Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Sat Nov 10, 2012 1:13 pm | |
| - Pai intreaba-ma si eu iti voi raspunde. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Sat Nov 10, 2012 5:37 pm | |
| -E adevarat ca ingerii au capacitatea dea anticipa cum vor reactiona oamenii in anumite situatii pe baza faptului de cum au reactionat oamenii in trecut in situatii similare? E adevarat ca ingerii sunt nemuritori? E adevarat ca ingerii pot lua orice forma a trupurilor fizice?
Last edited by Sanara on Wed Jan 09, 2013 8:18 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Sat Nov 10, 2012 5:57 pm | |
| - Nu intotdeauna. Decat unele categorii...si absolut toti pot fi pedepsiti sa fie transformati in oameni si sa fie trimisi pe pamant ca sa sufere. Si nu, nu e adevarat. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Wed Jan 09, 2013 8:19 am | |
| -A, aha, inteleg. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Wed Jan 16, 2013 3:54 pm | |
| - Ma bucur atunci, ridica ea inocenta din umeri. Facu apoi un gest amuzant cu buzele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Wed Jan 30, 2013 6:54 pm | |
| Chicotesc la gestul ei. -Ai auzit de ingerul care a venit recent in oras? O cheama Raf si s-a nascut in Angietown, un mic oras din Poljska. Acum s-a mutat aici in Metropolis. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Thu Feb 07, 2013 4:47 pm | |
| - Nu, raspunse simplu, ridicand pasiva din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Sat Feb 09, 2013 8:30 am | |
| -Mda, mai dureaza pana sa auda si alti ingeri de ea. E destul de noua. Ei bine, eu stiu de ea fiindca si-a cumparat unetaj intreg la un palat care e chiar pstre strada de al meu. Dar da nu e la sosea ca si vilele dar se vede destul de bine de la una din ferestrele de la palatul meu. Ei bine daca stai la parter in palatul meu nu il poti vedea findca vezi vilele. Singurul lucru ce l-ai vedea e turnul dar in spatele vilelelor e un camp mare. Iar de la ultimul etaj al palatului meu vezi acel palat in toata splendoarea lui. Acolo in acel palat sunt atat zane cat sii ingeri. Iar ea are un etaj intreg, ultimul etaj din cate am inteles, este al ei in intregime. Zvnurile circula repede.
Last edited by Sanara on Tue Feb 12, 2013 10:44 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Sat Feb 09, 2013 6:38 pm | |
| - Si de ce imi povesti mie toate astea ? ridica o spranceana nedumerita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Tue Feb 12, 2013 10:47 am | |
| Fiindca Blair si tu esti inger si Raf de care spun eu e o adolescenta cam rebela. Unde m-ai pui ca s-a indragostit de un demon si care e cea mai mare dovada de rebeliune si insubordonare si incalcarea regulilor. Deci cum si tu esti rebela dupa cate am inteles eu, cred ca va veti fi cele mai bine prietene, asta daca vrei sa o intalnesti. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Wed Feb 13, 2013 8:34 pm | |
| - Nununu, eu nu socializez cu alti ingeri, spune vehement, gesticuland cu o mana. Inafara de Nate. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Wed Mar 20, 2013 7:25 pm | |
| -Aha, ok, inteleg. Deci esti cam retrasa din fire. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Wed Mar 27, 2013 2:13 pm | |
| Blair afisa un zambet amuzat cand o auzi. - Nu, nu sunt retrasa. Sunt o regina! surase ea dulce. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Sun Apr 14, 2013 12:12 pm | |
| Ii zambesc si eu ramanand tacuta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) Wed Jun 19, 2013 2:15 pm | |
| - Any queen has her corone, murmua vesela si ii mana ii aparu o coroana pe care si-o puse pe cap. Blair avea momentele sale cand avea impresia ca intreaga lume e a ei. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: PARTY (special for New Year) | |
| |
|
| |
| PARTY (special for New Year) | |
|