| Regulile RPG | |
|
+12Maricica red.jewel MayaChan Poison Morphogenic sarah chan Glamour Girl fairy.pink *Joselyn_House* Annie gummy bear Sanara 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Regulile RPG Sun Oct 11, 2009 1:31 am | |
| 1. Respectati si regulile generale.
2. La RPG, fiecare membru al forumului isi va crea un personaj care sa fie una din cele 10 specii. Cel mai indicat ar fi, ca inainte sa postati in zona special facuta pentru jocul de roluri, sa creati un istoric al personajului la "Prezentare personaj". Dupa aceasta, veti putea posta la subiectele deschise de ceilalti membrii[sau chiar de voi], insa cu conditia sa nu faceti SPAM, sau sa scrieti mai putin de 3 randuri.
3. Folositi majuscule, numai in cazul in care personajul exprima: mirare, confuzie sau este atacat, sau tipa la alt personaj.
4. Nu folositi limbaj de mess sub nici o forma. Nu folositi prescurtari in cadrul RPG-ului. Sunt permise doar (sh,tz, etc)
5. Spre deosebire de multe alte forumuri RPG, noi putem scrie si in locul altor personaje. Deoarece inca suntem putini, si nu sta x pana cand y va intra pe forum si va avea de gand sa posteze. Acesta se numeste Power Play insa faceti doar daca picati la comun acord cu colegii de topic.
6. Daca vreti sa mai scrieti ceva in plus, fata de postul propriu-zis, scrieti la inceputul sau la sfarsitul postului OOC. OOC=Out Of Character. Astfel, nu va fi considerat mesaj de tip SPAM.
7. Daca a-ti uitat ceva, folositi functia EDIT. Duble,triple,multi-post, nu sunt permise. Intre 2 postari consecutive, ale aceleiasi persoane, trebuie sa fi trecut un interval de cel putin 48 ore ca sa nu fie considerat duble-post sau SPAM.
8. Pe acest forum in RPG se posteaza la persoana I sau persoana III cum doriti si va este mai usor.
9. Spre deosebire de alte forumuri RPG, nu postati doar in subrubrici, ci creati si topicuri in rubrici, in afara subrubricilor.
10. Dupa ce v-ati sortat si v-ati creat propiul prsonaj, aruncati o privire la personaje care pot fi luate, si incercati ca personajul dumnavoastra sa intractioneze si cu ele, nu doar cu alte personaje inventate de voi, chiar daca acele personaje date de catre mine nu sunt luate de nimeni, urmand regula 5. Voi va alegeti singuri speciile.
11. Este complet interzis sa ucideti personajele celorlalti.
12. Moneda pe forum este Kwan acestia se pot castiga daca sunteti activi si postati la rpg prin postarea de mesaje dar se pot castiga si prin antrenamente, misiuni, jocuri si concursuri precum si dintr-o meserie. Ei pot fi folositi la piata, supermarket sau magazine pentru cumparara de bunuri sau servicii.
13. Fiti activi.
14. Postati, intrati in rolul personajului si DISTRATI-VA!
Last edited by Sanara on Wed Jun 07, 2017 12:32 am; edited 4 times in total | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Regulile RPG Fri Dec 04, 2009 10:46 pm | |
| hey, am si eu o intrebare putem prelua un personaj, nu spun de unde pt ca nush inca si sa ii modificam insusirile? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Regulile RPG Sun Dec 13, 2009 9:50 pm | |
| Scuze pentru raspunsul intrziat. Banuiesc topicul la care te referi: https://fairy.forumgratuit.ro/inscrieri-personaje-f6/personajele-t12.htm din moment ce in topic este doar numele si poza, restul despre personaj desigur ca puteti scrie ce doriti voi. Doar un mic amanunt este de tinut minte: Katrina, Josephine si Selene sunt din aceeasi familie cu Sanara. Katrina e sora Sanarei si Josephine si Selene matusile celor doua. Am facut acel topic deoarece vroiam sa apara si aceste personaje si cine e fara idee de personaj poate lua de acolo un personaj. | |
|
| |
Annie MEMBRU
Sex : Mesaje : 6 Kwan : 19 Varsta : 26 Localizare : Ploiesti
| Subject: Re: Regulile RPG Tue Apr 20, 2010 9:27 pm | |
| Da,pai voi incerca din rasputeri sa respect regulile pentru ca nu sunt greu de respectat - Quote :
- 3. Folositi majuscule, numai in cazul in care personajul exprima: mirare, confuzie sau este atacat, sau tipa la alt personaj.
aceasta mi se pare o regula cam de prisos dar o voi respecta^^ | |
|
| |
*Joselyn_House* MEMBRU
Sex : Mesaje : 38 Kwan : 48 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Regulile RPG Thu Apr 29, 2010 8:52 pm | |
| Am o intrebare:cum suntem sortati?Ne alegem noi specia? | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
| Subject: Re: Regulile RPG Thu Apr 29, 2010 9:04 pm | |
| da fiecare isi alege ce specie vrea sa fie | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Regulile RPG Fri Apr 30, 2010 12:23 am | |
| -DA. Fiecare isi alege specia dorita. | |
|
| |
*Joselyn_House* MEMBRU
Sex : Mesaje : 38 Kwan : 48 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: Regulile RPG Fri Apr 30, 2010 11:44 am | |
| Ok,multumesc de raspuns! | |
|
| |
Glamour Girl MEMBRU
| Subject: Re: Regulile RPG Sun Sep 05, 2010 12:03 pm | |
| Ok , o sa incerc sa le respect I am a stubborn girl, "spoiled, friendly, smart, curious, If I want something Siar do everything possible to get ... I care very much to my appearance Physically ... I love being fashionable I like me live life iniferent obstacles! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Regulile RPG Sun Sep 05, 2010 12:17 pm | |
| A chestia cu testul de sortare s-a anulat. Fiecare isi alege specia care si-o doreste din cele disponibile. | |
|
| |
sarah chan MEMBRU
Sex : Mesaje : 50 Kwan : 63 Varsta : 30
| |
| |
Morphogenic MEMBRU
Sex : Mesaje : 102 Kwan : 99 Varsta : 28 Localizare : ... Oh, who cares ..?!
| Subject: Re: Regulile RPG Tue Oct 04, 2011 5:16 pm | |
| Am o intrebare: Cate Personaje avem voie? Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Regulile RPG Tue Oct 04, 2011 5:42 pm | |
| | |
|
| |
Morphogenic MEMBRU
Sex : Mesaje : 102 Kwan : 99 Varsta : 28 Localizare : ... Oh, who cares ..?!
| Subject: Re: Regulile RPG Tue Oct 04, 2011 5:53 pm | |
| Oke, Mersi mult Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
|
| |
Poison MEMBRU
Sex : Mesaje : 340 Kwan : 674
| Subject: Re: Regulile RPG Tue Oct 04, 2011 11:17 pm | |
| @ KeT@miNE - Iti poti face o prezentare in rubrica " Membri noi " daca doresti .
Sanara , nu ai vrea sa adaugi si ranguri forumului ? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Regulile RPG Tue Oct 04, 2011 11:18 pm | |
| Eu nu stiu cum sa fac asta dar fiindca esti din nou activa te fac iarasi admin si adaugi tu. Asta daca ai timp. | |
|
| |
MayaChan MEMBRU
Sex : Mesaje : 212 Kwan : 1914 Localizare : Taramul Inghetat din Fairytopia
| Subject: Re: Regulile RPG Wed Sep 05, 2012 11:09 am | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Regulile RPG Mon May 27, 2019 11:46 pm | |
| am si eu o intr cu scene hentai e voie? | |
|
| |
Maricica MEMBRU
Sex : Mesaje : 166 Kwan : 138
| Subject: Re: Regulile RPG Tue May 28, 2019 12:36 am | |
| Da ji mie miar placea scene hentaii | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Regulile RPG Tue May 28, 2019 12:56 am | |
| super putem fake un topic atunci plus optespe | |
|
| |
red.jewel MEMBRU
Sex : Mesaje : 75 Kwan : 250 Varsta : 34 Localizare : Mooooon
| Subject: Re: Regulile RPG Tue May 28, 2019 1:06 am | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Regulile RPG Tue May 28, 2019 1:24 am | |
| cu kat mai multi ku atat mai benie kine deschide ? | |
|
| |
Maricica MEMBRU
Sex : Mesaje : 166 Kwan : 138
| Subject: Re: Regulile RPG Tue May 28, 2019 1:35 am | |
| poate facem un hentai gangbanggg, ari fi keva. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Regulile RPG Wed May 29, 2019 10:08 am | |
| pe forumul meu personal este un rpg =!8 | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Regulile RPG Wed May 29, 2019 7:53 pm | |
| nu kred ka a intrebat kineva | |
|
| |
Sponsored content