| Dimineata Craciunului | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Dimineata Craciunului Wed Nov 18, 2015 9:17 am | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Thu Nov 19, 2015 6:28 pm | |
| Craciunul, mereu ma prinde in criza de timp. Abea astept sa imi vina prietenii si sa muncim impreuna pentru masa de Craciun. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Thu Nov 19, 2015 6:35 pm | |
| Fiindca eu eram ocupata fiind printesa aveam sa intarzii insa avea sa aiba cativa prieteni. Acestia erau sora mea Katrina, matusile mele Josehine si Selene, centaurita Calypso si zeita lunii Selena. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Thu Nov 19, 2015 6:47 pm | |
| Eu stateam impreuna cu Mariuska sa facem prajiturile de Craciun si fursecurile care aveau sa fie puse pe masa de sarbatori. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Thu Nov 19, 2015 7:12 pm | |
| Pe rand zanele, zeita si centaurita batura la usa. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Thu Nov 19, 2015 9:12 pm | |
| deschid usa si ce sa vezi, Sanara venise cu prietenele ei la usa mea -Intrati dragele mele. Ma bucur tare mult ca ati reusit sa veniti | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Fri Nov 20, 2015 8:06 am | |
| Ajung si eu din feicire abatandu-ma un pic de la program. -Buna! Si noi ne bucuramsa te vedem.Apropo eu nu pot sta preamult, fiindcasunt printesa sisunt obligata sa tin un discurs plictisitor, sa ii adorm pe ceilalti. Spun eu glumind si razand. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 21, 2015 5:12 pm | |
| -Dapai poti sa te clonezi si sa fi si cu noi si la discurs. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 21, 2015 5:31 pm | |
| -Aici ai dreptate. Dar exista o problema. Clonele autentice, pe timp indelungat, sunt instabile si nu pot fi controlate prea usor. Poate oricand sa devina o clona rea sau sa moara explodand. Ar crea panica. Lumeanu e obisnuitacu ele. Sigur multi ar raspandi zvonul ca aminnebunit suammurit si vor cautasase catere la putere. O clona e buna pentru a face farse sau pentru a scapa de indivizii nedoriti ca paparazii sau a crea diversiuni, ceva scurt si minor care apoi se poate retrage si ascunde in primul gang si disparea in liniste fara sa dea de banuit. Dar nu e buna pentru ceva de impact si dedurata precum discursurile care tin minim o ora si care aduna juma de oras. In plus daca m-as duce eu la discurs, voi nu prea v-ati distra cu clona. Sau ai dori sa incerci sa te distrezi cu clona? Dar as sta eu cu grija sa nu va faca rau clona. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 21, 2015 6:11 pm | |
| -Atunci fa cum consideri tu ca e bine. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 21, 2015 6:20 pm | |
| -Oricum, nu intarzii prea mult la discurs. Si exista o vraja care odata ce revin de la discurs, pot da timpul inapoi si sa ne distram, asta in timp ce eu cea din trecut voi fi la discurs si cea din prezent, voi fi alaturi de voi. Si cu toate astea exista o vraja de protectie ce nu va schimba prezentul si viitorul. Va fi doar ca si cum m-as fi clonat. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 21, 2015 6:26 pm | |
| -Perfect! Mai bine nici ca se putea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 21, 2015 6:37 pm | |
| -Ok, asa ramane. Eu am plecat. Si cand ma voi intoarce, ma voi intoarce fix la momentul la care am plecat. Spun eusiapoi ies pe usa, dar la o secunda dupa aceea ma si intorc. -Buna! M-am intors. Eu sunt Sanara din viitor cu o ora. Spun eu.
| |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Wed Nov 25, 2015 3:56 pm | |
| -Ok Sanara din viitor. Bun venit si ajuta-ne sa terminam ce avem de facut. De data asta sa incercam fara magie | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Wed Nov 25, 2015 4:11 pm | |
| -Bine, promit fara magie. Spun eu si ma apuc de treaba. Eu voi face dulciurile, dar trebuie sa dau cateva telefoane sa organizam petrecerea cum trebuie. Spun eu. Apoi dau telefon matusii Josephine si ea imi permite sa inchiriez intregul restaurant chiar si bucataria. Apoi dau telefon la o firma de organizare de care se ocupau niste elfi, spiridusi si zane. Apoi dau telefon la niste bucatari. Si alte telefoane. Timp de vreo 2 ore vorbeam neintrerpt la telefon dand ordine si comenzi.
Last edited by Sanara on Sat Nov 28, 2015 1:52 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 28, 2015 12:03 am | |
| -Ma bucur ca ai inceput sa faci totu fara magie. Asta e farmecul sarbatorilor, sa pregatesti tu cu manutele tale, nu sa faci o magie si in 5 secunde sa fie totu gata. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Nov 28, 2015 1:54 am | |
| -Da, ai deptate. Sigur ne vom distra facand prajiturile si dulciurile. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sun Nov 29, 2015 12:13 pm | |
| -Sa nu uitam si de bataia cu faina. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sun Nov 29, 2015 4:09 pm | |
| -Desigur. Daca vrei ne vom bate si cu faina. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Sat Dec 05, 2015 1:51 pm | |
| -Vino cu mine in camaruta ca sa luam cativa saculeti de faina. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Wed Dec 09, 2015 11:05 pm | |
| -Bine. Spun eu si merg in camaruta sa iau sacii cu faina. | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Fri Dec 11, 2015 1:00 am | |
| -Bun, acum sa luam sacii la rand. Am si niste saci cu faina mai rara, de aia te rog eu sa nu te atingi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Fri Dec 11, 2015 5:52 am | |
| -Ce fel de faina e aceea? | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Wed Dec 16, 2015 9:25 pm | |
| -O faina din bijuterii pretioase si semipretioasa. O folosesc mereu la vrajile mele sau atunci cand vreau sa-mi fac o haina. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Dimineata Craciunului Thu Dec 17, 2015 11:10 pm | |
| -Eu nici nu am auzit de ea pana azi. Zici ca o folosesti la vraji. Te rog frumos da-mi si mie o cana din acea faina rara. Ti-o si platesc, daca vrei. -Vreau sa incerc si eu vraji cu ea. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dimineata Craciunului | |
| |
|
| |
| Dimineata Craciunului | |
|