Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Afacerea Fri Mar 01, 2013 10:18 pm | |
| -Deoarece cartea se afla intr-un sector al bibliotecii unde nu prea claca mai nimeni. Este tocmai la sectorul in care cartile sunt scrise in celtica si runica. Trebuie sa stii limbile astea sa citesti cartile alea. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Afacerea Sat Mar 02, 2013 10:30 pm | |
| -Imi si imaginez de ce e sectorul ala asa de pustiu | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Afacerea Sat Mar 02, 2013 10:52 pm | |
| Eu stiu limbile astea. Mi se par destul de usoare pentru mine, dar recunosc sunt foarte greu de invatat pentru ceilalti. | |
|
| |
| Subject: Re: Afacerea Sun Mar 10, 2013 6:59 pm | |
| -Am incercat si eu sa le invat,dar m-am plictisit repede | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Afacerea Mon Mar 11, 2013 1:05 am | |
| -Sunt grele si plictisitoare. Doar unii pot sa le invete, nu toata lumea. Se spune ca doar cei speciali cu o inclinatie speciala pentru asa ceva. | |
|
| |
| Subject: Re: Afacerea Mon Mar 11, 2013 7:26 pm | |
| -Sau poate cei carora le plac cu adevarat sa invete | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Afacerea Tue Mar 12, 2013 2:03 am | |
| -Ei bine unii chiar daca le place si vor daca nu au inclinatie nu se prinde nici o limba straina de ei. | |
|
| |
| Subject: Re: Afacerea Sun Mar 17, 2013 7:58 pm | |
| -Aici chiar ai dreptate,dar oricum trebuie sa iti placa mult o limba ca sa reusesti sa o inveti si la cum sunt aceste doua limbi | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Afacerea Sun Mar 17, 2013 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Afacerea Wed Jun 05, 2019 12:15 am | |
| Asun:
- Pregatesti o afacere fara mine? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Afacerea Wed Jun 05, 2019 9:18 am | |
| -Deja mda am incheiat afacerea cu niste vampiri care tocmai au plecat. E vorba de niste artificii si petarde din lumea oamenilor care noi zanele am puta sa le folosim pe post de munitie a armatei Fairytopiei. Cand imi vor ajunge majoritatea le voi pune in depozitul armatei care vor fi folosite la razboi iar altele in cel al palatului unde vor fi folosite pe post de distractie la sarbatori. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Afacerea Wed Jun 05, 2019 6:35 pm | |
| - Artificii si petarde in loc de munitie adevarata? incepu sa rada cand auzi. O sa pierdeti orice razboi in fata celor care folosesc gloante, arme albe etcetera etcetera | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Afacerea Thu Jun 06, 2019 9:55 pm | |
| -In lumea noastra, aceste petarde si artificii devin imense, adevarate bombe. La fel cum noi cand ajungem in lumea oamenilor nu suntem decat niste fluturasi draguti si inofensivi, petardele si artificiile umane devin imense in lumea noastra. Compara in lumea oamenilor, cat de mare e o petarda fata de un fluture sau o furnica ori o albina. Pune o petarda in musuroiul unei furnici si vei vedea cate distrugeri poate provoca. Cam asta se va ori intampla cu aceste petarde si artificii in lumea noastra. In plus in Fairytopia nimeni nu foloseste arme de foc ale oamenilor. Mai sunt anumiti vrajitori vanatori de vampiri care folosesc pistoale cu gloante de argint contra vampirilor si varcolacilor dar cam atat. Iti dai seama ca daca cineva ar aduce o bomba de marime normala din lumea oamenilor, in Fairytopia, acea bomba ar avea posibilititatea de a distruge intreaga Fairytopie? De aceea sunt strict interzise aici armele umane. Trebuie sa ne cream noi arme din ce gasim pe aici sau din lucruri inofensive in lumea oamenilor care pot deveni oarecum periculoase la noi.
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Afacerea Wed Jun 12, 2019 9:28 pm | |
| - Oricat de mari le vei face, nu vor fi la fel de eficiente ca munitia adevarata. Dar ce stiu eu ? Nu e ca si cum am castigat multe razboaie pana acum. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Afacerea | |
| |
|
| |
| Afacerea | |
|