Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
moonsun MEMBRU
Sex : Mesaje : 364 Kwan : 638
| Subject: Re: O sesiune de shopping. Tue Aug 29, 2017 2:52 pm | |
| - Nici televizor n-ar merita, indiferent dacă au un singur post sau nu. Ce nu suportăm noi cel mai mult, probabil pentru că am crescut în iad, sunt criminalii, păcătoșii în general. Și asta pentru că de cele mai multe ori dau vin pe demoni și diavol pentru ceea ce fac ei. Noi nu punem pe nimeni să facă ceva, noi doar îi îndrumăm să-și urmeze dorințele. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O sesiune de shopping. Tue Aug 29, 2017 4:19 pm | |
| -Intr-un fel ai dreptate. Demonii doar indruma la rau insa nu obliga pe respectivii sa faca acel rau. Dumnezeu a lasat liberul arbitru. Poti asculta de inger sau de demon dar nu poti invinovati pe nici unul pentru alegerile tale sau urmarile lor. | |
| | | moonsun MEMBRU
| Subject: Re: O sesiune de shopping. Tue Aug 29, 2017 11:39 pm | |
| - Corect. Dar mentalitatea e diferită. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O sesiune de shopping. Wed Aug 30, 2017 9:48 am | |
| -Mda dar noi zanele nu cred ca vom pricepe niciodata mentalitatea demonilor. Oricum fiecare specie are o mentalitate putin diferita. Intr-o lume cu atata diversitate de specii, e greu sau aproape imposibil ca cineva dintr-o specie sa inteleaga 100% mentalitatea altor specii. La fel cum pe pamant intre diferite nationalitati de oameni exista diferite mentalitati si culturi, asa exista aici in lumea noastra diferite mentalitati si culturi intre specii. Desi pentru zane sau ingeri a da un sfat gresit cu intnetie ar fi total gresit, in lumea si cultura demonilor, acesta e un lucru corect. In opinia si cultura lor, ei nu dau un sfat gresit sau nu indruma spre rau, ci doar incurajeaza o anumita latura a oamenilor. Insa mai multe nu pot intelge despre demoni in afara de faptul ca ceea ce fac ei e corect in cultura lor. La fel de corect cum pe o insula pustie pentru canibali e corect si legal a manca oameni cu toate ca in tarile civilizate acesta e un lucru dezgustator si ilegal. | |
| | | moonsun MEMBRU
| Subject: Re: O sesiune de shopping. Sun Aug 11, 2019 10:25 pm | |
| - Întocmai. Și modul în care ne comportăm și ne dezvoltăm diferă în funcție de mediul în care am crescut. Eu n-aș putea fi niciodată ca Sanara sau tine, din motive evidente. Iar V, băiatul de mai devreme, nu o să poată să fie niciodată atât de bun și corect cum își dorește, din cauza a ceea ce este. Între timp, într-un capăt al mall-ului se afla V care, văzându-le, le-a făcut cu mână zâmbind. A început să se apropie ușor de ele. - Că tot vorbeam de el, a zâmbit SoJin. Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O sesiune de shopping. Fri Jan 03, 2020 11:22 am | |
| -Mda vorbs aceea, vorbesti de lup si lupul L's usa. Spun razand. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O sesiune de shopping. | |
| |
| | | | O sesiune de shopping. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |