Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  EmptyNoi oportunitati in Fairy Mondiale  OIPNoi oportunitati in Fairy Mondiale  Empty 
Sujata
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  EmptyNoi oportunitati in Fairy Mondiale  OIPNoi oportunitati in Fairy Mondiale  Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

Noi oportunitati in Fairy Mondiale

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Empty
PostSubject: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeThu Aug 03, 2017 1:45 pm

Pe timp de vara toata lumea plecasera din luxosul Fairy Mondiale catre Valkarizer Ocean sau catre Marea de Smarald ori catre Muntii Cesettani pentru o binemeritata vacanta. Insa eu profitand ca nu mai e nimeni in luxosul cartier planuisem sa le fac o adevarata surpriza la intoarcere locuitorilor. Astfel ca angajasem niste pitici care sa schimbe complet fata cartierului. Atfel aparura in cartier un nou cinema ascuns in spatele cascadei din padurea de pe dealul din apropiere unde se sapasera o pestera artificiala. Aparusera o zona de distractie ascunsa intre cascadele numite 7 Izvoare deoarece erau 7 cascade care cadeau in cerc in mare iar sub ele era un teren vast dar in care initial nu puteai intra insa eu facusem posibil acest lucru Din interior parea o mica statiune inconjurata de un dom de apa.

Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Name : Roxie
Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 2691
Kwan Kwan : 16530
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Baia Mare

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 2

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeWed Aug 16, 2017 10:23 am

Honoka se afla nerabdatoare in stadiul de pregatire a bagajelor, fiind entuziasmata si cu zambetulpe buze, asteptand cu nerabdare sa mearga la mare pentru a se relaxa.
Back to top Go down
https://unstoppablemind.forumotion.co.uk/
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeWed Aug 16, 2017 2:03 pm

Odata ce terminasem si eu si aveam liber ma gandesc sa merg la mare. Asa ca o sun pe priwtena mea Honoka sa mergem impreuna.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeWed Aug 16, 2017 8:08 pm

am inceput s-o sun pe prietena mea tare increzatoare, hotarand planuri de vacanta si locatii pentru a ne distra.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeWed Aug 16, 2017 8:33 pm

-Stii am primit anul acesta un covor magic in dar de la ambasadorul unui regat arabic. E unul care foloseste telepatia si se conduce usor. 30 ore de curs practic si ai luat licenta. Asa ca decat sa mai folosec aripile mai bine zburam pe covor. E unul de 2 locuri. Desi zboara doar un pic mai repede ca mine. De obicei o zana poate zbura cu 300 km pe ora la altitudine pana in 5000 metri daca nu isi foloseste viteza supersonica sau superluminica. Viteza supersonica inseamna cam 3000 km pe ora pe la 11000 metri altitudine. Si cu viteza aproape superluminica tot pe la 11000 metri aproape 300 km pe secunda. Dar o zana nu isi poate mentine o viteza aproape superluminica constamta si pe perioade lungi. Eu sunt singura zana care a reusit viteza superluminica dar doar timp de 7 minute si de 3 ori. O data am facut-o fara sa calatoresc in timp a 2-a oara am calatorit in trecut si a 3-a oara in viitor.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeThu Aug 17, 2017 11:41 am

-Nu, chiar nu stiam de asemenea schimbare majora. Abea astept sa vad festivalul regal de vara din Marea Zanelor Albastre.
ii spuse tanara
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeThu Aug 17, 2017 12:22 pm

Ma bucur ca ai vazut si schimbarea majora din cartierul rezidential Fairy Mondiale. Si da vom merge la Marea Zanelor Albastre sa vedem festivalul.

Back to top Go down
Sujata
Vampires
Vampires
Sujata

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeThu Aug 17, 2017 1:53 pm

-As vrea sa mergem la festivalul Zanelor Albastre, am luat si aparatul foto cu mine ca sa ma asigur ca imortalizez fiecare moment.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitimeThu Aug 17, 2017 3:28 pm

-Desigur. Vom merge la festival. Anul asta se anunta o editie mult mai spectaculoasa.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Noi oportunitati in Fairy Mondiale    Noi oportunitati in Fairy Mondiale  Icon_minitime

Back to top Go down

Noi oportunitati in Fairy Mondiale
Back to top 
Page 1 of 1