Sanara:
Ma aflam in trenul regal. Urma sa merg la munte intr-o statiune montana din Muntii Cesetanni. Fiind iarna si prea frig nu puteam zbura prea mult asa ca imi ramasese sa merg cu trenul. Eram eu, matusile mele si 6 zane din Garda regala. Mai astpetam doar o singura persoana, prietena mea care trebuia sa vina si care se parea ca intarzie. Insa norocul ei, fiind vorba de trenul regal el nu pleca pana nu urcau la bord toti cei din lista.
Trenul regal era imens. O locomotiva uriasa si un singur vagon mare cu 3 etaje cat 3 vagoane suprapuse unul peste altul. Locomotiva uriasa si puternica a trenului regal era singura locomotiva din Fairytopia capabila sa faca fata relativ usor tuturor muntilor si tuturor conditiilor meteo imprevizibile in muntii Fairytopiei.
Trenul regal:
Plictisita de intarzierea prietenei mele, cobor in usa trenului langa cei 3 elfi care doi dintre ei erau mecanicii si cel de-al treilea controlorul de bilete.
Eram imbracata intr-o rochie de printesa lunga ce atingea pamantul. La gat aveam 5 coliere de pietre pretioase iar mainile imi erau impodobite cu cate 3 bratari cu diamante si cate un inel pe fiecare deget al mainilor cu exceptia degetelor mici si degetelor mari de la maini. La urechi aveam cercei cu clipsuri ce imitau candelabrele de cristal din sala tronului. Nici o zana nu isi gaurea urechile pentru a purta cercei ele fiind de acord doar cu cerceii cu clipsuri.
pe cap purtam diadema mea preferata din argint aur si diamante.