| A song in the Moonlight | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 11:08 am | |
| Bella:
Era o noapte asa linistita. Ies putin la suprafata, urcând pe stanca mea preferata, admirând frumusetea mistica a Lunii. Imi inchid ochii apoi începând sa cant, si nu dupa mult timp mai multe spirite isi fac aparitia dansând prin aer pe ritmul melodiei, unele din ele chiar acompaniindu-ma cu diferite instrumete create prin magie pentru ca totul sa sune mult mai frumos. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 11:47 am | |
| Sanara:
Zburam pe deasupra oceanului si cand vad sirena si spiritele ce o acompaniau ii spun:
-Salut! Sunt Sanara regina Fairytopiei. In seara asta trebuia sa treaca pe aici in transport special. Aveti voie sa cantati cam pana la ora 1.00 apoi daca puteti face o mica pauza. Nu vreau sa pierd transportul pe fundul oceanului. Puteti relua cantatul imediat ce trece vaporul dupa ce sunteti siguri ca nu va mai fi afectat de cantecul vostru.
A veti avea voie sa cantati daca vaporul va fi atacat de elfi pirati. Piratii puteti sa ii luati cu voi in adancuri.
Cativa elfi intunecati in minus ar bucura pe oricine.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 12:32 pm | |
| Eu tresar când aud o alta voce si ma opresc din cantat, moment in care si spiritele se opresc din tot ce fac si se fac nevazute când o vad pe Sanara. -Ce zici tu acolo? In primul rand, nu-mi vorbesti tu mie ca unuia dintre supusii tai, printesa. Pentru ca ai fost asa necioplita, o sa ma asigur ca acel transport special al tau isi va gasi sfarsitul sub ape! Hmp! Ma intorc cu spatele si sar in apa.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 12:40 pm | |
| -Imi cer scuze fiindca m-a cam luat valul. Dar asa sunt obisnuita fiindca noi zanele suntem in tratative de alianta a celor doua regate si obisnuim sa va tratam ca egalii nostri. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 12:45 pm | |
| -M-ai tratat cu superioritate! Nu ca pe un egal! Voi zanele sunteti toate la fel! Va credeti superioare tuturor. Sunteti mai rau ca oamenii. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:03 pm | |
| Imi cer scuze. Nu mi-am dat seama.
Atunci mai incerc o data.
Domnisoara sirena, va rog frumos daca puteti sa faceti o pauza de cantat putin dupa miezul noptii cand va trece in transport special. Nu va cer prea multe. Doar o mica pauza de jumatate de ora. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:14 pm | |
| -Incearca de acum sa-ti controlezi tonul vocii si fi mai atenta la cuvintele folosite. S-ar putea ca intr-o buna zi sa dai peste cineva nu asa intelegator ca mine si sa ajungi sa-ti blestemi ziua când te-ai nascut. De data asta scapi, mai ales pentru ca nu vreau sa fac victime colaterale din cauza unei zane cu aere de mare sefa. Eu ma intorc pe stanca si spiritele reapar privind-o pe Sanara incruntate si vizibil suparate ca le-a intrerupt mica petrecere muzicala. Eu le zic ceva pe o limba straveche iar ele se mai calmeaza apoi începem iar sa cantam si sa dansam. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:18 pm | |
| -Bine. Spun eu si stateam un pic deoparte intr-o salcie, ascultand si bucurandu-ma si eu de muzica lor. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:23 pm | |
| Eu si spiritele cantam in timp ce altele danseaza vesele prin aer pe ritmul muzicii. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:32 pm | |
| Urmaream si dansul spiritelor. Deodata ma lua valul si aplaud cantecul si dansul sirenei si a spiritelor. Nu stiam cum voi reactions acum can au aflat ca inca mai sunt in zona. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:36 pm | |
| Nici eu si nici spiritele n-o bagam in seama, bucurandu-ne de micul nostru spectacol. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:54 pm | |
| Asteptam sa termine micul spectacol. Chiar erau destul de buni. Vroiam si speram ca sa pot vorbi cu sirena dupa ce terminal concertul. Abeam ceva in minte. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 1:58 pm | |
| Când se apropie timpul ca vasul sa soseasca ne oprim si spiritele dispar. Eu raman pe stanca si ma uit la Luna ganditoare. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 2:11 pm | |
| Zbor si eu pana la stanca stand in aer. -Vreau sa vorbim putin pana nu se apropie mai tare si zgomotul va fi prea puternic. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 2:18 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 2:32 pm | |
| -Vreau sa iti spun cs esti foarte buna la cantat si spiritelor danseaza excelent. Ma gandeam ca as putea infiinta o sarbatoare ca tot mai e sezon touristic. Ceva Ziua Apei sau Ziua Oceanului si la noi dar nu prea as vrea sa fie acuzata ca plagiez Zilele zeului Poseidon sarbatoarea voastra. Idea era o sa avem o sarbatoare care sa se desfasore in zona stancilor turistice inconjurate de stavilopozi si la care sa va invitam sa cantati. Si ma gandeam ca banii de bilete i-am putea folosi in scopuri caritabile sau pentru a curata oceanul sau pentru protejarea unor specii de pesto pe cale de disparitie. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 5:17 pm | |
| -Si cine crezi ca ar fi asa nebun sa dea bani sa asculte o sirena a carei melodii ii poate aduce moartea? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 5:21 pm | |
| -Daca va fi in spatiu amenajat si supravegheat, cautatorii de extrem. Aia platesc bani grei sa caute moartea cu lumanarea si apoi sa caute sa o pacaleasca. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 5:41 pm | |
| -Nu vor fi in public prea numeros dar va fi suficient pentru inceput maxim 100 de persoane. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 5:48 pm | |
| -Nu-mi pasa cati sunt. Nu e sarbatoarea noastra ci a voastra deci e problema ta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 5:53 pm | |
| -Asta asa e. Deci sa inteleg ca esti de acord ca banii de bilete sa ii folosim in scopuri caritabile in beneficial oceanului. Si daca mai vrei si altceva imi poti spune. Ii spun eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 5:58 pm | |
| -Vreau doar sa sti ca eu cant numai dupa ce rasare luna. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 6:02 pm | |
| -Stiam asta despre sirene deja. E ok daca aleg o zi de duminica cu luna plina? O intreb eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: A song in the Moonlight Fri Sep 06, 2019 6:04 pm | |
| -Sunt sirene care canta la orice ora din zi si din noapte. Si ok. O noapte cu Luna plina e perfecta. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: A song in the Moonlight | |
| |
|
| |
| A song in the Moonlight | |
|