Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Tue Aug 22, 2017 1:14 am | |
| -Nu. Suna mai mult a clesti de crabi. Sau creaturi asemanatoare lor. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
Sex : Mesaje : 364 Kwan : 638
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Tue Aug 22, 2017 5:28 am | |
| - Atunci putem să-i prăjim? spuse SoJin, apărându-i o mică flacară în mână. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Tue Aug 22, 2017 10:49 am | |
| -Depinde. Sa vedem ce sunt si intentiile lor. Spun eu. Apoi aparuse niste creaturi jumate fete jumate crabi. Printre ele doar un singur mascul.
[Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Fri Aug 25, 2017 9:44 pm | |
| - Presupun că nu putem, a spus SoJin în șoaptă căte Wooshin. Hei, le-a spus semi-crabilor. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Fri Aug 25, 2017 10:52 pm | |
| -Buna! Cu ce ocazie ne tulburati linistea? Spuse barbatul crab. -Eu ma numesc Sakarina iar ei sunt prietenii mei SoJin si Wooshin. Am venit cu intnetii pasnice si vroiam doar sa exploram acest loc fara sa stim ca locuieste cineva aici. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Mon Aug 28, 2017 12:57 am | |
| - Iar dacă nu vreți să acceptați cu frumosul s-ar putea să vă prăjim, a spus Wooshin. Dar cred că niciunul nu ne dorim asta, le-a zâmbit. - Eu aș cam vrea, i-a spus SoJin în șoaptă, primind un cot în umar de la acesta care încerca să-și păstreze zâmbetul. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Mon Aug 28, 2017 9:21 am | |
| -Desi aratam, nu suntem monstri. Noi nu mancam fiinte umane de obicei. Dar putem ciupi destul de tare. In trecut a existat un popor canibal din specia noastra dar nu mai exista. Legendele spun ca ar mai fi un trib pe o insula indepartata dar nu se stie cat e de adevarat. Nu departe de aici e un lac care are conexiune cu oceanul si noi mancam ceea ce pescuim. De fapt e singura iesire in libertate in afara de a va intoarce pe unde a-ti venit. Mai incolo sunt 7 tunele iar unul singur e pestera care va duce la lac. Restul creeaza un labirint in care va veti pierde cu usurinta si nu veti mai iesi vreodata de acolo. Exista o problema de logica gravata in greaca veche pe peretii pesterii acesteia iar deasupra fiecarui tunel e gravat o varianta de raspuns. Insa doar raspunsul corect duce catre tunelul cel bun. -O sa incerc a rezolv eu ghicitoarea. Spun eu. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Tue Aug 29, 2017 3:01 pm | |
| - Ne bazam pe tine, spuse SoJin. Neavând pentru momentan ocupația, SoJin și Wooshin au început să se tachineze și să se enerveze unul pe altul. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sat Dec 30, 2017 10:15 pm | |
| Eu citeam atenta ghicitoarea incepand sa o traduc. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
moonsun MEMBRU
| Subject: Re: Experimentul Sakarina Sun Aug 11, 2019 10:31 pm | |
| Frații au continuat să se ciondănească pașnic totuși, în stilul lor caracteristic, până când SoJin i-a tras o palmă peste cap lui Wooshin, determinându-l pe aceasta să procedeze în același mod. [Only admins are allowed to see this image] Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Experimentul Sakarina | |
| |
|
| |
| Experimentul Sakarina | |
|