Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Un craciun special Tue Dec 15, 2015 10:23 pm | |
| Sanara: Era dimineata de ajun. Eu imi facusem o rochie la care lucrasem o luna. Acum era timpul sa o probez. Tocmai cand o imbracasem si ma uitam in oglinda cineva imi batu in usa iar eu ii deschid. Nu doar ca eram imbracata in acea rochie brad de craciun construita cu migala ramurica cu ramurica si frunzulita cu frunzulita, ci eram si machiata pe fata, pe obraji, pe gat, pe bust si sani cu model de brad. Iar parului meu ii facusem o vraja sa il transform in ramurele de brad. Acum eram un adevarat pom de Craciun ce abia astepta sa fie impodobit.
Last edited by Sanara on Wed Dec 16, 2015 10:34 pm; edited 1 time in total | |
|
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Un craciun special Wed Dec 16, 2015 9:15 pm | |
| ajunul craciunului ma prindea mereu somnoroasa, ma miram cum pot sa fac fata dupa pregatirile intense. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un craciun special Fri Sep 09, 2016 4:40 pm | |
| Ma duc si deschid usa si observ ca era prietena mea care parea cam somnoroasa. -Buna! Ce parere ai de costumatia mea? Stii ma gandeam sa iti fac o surpriza si anul asta sa ai parte in casa de un pom de craciun viu. Ce zici? Ti-ar place sa vin acasa la tine si sa ma impodobesti si sa fiu un pom de craciun viu?
| |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Un craciun special | |
| |
|