frumos. Strig eu. Apoi el rânji fugind. -Eh lasa-l. E pui de capcaun. Hai sa te ajut. Ii spun eu, dandu-i mâna. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Thu May 30, 2019 8:51 pm | |
| Ofta indurerata si lua mana fetei sa se ridice. -Multumesc frumos.Asta e,unii nu au maniere. Dar nu vreau sa-mi stric ziua am venint sa vad si eu noul mall. Ne veti arata atractiile principale pentru inceput? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Mon Jun 10, 2019 2:00 am | |
| Desigur.
Atractiile principale sunt la ultimul etaj.
Cinematograful, zona de distractie careinclude bowling, biliard, sauna cu masaj, piscina cu cinematograf, bar, zona de joaca pentru copii, terenul de sport. Cam astea. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Tue Jun 11, 2019 4:34 pm | |
| - Woah, ce de lucruri de facut. Ma bucur ca sa deschis acest nou mall! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Tue Jun 11, 2019 6:35 pm | |
| -Da, e super. Acest nou mall trebuie sa multumeasca pe toata lumea. In viitor vom deschide si un parc de distractii in zona. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Tue Jun 11, 2019 8:54 pm | |
| - Abia astept. Voi merge si acolo. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Fri Jun 14, 2019 11:25 am | |
| Abia astept sa te vad si in noul parc de distractii atunci cand il vom construi. Ii spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Wed Jun 26, 2019 2:32 pm | |
| - Sper ca constructiile sa mearga repede. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Mon Jul 01, 2019 11:20 pm | |
| Vor merge destul de repede, te asigur. Ii spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Sat Aug 17, 2019 11:40 pm | |
| Atunci ma bucur foarte mult sa aud asta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Fri Feb 14, 2020 11:03 am | |
| Abia astept sa vezi cand va fi gata noul mall. Ii raspund eu. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Tue Feb 25, 2020 8:32 am | |
| Desigur, cu mare placere | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall Tue Feb 25, 2020 12:25 pm | |
| Sigur voi face. Dar hai sa ne intoarcem la rpg | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Inaugurarea noului mall | |
| |
|
| |
| Inaugurarea noului mall | |
|