| Snake eyes | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Snake eyes Sun Sep 15, 2019 8:37 pm | |
| Azami:
Închisesem ochii doar o clipa si când ii deschisem, Kuroha nu mai era prin preajma. Stiind ce periculos este de unul singur, am plecat sa-l caut ajungând in aceasta padure intunecata. Priveam in jur si-mi dadeam seama ca locul asta e perfect pentru un sarpe insetat de sange ca el, deci stiam ca n-are cum sa fie departe. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Snake eyes Sun Sep 15, 2019 9:26 pm | |
| Intr-unul din copacii de la marginea raului ce trecea prin aceasta padure ma aflam eu. Stateam cu coada incolacita pe o creanga a copacului si stateam cu jumatatea mana rezemata de trunchiul copacului. observ o fata care se plimba prin padure. Coroana copacului ma ascundea destul de bine. Vrand sa o sperii putin imi atarn putin varful cozii. Stiam ca de obicei oricine vedea o coada de sarpe fugea speriat de frica ca sarpele sa nu atace si sa ucida instantaneu cu coltii sai veninosi. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Sun Sep 15, 2019 9:37 pm | |
| Ma opresc privind fara emotie coada si realizand ca nu e el, cateva suvite din par mi se transforma in serpi ce prind coada, infingandu-si coltii in ea si o trag pe lamia din copac, trântind-o la picioarele mele dupa care se retrag, transformandu-se la loc in par obisnuit. Imi pun piciorul pe coada ei, calcand-o cu o forta imensa si-o privesc de sus fara nicio emotie. -Ai vazut un baiat imbracat in negru pe aici? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Snake eyes Sun Sep 15, 2019 9:55 pm | |
| Din fericire eram imuna la orice fel de muscatura sau venin de sarpe. Insa nu eram imuna si la durerea provocata. -Hei mai incet. Si nu, nu am vazut un baiat in negru pe aici dar am vazut o cobra neagra cu ochii rosii ceea ce mi se pare cam ciudat. Nici o cobra neagra autentica nu are ochi rosii sau cel putin nu stiu eu sa aibe. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Sun Sep 15, 2019 10:01 pm | |
| -Ochi rosii. Deci chiar e pe aici. O calc in picioare in timp ce trec ca sa merg mai departe in cautarea lui Kuroha. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Sun Sep 15, 2019 10:06 pm | |
| -Of ce fata care se crede stapana pe aici. Intr-o zi va simti si ea durerea care mi-a provocat-o degeaba. Gandesc eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 8:02 am | |
| Eu ma opresc cu spatele la ea, auzindu-i instant gândurile. Din maneca incep sa-mi iasa serpi negrii ce-o prind intr-o stransoare puternica si-si infing coltii in ea. -Ai grija ce zici sau gandesti. Sau vei regreta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 8:25 am | |
| -Deci poti citi gandurile, nu? Dar nu stii ca nu e frumos sa intru in mintea altora asa tam nesam? O intreb eu. Cel putin eu asa am auzit de la altii. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 8:27 am | |
| -Nu ma intereseaza astfel de lucruri. Ai grija doar. Data viitoare, n-am sa mai fiu asa amabila. Intind mana spre ea iar serpii se retrag in maneca. Mai stau putin apoi imi continui drumul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 9:04 am | |
| Ma intorc inapoi in copacul meu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 9:12 am | |
| -Aici erai. Kuroha, ce era in forma sa umana, ingheata când imi aude vocea si-si intoarce capul ca un robot, zambindu-mi crispat. Isi ridica putin mana in semn de salut si toate apele curg pe el când imi vede privirea. -H-Hei...Azami-sama. Ce cauti tocmai aici? Lui ii piere piuitul când vede ca ma incrunt si se pune in genunchi, lipindu-si fruntea de pamant si cerandu-si in continuu iertare. Eu ma uit la el apoi oftez si-l prind de guler, ridicandu-l si scuturandu-l de praf. -Nu mai pleca asa! Daca pateai ceva? Nu vreau sa fi ranit in niciun fel. -Sti doar ca e aproape imposibil sa fiu ranit. -Nu vreau sa risc! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 9:26 am | |
| Folosindu-ma de propria coada ca de o liana, merg din copac in copac pana obtin un unghi bun de unde sa ii privesc pe cei doi. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 9:40 am | |
| Eu si Kuroha ne uitam spre copacul in care e ea, acesta rânjind ca un maniac in timp ce culoarea ochilor i se schimba intr-un rosu ca sangele. -Iar aia? -Va cunoaste-ti? -Da. M-a amenintat mai devreme. -Ha?! Privirea i se schimba complet si dintr-un salt ajunge pe creanga ei, prinzând-o de gat si calcand-o cu putere pe coada. Eu raman pe loc, privindu-i, fara sa schitez vreo emotie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 9:56 am | |
| -Ea a inceput-o. Eu stateam linistita in copac si ea dintr-o data ma da jos din copac si imi provoaca durere doar sama intrebe daca te-am vazut. Nu putea sa ma intrebe frumos? Si nu, nu am amenintat-o. Doar am gandit fara sa o si spun. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 10:02 am | |
| -A incercat sa ma sperie, lasandu-si coada sa cada in fata mea. Si serpii au actionat ca atare. -Foarte bine au facut! Si tu! Nu-mi pasa daca ai zis-o cu voce tare sau doar ai gandit-o! Nimeni nu-mi ameninta stapana! Mai ales o lamie nesemnificativa ca tine! Oricum, n-ai avea nicio sansa impotriva ei, mai ales ca esti si tu un sarpe...Chiar daca doar pe jumatate. Kuroha ii da drumul, dand-o cu capul de creanga apoi sare langa mine si-si scutura mainile. Eu ma uit putin la el apoi spre ea tacuta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 12:01 pm | |
| Desi ma lovisem destul de tare cat sa ma aleg cu in cucui nu ma lovisem asa tare incat sa imi pierd memoria. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 12:12 pm | |
| Kuroha se intinde si dupa ce-mi spune ceva la ureche, se intoarce si pleaca. Eu stau pe loc si ma uit dupa el, apoi ma asez sub copac si-mi inchid ochii. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 12:16 pm | |
| Eu ma dusesem sa caut niste plante de leac pentru a face ceva sa imi treaca durerile provocateur de acele persoane rele in opinia mea. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 12:22 pm | |
| Eu ma ridic si merg dupa ea, iar când o ajung, o opresc si scot dintr-un saculet un borcanel mic. Eu deschid borcanelul si ii dau pe la locurile lovite cu o pasta ce se afla acolo, iar peste lovitura de la cap ii pun niste frunze din saculet dupa care o bandajez. Eu bag totul la loc in saculet, dupa care ma intorc sub copac si ma asez in liniste, inchizandu-mi ochii. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 12:47 pm | |
| -Si cu ce ocazie ma vindeci dupa ce tot tu si sarpele tau m-ati ranit? | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 1:07 pm | |
| Eu raman cu ochii inchisi si nu scot niciun sunet. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 1:16 pm | |
| -De ce nu vrei sa imi raspunzi? O intreb eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 1:47 pm | |
| -De ce as face-o? Nu sunt obligata. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 2:00 pm | |
| -Pentru ca ma simt derutata si nu stiu ce sa mai cred despre tine. Esti area, esti buna sau doar o ciudata cu dubla personalitate. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Snake eyes Mon Sep 16, 2019 2:22 pm | |
| -Nu e treaba mea cum ma consideri tu. Dar daca chiar vrei sa sti, te-am ajutat pentru ca esti pe jumatate sarpe. Si nu-mi sta in fire sa las un sarpe sa sufere. In plus, mi-ai zis ca mi-ai vazut sarpele pe aici. Daca nu incercai sa ma speri si apoi sa ma ameninti, nu ai fi fost ranita. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Snake eyes | |
| |
|
| |
| Snake eyes | |
|