| Buna tuturor! | |
|
|
Author | Message |
---|
Fairy MEMBRU
Sex : Mesaje : 106 Kwan : 107 Varsta : 29 Localizare : pe acest forum
| Subject: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 1:40 pm | |
| Buna tuturor! Numele meu este Fairy si de astazi sunt mascota acestui forum. Ma bucur sa va vad intr-un numar atat de mare pe acest forum sau cum imi place mie sa ii spun, Regatul Fermecat. Ma bucur sa va cunosc si va urez tuturor o sedere placuta! Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
EN: Are you a visitator? No problem! Join Us!
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
Sex : Mesaje : 166 Kwan : 138
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 1:44 pm | |
| Bunaa Fairi! Nu stiam ca acest site are si o mascotaa. | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 1:47 pm | |
| Uite ca da, acest site are mascota. Ma bucur sa te cunosc! Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 1:52 pm | |
| | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 1:54 pm | |
| Maricica draga, te rugam sa-ti treci varsta si locatia la profil. Multumesc! Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:06 pm | |
| Mias trce,dar nu stiu eu de astea, eu stiu mai mult sa umblu pe siteurile de intalneli. | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:09 pm | |
| Vorbesti de forumul Unstoppable? Este matrimonial forumul. Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:11 pm | |
| nu, nu stiu eu de de asta, eu am vut cateva aplicatii de intalneli pe care mi lea luat o prieteeenaa. | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:14 pm | |
| Si de acest forum de unde ai aflat? Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:16 pm | |
| Mia zis prietena mea ca pot gasii siteuri din astea de intalneli si pe calculator si cand am dat sarci pe gugal am dat de acest site. nu stiu cum dar am dat. | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:20 pm | |
| Si ce iti place la comunitatea noastra? Nu doresti sa te alaturi si pe alte site-uri partenere? Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:23 pm | |
| | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:25 pm | |
| Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
Maricica MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:28 pm | |
| Ochei, eu nu m-am hotarat inca | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:29 pm | |
| Iti garantez ca nu vei regreta. Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 2:48 pm | |
| oameni buni, acel forum este pentru discutii, prietenii, filme, seriale, rpg, amuzament si multe altele. Da, este un forum mare ai foartea activ cu multi oameni frumosi. Si eu personal il recomand. Si eu sunt membru pe acel forum. | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 3:12 pm | |
| - hunter wrote:
- oameni buni, acel forum este pentru discutii, prietenii, filme, seriale, rpg, amuzament si multe altele. Da, este un forum mare ai foartea activ cu multi oameni frumosi. Si eu personal il recomand. Si eu sunt membru pe acel forum.
acum ai explixat super bine Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 3:23 pm | |
| am explicat ca sa poata intelege si @Maricica | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Buna tuturor! Wed May 29, 2019 7:31 pm | |
| buna ! | |
|
| |
Fairy MEMBRU
| Subject: Re: Buna tuturor! Thu May 30, 2019 11:18 am | |
| Buna si tie. Esti nou si vrei sa te alaturi forumului? Vrei sa-ti faci prieteni noi? Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe butonul "Registrer" si sa te alaturi noua. Ca sii membru nou, trebuie sa citesti Regulamentul si sa te prezinti la sectiunea Membrii noi . Nu e foarte greu, te alaturi si iti faci prieteni noi discutand temele tale favorite. Hai cu noi! Hai in comunitatea Planeta Utopia!
| |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Buna tuturor! Thu Oct 07, 2021 10:15 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Buna tuturor! | |
| |