Author | Message |
---|
moonsun MEMBRU
Sex : Mesaje : 364 Kwan : 638
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 9:25 am | |
| - Ei, dacă aș fi fost canibal, aș fi putut spune că pari destul de gustoasă, a glumit Wooshin. - Ai nevoie de șervețele sau ceva? Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 11:40 am | |
| Rad si eu cu el. -Da, multumesc frumos. Spun eu. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 12:01 pm | |
| SoJin i-a întins un șervețel. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 12:08 pm | |
| M-am dezbracat si am facut un dus cu un pahar de apa apoi l-am luat si am inceput sa ma sterg cu el. Aveam noroc ca imi luasem si o rochita de schimb in cazul unor astfel de incidente. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 12:21 pm | |
| Wooshin își scoase telefonul, butonând, iar SoJin mânca din tot ce apuca. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 12:32 pm | |
| Ma gandeam sa incepem o discutie daca tot eram la picnic. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 12:57 pm | |
| - Deci.. sparg eu liniștea, despre ce vrem să vorbim? a spus SoJin. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 1:57 pm | |
| -Ce ar fi sa ne povestesti cum este in iad poate cu mai multe detalii decat stim din carti. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 2:35 pm | |
| - Ah, păi în iad e cald. Și tortură, dar nu la fel de multă cum se scrie. În general e liniște, sătănel are grijă să fie. Avem și un consiliu, din care face parte și tatăl nostru, el ia cam toate deciziile, sătănel doar dă acordul și dacă e ceva mai grav se ajunge și sus, cum a fost cazul meu. Nu prea știm termenul de iubire și familie, din câte e și vizibil. Nu suntem crescuți într-un mod spartan sau ceva de genul, doar că nu ne-a fost oferită iubire ca să știm ce-i asta. Fiecare își urmărește interesele, cel mai deștept câștigă, ca de obicei. E destul de strict pentru un loc cunoscut datorită haosului, dădu din umeri.
Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 2:39 pm | |
| -Banuiesc ca caldura e datorata magmei care il inconjoara. Iadul e ca o enorma pestera sapata in subteran in mpd natural. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 2:46 pm | |
| - Ceva de genul, oricum noi nu simțim căldura, a continuat Wooshin. - Și nici nu murim dacă atingem lucrurile sfinte cum se spune. Suntem îngeri ai morții, nu demoni sau alte creaturi asemănătoare, în general doar bântui și ne asigurăm că totul e ok. Cei pedepsiți ca mine ajung să ia sufletele și să le conducă. La noi e cea mai enervantă treabă pe care poate să ți-o dea cineva, iar eu am avut noroc s-o primesc, a zâmbit ea ironic, dându-și ochii peste cap. Unele suflete sunt prea sociabile. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 3:10 pm | |
| -Inteleg. Spun eu chicotind. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 5:09 pm | |
| - Cam atât despre loc în sine. Fiecare are problemele lor separate, dădu din umeri. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 8:02 pm | |
| -Inteleg. Si chiar exista celebrul cazan cu smoala in care torturati suflete? Este doar unul singur si enorm poate cat cea mai mare piscina din lume? Sau sunt mai multe? | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 8:07 pm | |
| - Ălea-s mituri, nu suntem atât de sadici precum părem. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 8:41 pm | |
| -Dar cum torturati sufletele? | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sat Jul 15, 2017 9:08 pm | |
| - Sunt puse la diferite munci pe care noi nu vrem să le facem și sunt în interesul nostru. Am putea rezolva totul cu puterile noastre, dar care ar mai fi satisfacția? În general tortura e psihică, le arătăm păcatele pe care le-au săvârșit pe repeat sau le simulăm persoanele dragi, doar că fiind în suferință, până cedează. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sun Jul 16, 2017 7:55 am | |
| -Inteleg. Apropo exista vreo lege care nu permite celor vii sa viziteze iadul si ca nu vor mai fi lasati sa plece daca indraznesc sa o faca? Stiu o legenda din mitologia greaca cum ca cineva care a vizitat iadul cu tot cu trup ca sa isi scoata sotia de acolo, a avut parte de o urmarire serioasa si abia a scapat. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Sun Jul 16, 2017 7:56 pm | |
| - Nu prea știu, mulți demoni sau alte creaturi vin și pleacă. Oricum e cam imposibil să ajungi acolo și chiar dacă ar încerca să o ia înapoi, cum am spus, ar fi doar un suflet rătăcit. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Sun Jul 16, 2017 8:27 pm | |
| -Deci eu daca as ajunge in iad cu tot cu trup daca as incerca sa ma intorc as deveni un suflet ratacit? | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Mon Jul 17, 2017 10:32 pm | |
| - Exact. Bine, sunt câteva excepții, de exemplu dacă ai permisiunea lui sătănel, a consilului sau celor de sus. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Tue Jul 18, 2017 9:29 am | |
| -Inteleg. Ei bine eu nu prea cred ca as vrea sa vad iadul insa sora mea Katrina se pare ca ar vrea ca sa se inspire pentru a isi dezvolta puterile. Spun eu. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Tue Jul 18, 2017 9:18 pm | |
| - Ar putea, nu-i imposibil. Cu toate că nu prea văd cum te-ar putea ajuta iadul. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: La picnic Tue Jul 18, 2017 10:08 pm | |
| -Pai Katrina are elementul foc si elementul vulcanic. Vrea sa vada cam cat de tare arde focul iadului si apoi sa isi mareasca puterile pana ajunge ca un jet de foc lansat din palmele ei sa arda la fel de tare. Exista arene de antrenament in care ar putea sa isi antreneze puterile si care oricat ar fi focul de puternic ele nu ard. Sunt stropite cu o solutie ignifuga speciala. Ea vrea ca sa ajunga sa isi foloseasca puterile pe niste monstri care sa simta focul iadului. | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: La picnic Wed Jul 19, 2017 4:23 pm | |
| - Cred că-i pentru că am crescut acolo și am stat sute de ani dar nu mi se pare așa puternic, a chicotit. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: La picnic | |
| |
|
| |
| La picnic | |
|