| Bunaaaaaaaaaaaaaa | |
|
|
Author | Message |
---|
red.jewel MEMBRU
Sex : Mesaje : 75 Kwan : 250 Varsta : 34 Localizare : Mooooon
| Subject: Bunaaaaaaaaaaaaaa Tue May 28, 2019 12:40 am | |
| Bunaaaaaaaa tuturoor. Eu sunt zoe, am 24 si dadui de forum cand cautam poze si un loc unde sa scriu, ca imi placeee tare mult rcg-ul si zic, hai ca asta e bun. Asa daca mo primiti eu incerc cat mai des sa fiu activa. Apropo sunt de prin Banat. Ne vedem in scris.
Last edited by red.jewel on Wed May 29, 2019 1:07 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Tue May 28, 2019 12:43 am | |
| buna bunaa | |
|
| |
Maricica MEMBRU
Sex : Mesaje : 166 Kwan : 138
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Tue May 28, 2019 12:45 am | |
| Bunaa bunaa zoe poate ma inveti ji pe mine cu scrisul asta la rcg | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Tue May 28, 2019 1:25 am | |
| poate shi phe mn ka sunt cam inkepator asha | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Wed May 29, 2019 8:21 am | |
| in primul rand se numeste RPG. De la Role Playing Game sau pe roameste Joc de rol. Iti faci un personaj si iti inchipui ca esti actor si joci rolul personajului respectiv. Nu e greu deloc o data ce te obisnuiesti. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Wed May 29, 2019 8:51 am | |
| Bun venit alaturi de noi! | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1055 Kwan : 1490 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
red.jewel MEMBRU
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Wed May 29, 2019 12:00 pm | |
| Multam di primoare. Da stiu ca ii zice altkel, da io am altia probleme. Aaa, sunt dis...dislexica. Incccerc sa ma fac cat inteleaasa, da aia iii. Si va ajut, sigur . | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Maricica MEMBRU
Sex : Mesaje : 166 Kwan : 138
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Wed May 29, 2019 12:01 pm | |
| Oooo ce ii aia dixlexise? E grav! Iesti pi moarte? | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
| |
| |
Fairy MEMBRU
Sex : Mesaje : 106 Kwan : 107 Varsta : 29 Localizare : pe acest forum
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Wed May 29, 2019 1:31 pm | |
| Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
EN: Are you a visitator? No problem! Join Us!
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Wed May 29, 2019 7:35 pm | |
| - Sanara wrote:
- in primul rand se numeste RPG. De la Role Playing Game sau pe roameste Joc de rol. Iti faci un personaj si iti inchipui ca esti actor si joci rolul personajului respectiv. Nu e greu deloc o data ce te obisnuiesti.
kredeam ca se poate spune si "rpc" de la role pl;aying chyaracter. scz!!!! | |
|
| |
red.jewel MEMBRU
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Fri May 31, 2019 10:05 am | |
| Am afliat de pe net. Nuuu maricica, e o tulbuuraree de invatare, memorare. Afecteaza mai multii: cititul, scrisul. Am descoperit la 8 ani ca sunt dislexica. incercc sa mai corectez cu google. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Fri May 31, 2019 10:13 am | |
| Nu-i nimic. Si apropo RPC e cu totul altceva. Am observat ca multe lume spune RPC la arta de a desena un anumit personaj. Adica nu iti iei un personaj de pe net cum facem noi ci cand il creezi singur in photoshop din propria ta imaginatie. Important. Doar cand il creezi de la 0, nu vreo editare. Red Jewel iti urez multa sanatate Si un sfat. Instaleaza-ti programul de citit automat acelasi ca cei care ii ajuta pe orbi. Chiar daca tu vezi bine scrisul faptul ca citeste un program pentru tine, ar putea ajuta. Pasrerea mea e ca acel program ajuta mai mult dislexicii fiindca ei sunt ajutati atat de vedere cat si de program | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Fri May 31, 2019 11:54 am | |
| Bine ai venit red.jewel și distracție plăcută împreună cu noi si sa îți faci prieteni | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Fri May 31, 2019 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Fri May 31, 2019 5:48 pm | |
| Fairy.lover. Din păcate dislexia nu e chiar o boala deci nu poate fi vindecata. E mai mult un fel de tulburare de memorie si învățare. Uneori insa apar si simptome de tulburare a vederii scrisului. Citește pe Wikipedia. Ah inca ceva. O sa pun un articol pe forum despre o descoperire noua in domeniu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa Fri May 31, 2019 6:23 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bunaaaaaaaaaaaaaa | |
| |
|