Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: History Fri Jul 07, 2017 9:26 pm | |
| Ma inalt si eu in aer si ma apropii de ea atingand-o usor si spunandu-i: -Leapsa, tu esti. Dupa care chicotesc si zburam cu viteza insa nu prea mare ca sa imi pastrez energia pentru a putea mari din cand in cand viteza. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
Sex : Mesaje : 364 Kwan : 638
| Subject: Re: History Fri Jul 07, 2017 9:39 pm | |
| SoJin a zâmbit, mărind viteza pentru a o prinde din urmă. - Rândul tău, a spus, atingând-o ușor pe umăr după care luându-și avânt pentru a se îndepărta de ea. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: History Fri Jul 07, 2017 9:58 pm | |
| Fusesem surprinsa ca ma prinsese asa repede apoi incep sa zbor incercand sa reduc distanta si sa o prind din urma. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Fri Jul 07, 2017 11:12 pm | |
| SoJin făcuse un mic loop în aer pentru a o deruta, totuși încă menținea direcția. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Fri Jul 07, 2017 11:17 pm | |
| Incep sa rad cand realizez ca facuse asta ca sa ma derute. Apoi continui sa o urmaresc. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Fri Jul 07, 2017 11:26 pm | |
| - Acum știu sigur că zborul este obositor, a râs ea, încercând să mențină ritmul. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Fri Jul 07, 2017 11:36 pm | |
| Rad si eu apoi ii spun: Uite, se vede palatul. Am ajuns. Daca nu te prind pana aterizam castigi. Ii spun eu. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Sat Jul 08, 2017 4:05 pm | |
| - Ai toate șansele să mă prinzi, rezervorul meu de energie e pe terminate, a glumit ea. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Sat Jul 08, 2017 4:26 pm | |
| Maresc viteza de zbor incercand sa o prind. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Sat Jul 08, 2017 4:48 pm | |
| Era deja prea obositor pentru ea, nefiind obișnuită să zboare atât de mult timp, așa că se lăsă prinsă. - Se pare că tu ai câștigat, i-a zâmbit. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Sat Jul 08, 2017 7:05 pm | |
| -Ma bucur desi mi-am dat seama ca m-ai lasat sa castig. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Sun Jul 09, 2017 7:18 pm | |
| - Stai liniștită, a fost în interesul meu. Dacă mai zbor mult s-ar putea să am o cădere nervoasă, a râs. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Sun Jul 09, 2017 7:36 pm | |
| -Acum sa mergem la palatul Elfilor. Spun eu si ne indreptam spre poarta. Suntem poftiti in gradina. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Wed Jul 12, 2017 11:35 pm | |
| - Sigur. Aterizează conform spuselor sale. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Thu Jul 13, 2017 12:17 am | |
| Suntem intampinati de o fata elf care nu rezista sa nu ne arate talentul sau de a creste plante pe loc. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Thu Jul 13, 2017 1:02 am | |
| - Poți face și meri să apară la fel? a întrebat ea, uitându-se fix la elf. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Thu Jul 13, 2017 8:33 am | |
| -Absolut orice planta si orice pom. Trebuie sa am doar samanta. Spuse ea. Si scoase din buzunar o punga de seminte de mar pe are le planta apoi la inceput le uda cu apa upa care le uda cu o potiune si rostise un descantec dansand si batand din palme de jur imprejur. Apoi marul aparu si in mai putin de 3 minute avea deja 2 metri si in alte 10 minute primele mere erau deja coapte. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Thu Jul 13, 2017 5:26 pm | |
| - Și dacă n-ai? Ești inutil, nu? spuse ea, luând un măr și mușcând din el. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Thu Jul 13, 2017 8:48 pm | |
| -Noi suntem elfi nu zane. Doar zanele cu elementul pamant pot face sa apara plante din nimic. Si in general ele fac sa apara vrejuri de buruieni pentru a se apara. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Fri Jul 14, 2017 12:41 am | |
| - Deci ești inutil, a dat din umeri. Oricum, ce trebuie să faci aici? s-a întors spre Sanara. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Fri Jul 14, 2017 9:43 am | |
| -Trebuie sa merg la Regele Elfilor sa discut termenii unui contract intre Fairytopia si Regatul Elfilor. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Fri Jul 14, 2017 1:51 pm | |
| - Păi ce mai stăm? Eu mi-am luat mere, asta-i tot ce contează, chicoti. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Fri Jul 14, 2017 4:38 pm | |
| -E vorba despre un contract de constructie a unui pod intre Regatul Elfilor si Fairytopia ce va travarsa marea peste regatul Sirenelor. Va scurta drumul actual intre regate cu 500 km. Acum elfii ca sa vina in Fairytopia trebuie sa ocoleasca marea noi avand aripi o traversam direct pentru a ajunge in regatul lor. Dar dupa constructia podului nu vor mai fi nevoiti sa ocoleasca sau sa apeleze la zanele de ocazie. Avem deja acordul sirenelor. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: History Fri Jul 14, 2017 4:50 pm | |
| - Și ce altă problemă ar mai putea interveni? Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: History Fri Jul 14, 2017 6:22 pm | |
| -Niciuna doar ca trebuie sa vedem pe unde amplasam pilonii podului cel de pe partea elfilor, sa negociem conditiile care le vom pune in caietul de sarcini pentru licitatia alegerii constructorului, sa vedem unde relocam afacerea zanelor de ocazie care asigurau traversarea directa a elfilor a marii. In principal podul ar fi pentru elfii cu masini. Cei care nu au masini personale vor traversa inca cu zanele de ocazie pana se va construi si trenul subacvatic. Initial noi vroiam sa facem podul si cu tren dar sirenele au spus ca mai bine renuntam la idee si ca ne vor ajuta si ne vor da fonduri din comorile scufundate pentru a constru un metrou subacvatic care sa treaca pe la ele prin regat. Au fost de acord cu podul doar daca renuntam la ideea trenului pe deasupra si sa il bagam la ele in regat. Acum nu mai au rege ci o regina si ea vrea sa sporeasca turismul. E deschisa sa primeasca scafandri dar doar daca sunt elfi caci ei se stiu ca sunt ecologisti iar cei de alta specie trebuie sa depuna un juramant de respectare a faunei si florei subacvatice. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: History | |
| |
|
| |
| History | |
|