Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Desenele mele. | |
| | Author | Message |
---|
Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Desenele mele. Thu Nov 26, 2015 9:41 pm | |
| Desenele mele . Sper sa va placa . Anime Chibi : Rovix ( de la trupa Vixx ) Ravi ( Vixx ) Iar aici , cateva desene cu iepurasii din trupa BAP . Aici e un origami . E prima incercare de origami si sincer , mi-a luat vreo 3 zile sa o fac . A fost o munca grea , dar a meritat. Cam atat . O sa mai fac poze si la lucrarile mele de la atestat/liceu , plus cateva fotografii facute de mine ( cu flori , etc. ) Sper sa va placa. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Desenele mele. Thu Nov 26, 2015 9:45 pm | |
| Imi plac desenele tale si cel mai mult imi place acel origami. E chiar foarte reusit. Ma bucur ca te pricepi si la arta origami. | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Desenele mele. Thu Nov 26, 2015 9:46 pm | |
| Merci Sanara . Da , prima mea incercare . Daca ma crezi , e de ceva timp facut si culmea , pentru inceput ar fi trebuit sa aleg ceva usor . Dar nuuuu ! M-am bagat fix la ce era mai greu . ))) ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Desenele mele. Thu Nov 26, 2015 9:52 pm | |
| Vai!! Deci ador iepurasii aia! Si Ravi ti-a iesit super. Toate sunt frumoase, felicitari! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Desenele mele. Sat Nov 28, 2015 12:06 am | |
| woow desenele si origami ti-a iesit perfect imi place hasura | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Desenele mele. Sat Nov 28, 2015 8:37 pm | |
| ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Desenele mele. Sat Nov 28, 2015 10:34 pm | |
| cu ce program le-ai editat? ca arata foarte bine | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Desenele mele. Sun Nov 29, 2015 12:19 pm | |
| Nu le-am editat . Pur si simplu am luat aparatul de fotografiat , intr-o zi de vara si am inceput sa fotografiez. Asa arata florile si nici macar nu am setat aparatul in vreun fel ( il aveam de 3 zile atunci , deci , nu stiam setarile pe deplin ) . Si eu m-am mirat ce poze a iesit , pur si simplu lumina cum a picat pe flori . Per total , sunt multumita mai ales ca a fost facut la plictiseala si fara sa setez vreo chestie anume. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Desenele mele. Tue Dec 01, 2015 9:00 pm | |
| Ce flori frumoase. Si pisoiul. Da, daca ai apărat bun iti face niste poze de nu iti vine sa crezi. Sti ce marca e? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Desenele mele. | |
| |
| | | | Desenele mele. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |