Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu Mar 19, 2015 6:05 pm | |
| -Desigur spun eu. Si dansam impreuna cu vampirita. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu Mar 19, 2015 8:55 pm | |
| Dansez alaturi de ea, apoi o intreb cum o cheama. -Sunt Vivian. Stii, eu nu sunt ca alti vampiri. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu Mar 19, 2015 10:30 pm | |
| -Sunt Sanara, Adica cum nu esti ca alti vampiri? O intreb eu curioasa. | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu Mar 19, 2015 10:37 pm | |
| -Nu traiesc vesnic si nu omor pentru sange. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu Mar 19, 2015 11:09 pm | |
| -Ei bine, totusi sper ca ai o viata lunga de cateva mii de ani si nu scurta ca a oamenilor. Acum am o mica propunere pentru tine. Vino, dupa mine. Spun eu si o conduc apoi in toaleta fetelor din localul respectiv. | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu Mar 19, 2015 11:15 pm | |
| -Traiesc cam 2000 de ani. Dupa acea nu stiu ce va urma si o urmez pana acolo. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu Mar 19, 2015 11:37 pm | |
| -Ajungnad in toaleta fetelor, ii intind mana stana, in drpetul guri ei. -Misca-ma. A trecut mult timp de cand nu am mai fost muscata de catre un vampir. Nu vreau sa fiu transformata. Vreau doar sa ma musti. Sa mai simt cum e sa fii muscata de un vampir.
Last edited by Sanara on Sun Mar 22, 2015 2:40 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Sun Mar 22, 2015 2:21 pm | |
| Am ramas cam traznita de vorbele ei. -Glumesti, nu? Nu stii ce inseamna sa te muste un vampir si dau sa ies din baie. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Sun Mar 22, 2015 2:42 pm | |
| Ii blochez usa cu corpul meu. -Hai recunoaste macar ca nu te distrezi la bl findca iti este extrem de foame si icnerci sa te abtii cat poti de mult. Ai devenit mai palida decat un zombi. Eu nu vreau decat sa te ajut si imi asum orice risc. | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Sun Mar 22, 2015 2:51 pm | |
| -De fapt nu imi este foame deloc. Iar palida am fost de cand m-am nascut. Nu o sa fii mai in stare sa mergi daca te musc. O sa semeni cu o musca beata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana
Last edited by Arya on Sun Mar 22, 2015 7:58 pm; edited 1 time in total | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Sun Mar 22, 2015 4:54 pm | |
| -Ah, bine, inteleg. Sper ca nu te vei supara e mine. Spun eu. Si ma dau din usa. | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Sun Mar 22, 2015 7:55 pm | |
| -Nu ma supar, dar dupa am spus, nu iti dori sa fii muscata. Apoi ma intorc la bar. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Mon Mar 23, 2015 6:30 pm | |
| Ma intorc si eu la bar si imi comand inca un suc. | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Wed May 13, 2015 10:21 pm | |
| Vivian privi plictisita paharul din fata ei, pana cand un zgomot ii atrase atentia. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Wed May 13, 2015 10:57 pm | |
| Ma uitam si eu in directia zgomotului.
Last edited by Sanara on Sat Jun 01, 2019 10:28 am; edited 1 time in total | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Thu May 30, 2019 9:12 pm | |
| Imi pare rau ca am venit asa tarziu! Ce frumos ca am organizat o petrecere de anu nou a zanelor. Cum v-ati distrat pane acum? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Sat Jun 01, 2019 10:32 am | |
| Destul de bine dar nu ai pierdut încă nimic interesant. Ii răspund eu. | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Mon Jun 03, 2019 1:33 am | |
| Asun:
- Normal ca nu e nimic interesant, voi zanele bune sunteti plictisitoare, ingana Asun aparand la petrecere cu patru garzi de corp in jurul ei si incepu sa rada. Batu din palme si facu podeaua alunecoasa, iar cateva persoane care dansau alunecara pe jos. - Haha. Uite acum e distractiv!
Ioana:
- Ohh.. asta nu e deloc frumos si politicos.. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Mon Jun 03, 2019 2:01 am | |
| -Bine ai venit la petrecere Asun, prințesă, a zânelor rele. Tu ești nepoata lui Maleficent? O întreb eu | |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Mon Jun 03, 2019 2:05 am | |
| - Nu. Parintii mei sunt regii lumii intunecate, si desi nimeni nu isi explica cum, eu m-am nascut zana si de aia conduc zanele rele. Zambi si pocni din degete, ca unul din garzi sa ii aduca un pahar cu punch. - Povestea ta care e? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Mon Jun 03, 2019 2:08 am | |
| -Mama mea a fost zână buna si tata vrăjitor sau mai bine spus un șaman indian cu darul deca vedea zânele. Astfel a fost adus de mama in Fairytopia si de la el am moștenit pasiunea pentru cultura orientala. Părinții mei au murit când aveam un an si am fost crescuta de mătușile mele împreună cu sora mea.
| |
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor Mon Jun 03, 2019 4:47 pm | |
| - Trist... Spusese simplu, fara sa spuna nimic. Mai pocni o data din degete si unul din gardieni se apropie de Sanara cu un cadou frumos impachetat. - Acesta este darul meu de anul nou pentru tine. Nu iti face griji, nu incerc sa iti fac rau. Am venit aici in Sol de Pace. Cred ca ne putem intelege desi eu reprezint raul si tu binele. Ce zici, esti de acord? Atata timp cat tu nu ai ceva cu poporul meu, nici eu nu il am cu al tau. Inauntrul cadoului era asta: | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Petrecerea de An Nou a zanelor | |
| |
| | | | Petrecerea de An Nou a zanelor | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |