| Interviu cu Sanara | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Interviu cu Sanara Sat Mar 09, 2019 12:59 am | |
| Sanara: Ma aflam in Fairytopia la palatul meu. Asteptam ca sa soseasca un anumit reporter nu stiam daca era baiat sau fata. Acest reporter urma sa imi ia un interviu. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Interviu cu Sanara Wed Apr 17, 2019 4:03 pm | |
| -Hm binisor. Desi in ultima vreme s-a cam asternut o liniste cam obositoare. Ii raspund eu. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Interviu cu Sanara Sat Apr 20, 2019 4:00 pm | |
| -Sa cant, sa dansez, sa călătoresc, sa zbor, îmi place sa trăiesc aventuri si îmi place sa ma micșorez la dimensiunea păpușilor cu o poțiune magica. De asemenea îmi mai plac si anumite jocuri de societate specifice regatului nostru | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Interviu cu Sanara Wed Apr 24, 2019 10:13 am | |
| Sanara:
De obicei aproape orice. Nu pot spune insa ca am un regim lacto-vegetatrian deoarece mananc si carne insa extrem de rar. Mancarea preferata e pizza vegetariana cu masline, ciuperci, oregano si usturoi si cartofii prajiti cu ketchup dulce. E o mare diferenta intre pizza vegetariana si pizza vegana sau de post cum mai e numita care contine mozzarela de post si nu are deloc oregano. Deasemenea imi plac foarte mult felurite seminte de la magazinele BIO si beau mult nectar. Deasemenea imi incep diminetile mancand cate 3 lingurite de miere de albina pe stomacul gol si intotdeauna in cafea sau ceai folosesc mierea de albina in locul zaharului. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Interviu cu Sanara Tue May 28, 2019 1:14 am | |
| cum vrei sa fie iubeutu tu,sanara? | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Interviu cu Sanara Fri Aug 16, 2019 3:32 am | |
| ai vrea un mariaj pe interes sau pe iubire-? | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Interviu cu Sanara Mon Jan 03, 2022 10:19 pm | |
| Care sunt calitatile pozitive ale Sanarei? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Interviu cu Sanara | |
| |
|
| |
| Interviu cu Sanara | |
|