| Zilele Fluviului | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Zilele Fluviului Sun Jul 02, 2017 7:24 pm | |
| Pe malul fluviului Dunaj ce se intindea de-a lungul sudului Fairytopiei si care izvora din varful muntilor din padurea numita Padurea Groazei sau Padurea Neagra si care se varsa tocmai in Marea de Smarald, parcurgand intreaga Fairytopie la vest si la sud si din cand in cand intrand pe taramul Elfilor, la sfarsitul lunii Iunie in preajma solstitiului de vara, imediat dupa Sanziene avea loc Festivalul Zilele Fluviului Dunaj. O saptamana intreaga de balci. Parcuri de distractie se deschideau in preajma principalelor porturi pe fluviu, se organizau croaziere de-a lungul fluviului cu diferite nave, se organizau targuri de-a lungul falezelor oraselor si seara aveau loc concerte pe faleze si in porturi. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Zilele Fluviului Tue May 28, 2019 12:23 am | |
| Ioana se afla pe malul fluviului si isi curata aripile. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Zilele Fluviului Thu May 30, 2019 3:45 pm | |
| Ooc:
Am modificat eu. Nu stiu ce muncește băiatul de scrie așa de grăbit. Am vorbit cu el si spune ca postează de la munca in graba.
Bic:
O vad pe Ioana si ii spun:
-Salut. Nu vrei sa vii la festival? E puțin mai in sus-ul râului. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Zilele Fluviului Thu May 30, 2019 3:54 pm | |
| ooc: lucrez la omv shi uneori imi vin clienti.spal geamuri,iau banii de la clienti pe benzina, lucrez de dim pana seara scz pt posturile mele Ioana zambeste auzind propunerea. -Mi-ar placea foarte mult. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Zilele Fluviului Fri May 31, 2019 4:32 pm | |
| Ooc: Nu-i absolut nici o problema. O sa îndrept eu. Stiu cum e. Ai grija doar sa nu te vadă șeful ca stai pe net in timpul programului Bic: -Ma bucur mult ca accepți. Haide. Spun eu si o iau in zbor înainte ca sa ii arat. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Zilele Fluviului Fri May 31, 2019 10:21 pm | |
| Aproba din cap si se tinu in zbor dupa ea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Zilele Fluviului Mon Jun 03, 2019 1:33 am | |
| După un sfert de ora de zbor, ajungem ls locul unde se ținea festivalul. Din aer puteam vedea bâlciul ce se organizase. Un mini parc de distracții, un cort de circ si multe căsuțe cu mâncare si suveniruri. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Zilele Fluviului Mon Jun 03, 2019 4:49 pm | |
| - Unde vrei sa mergem prima data? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zilele Fluviului | |
| |
|