Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Experimentul Sakarina  - Page 3 EmptyExperimentul Sakarina  - Page 3 OIPExperimentul Sakarina  - Page 3 Empty 
Sujata
Experimentul Sakarina  - Page 3 EmptyExperimentul Sakarina  - Page 3 OIPExperimentul Sakarina  - Page 3 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Experimentul Sakarina

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Experimentul Sakarina  - Page 3 Empty
PostSubject: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeThu Jul 13, 2017 9:20 am

First topic message reminder :

Era o zi de vara iar eu sora mea si matusile ne aflam in laborator. Matusile mele voiau sa faca un experiment sa ne uneasca pe amandoua intr-un singur trup prin magie. Sa fim 2 suflete in acelasi trup combinand personalitatile amandurora. Vroiau sa vada daca o data unite trupurile poate rezulta nu un trup cu 2 suflete ci un suflet contopit cu celalalt. Un  singur trup, un singur suflet, o singura personalitate nascuta din contopirea celor 2 personalitati. ne dadu la amandoua cate un latisor cu jumatate de inima pe una scria S si pe cealalta scria K care veneau de la initialele numelor noastre. Dupa rostirea formulelor magice o lumina ne invalui pe amandoua si ne simteam atrase una de alta precum 2 magneti si apoi simteam cum una efectiv se topea in trupul celeilalte. la urma cand lumina inceta eram o singura persoana iar la gat avea un colier inimioara pe care scria SK. Cand matusa ne intreba daca suntem acolo fata cu chip diferit de al nostru care aparuse spusese ca ea se numeste Sakarina. Aripile ei erau cea dreapta verde ca a lui Sanara si cea stanga rosie ca a lui Katrina. In urma intrebarilor puse de matusile noastre rezulta ca ea are parti din amandoua. Lui Sakarina de fapt ii placea tot ce le placea lui Sanara si Katrina adunat si ii displacea tot ce le displacea lui Sanara si Katrina impreuna. Ceea ce le placeau celor doua sa faca impreuna, ea avea pasiunea mai iaccentuata pentru acel lucru iar daca lui Sanaa ii placea ceva iar lui Katrina nu ii placea acel lucru, cele 2 opuse se anulasera reciproc. Iar lui Sakarina nu ii placea acel lucru.
Asta le facuse pe cele doua matusi sa declare experimentul un succces.
Vraja era una care putea fi desfacuta oricand fara riscul de a ramane permanenta dupa o anumita perioada de timp.
Sakarina avea puteri mai mari decat noi doua dat fiindca combinase puterile elementelor ale lui Sanara cu puterea vulcanica a lui Katrina iar elementul foc era combinat cu elementul vulcanic, elementul pamant era combinat cu elementul tectonic, elementul aer era combinat cu controlul vremii si elementul apa combinat cu puterea uriaselor tsunami. Rezultand 4 noi puteri extrem de puternice care combinate intr-o singura putere era capabila de enorme distrugeri.
-Sakarina, ne pare bine de cunostinta. Noi am putea spune ca suntem matusile tale. Ar trebui sa faci cunostinta cu prietenii lui Sanara si Katrina.
-De fapt deja cred ca ii cunosc. Posed absolut toate amintirile trecute de cand eram 2 zane diferite. Probabil mai incantati ar fi ei sa ma cunoasca pe mine. Spuse Sakarina.
Apoi cineva batu la usa.
-Cred ca e Sojyn si poate e si fratele ei cu ea. Ma duc sa deschid spuse Sakarina.

Sakarina:

Chipul meu era atat de diferit incat cei doi nu m-ar fi putut recunoaste si probabil ar fi crezut ca sunt o verisoara a lui Sanara si Katrina.

[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeTue Aug 22, 2017 1:14 am

-Nu. Suna mai mult a clesti de crabi. Sau creaturi asemanatoare lor.

Back to top Go down
moonsun
MEMBRU
MEMBRU
moonsun

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 364
Kwan Kwan : 638

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeTue Aug 22, 2017 5:28 am

- Atunci putem să-i prăjim? spuse SoJin, apărându-i o mică flacară în mână.

Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeTue Aug 22, 2017 10:49 am

-Depinde. Sa vedem ce sunt si intentiile lor. Spun eu. Apoi aparuse niste creaturi jumate fete jumate crabi. Printre ele doar un singur mascul.

Back to top Go down
moonsun
MEMBRU
MEMBRU
moonsun

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeFri Aug 25, 2017 9:44 pm

- Presupun că nu putem, a spus SoJin în șoaptă căte Wooshin. Hei, le-a spus semi-crabilor.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeFri Aug 25, 2017 10:52 pm

-Buna! Cu ce ocazie ne tulburati linistea? Spuse barbatul crab.
-Eu ma numesc Sakarina iar ei sunt prietenii mei SoJin si Wooshin. Am venit cu intnetii pasnice si vroiam doar sa exploram acest loc fara sa stim ca locuieste cineva aici.

Back to top Go down
moonsun
MEMBRU
MEMBRU
moonsun

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeMon Aug 28, 2017 12:57 am

- Iar dacă nu vreți să acceptați cu frumosul s-ar putea să vă prăjim, a spus Wooshin. Dar cred că niciunul nu ne dorim asta, le-a zâmbit.
- Eu aș cam vrea, i-a spus SoJin în șoaptă, primind un cot în umar de la acesta care încerca să-și păstreze zâmbetul.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeMon Aug 28, 2017 9:21 am

-Desi aratam, nu suntem monstri. Noi nu mancam fiinte umane de obicei. Dar putem ciupi destul de tare. In trecut a existat un popor canibal din specia noastra dar nu mai exista. Legendele spun ca ar mai fi un trib pe o insula indepartata dar nu se stie cat e de adevarat. Nu departe de aici e un lac care are conexiune cu oceanul si noi mancam ceea ce pescuim. De fapt e singura iesire in libertate in afara de a va intoarce pe unde a-ti venit. Mai incolo sunt 7 tunele iar unul singur e pestera care va duce la lac. Restul creeaza un labirint in care va veti pierde cu usurinta si nu veti mai iesi vreodata de acolo. Exista o problema de logica gravata in greaca veche pe peretii pesterii acesteia iar deasupra fiecarui tunel e gravat o varianta de raspuns. Insa doar raspunsul corect duce catre tunelul cel bun.
-O sa incerc a rezolv eu ghicitoarea. Spun eu.

Back to top Go down
moonsun
MEMBRU
MEMBRU
moonsun

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeTue Aug 29, 2017 3:01 pm

- Ne bazam pe tine, spuse SoJin.
Neavând pentru momentan ocupația, SoJin și Wooshin au început să se tachineze și să se enerveze unul pe altul.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeSat Dec 30, 2017 10:15 pm

Eu citeam atenta ghicitoarea incepand sa o traduc.

Back to top Go down
moonsun
MEMBRU
MEMBRU
moonsun

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitimeSun Aug 11, 2019 10:31 pm

Frații au continuat să se ciondănească pașnic totuși, în stilul lor caracteristic, până când SoJin i-a tras o palmă peste cap lui Wooshin, determinându-l pe aceasta să procedeze în același mod.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Experimentul Sakarina    Experimentul Sakarina  - Page 3 Icon_minitime

Back to top Go down

Experimentul Sakarina
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3