Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Concurs de Craciun Tue Nov 24, 2015 2:18 pm | |
| O fi concurs au poate nu? Stiu, nu prea avem multi membri asa ca nu stiu daca va fi declarat ca si concurs ci poate mai mult ca o tema de distractie cu ocazia sarbatorilor de iarna ce se apropie. Ideea este ca toti membrii activi ai forumului sa vina in sectiunea de Fan Fic cu cate un One Shot incare sa isi imagineze sarbatorile de iarna pe taramul zanelor. Toti participantit la concurs vor primi un premiu simbolic. Intentia noastra e sa oferim un bradut la rang sub avatar, in perioada 23 Decembrie-7 ianuarie. Vom analiza posibilitatile tehnice. Incaz contrar putem oferi o semnatura personalizata. In aceeasi periaoda, cu tematica sarbatorilor de iarna. | |
|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Concurs de Craciun Tue Nov 24, 2015 3:34 pm | |
| One shot cu zâne? La mine lucrurile evolueaza mereu in fan ficuri. Si nu cred ca voi participa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Concurs de Craciun Tue Nov 24, 2015 5:13 pm | |
| Ma gandeam ca daca as propune un fan fic ar fi prea greu sa fie mai multe capitole. | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Concurs de Craciun Wed Nov 25, 2015 3:55 pm | |
| mi se pare interesant concursul | |
|
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Concurs de Craciun Thu Nov 26, 2015 8:06 pm | |
| De ce neaparat cu zane ? Mai bine punem ceva edit cu tematica de Craciun . La fic e destul de greu .. zic eu . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Concurs de Craciun Thu Nov 26, 2015 8:48 pm | |
| Pai eu zic ca e o sugestie buna si ideea ta, insa cum poate unii nu prea au talent la grafica va ramane la alegerea fiecaruia cu ce vine dupa talentul sau. | |
|
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Concurs de Craciun Thu Nov 26, 2015 8:59 pm | |
| Nu iti trebuie cine stie ce talent , Sanara . Sunt atatea programe ( pizap , picmoneky etc ) in care poti sa iti editezi poza online ( sa pui caciulite , fulgi de nea , etc ) . Nu trebuie cine stie ce maestrie. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Concurs de Craciun Mon Dec 07, 2015 5:35 pm | |
| m-am gandit la un banner de basm pentru Craciun si anu nou. Deja am inceput sa lucrez pentru el. | |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Concurs de Craciun Wed Dec 09, 2015 10:53 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Concurs de Craciun | |
| |
|