Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Briza oceanica Tue Jun 14, 2016 7:28 pm | |
| Nimic nu se compara cu o zi de plaja insotita de briza oceanica. Dis de dimineata Aiko se duse prima pe plaja pentru a prinde un loc aproape de ocean, iar cu fiecare val sa ii ude picioarele. Albastru oceanului parea din basme, iar razele soarelui se reflectau in apa dand impresia privitorului ca se afla in paradis. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Briza oceanica Fri Jul 08, 2016 11:19 am | |
| Nery:
Eram pe plaja, in apa, calare pe un sky-jet inchiriat de la un elf contra unor monede de pe o comoara scufundata. Saua sky-jetului si locasul unde iti pui picioarele, erau un pic modificate. Astfel incat chiar daca aveam coada in loc de picioare, puteam sta ca lumea in el si nu trebuia sa stau intoarsa intr-o parte.
-O dimineata frumoasa. Ai chef de o plimbare cu sky-jetul? Ii spun eu tinerei care se plimba pe plaja. -Si cat de ciudat e sa vezi o sirena conducand un sky-jet? Si ei bine nu e mare diferenta intre acest aparat si un delfin. Dupa parerea mea. E ca si diferenta dintre un cal si o masina. | |
|