Author | Message |
---|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: O papusa speciala Thu Nov 04, 2021 8:02 pm | |
| ` Da... nici eu nu cred ca e o idee prea buna. Zanele de la gradinita mea sunt rele .. le place fie sa le rupa capul la papusi, sau sa le tunda parul urat sau sa le mazgaleasca ochii cu pixul ...` | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: O papusa speciala Thu Nov 04, 2021 8:12 pm | |
| -Foarte rautacioase. Apropo la voi zanele rele se da note pe comportament rautacios? Spun eu razand. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O papusa speciala Thu Nov 04, 2021 8:17 pm | |
| ` Cam asa ceva ` ofta privind in jos. `Am note foarte mici la gradinita.` | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O papusa speciala Thu Nov 04, 2021 8:58 pm | |
| -Sunt sigura ca notele tale mici la gradinita zanelor rele ar echivala cu note mari la una a zanelor bune. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O papusa speciala Fri Nov 05, 2021 9:48 am | |
| ` Da, dar din pacate asta nu conteaza. Eu sunt o zana rea si nu pot schimba asta, o am in sange, deci cumva eu sunt oaia neagra a familiei mele. E ca si cum, la zanele bune, n-as fi un copil cuminte. Asa e si aici si ma simt prost, dar eu nu pot sa fiu altfel.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O papusa speciala Fri Nov 05, 2021 9:55 am | |
| -Inteleg. Cel putin ma vei avea pe mine ca prietena. Stii, daca Tia Asun te va lua in vacante, ma vei lua cu tine, da? Cel putin atunci poate ai reusi sa iti faci niste amici temporari din diferite specii poate elfi, poate copii de zane bune sau copii de sirene, cu care sa te joci si sa ma prezinti celorlalti copii ca si cum as fi o papusa obisnuita si sa va jucati cu mine cand va jucati cu papusile. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O papusa speciala Tue Nov 09, 2021 7:59 pm | |
| ` Esti sigura ca vrei sa vii in vacante cu tia Asun ? Poate pare buna , dar e doar o actrita foarte foarte priceputa. Te pacaleste la inceput ca e de treaba si iti e prietena si apoi te injunghie pe la spate. Imi e mila de cei care sunt in jurul ei. Saracul Orion ... el e bun.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: O papusa speciala Tue Nov 09, 2021 11:29 pm | |
| Ellayne:
-Sunt dispusa sa ma risc. Nu pot supravietui singura fara tine si nici nu te pot forta sa renunti la vacantele cu tia Asun. Si in plus ea m-a cumparat si am devenit cadoul tau. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: O papusa speciala | |
| |
|
| |
| O papusa speciala | |
|