Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:01 pm | |
| -PROFA! Vrajitorul zambeste multumit când vede ca-i nimereste aripa lui Nilyn. Vine apoi in fata ei si o ia de gat, aruncând-o intr-un copac. Toby ma lasa langa ceilalti si-l ataca pe vrajitor încercând sa-l tina la distanta de noi când vede ca vrea sa se apropie. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:10 pm | |
| In timp ce Toby lupta in ofensiva eu luptam in defensiva pentru a imi proteja elevii. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:15 pm | |
| Toby se lupta cu vrajitorul, facandu-l sa bata in retragere pana pleaca. Noi ne uitam dupa el apoi venim la Nilyn ingrijorati. -Profa! Te simti bine? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:21 pm | |
| -Sunt bine. Sunt multumita ca a fost doar o vraja de atac si nu vreuna de transformare sau vre-un blestem. Amdoar o gaura in aripa pe unde a trecut vraja de atac ca si cum as fi fost lovita de vre-un glont. In afara ca va trebui sa ma descurc fara zbor o vreme, ma simt bine. Poate ca va trebui sa imprumut o matura de la o prietena vrajitoare a mea vreo 3 saptamani. Parteamai proasta e ca aripile nu se pun in ghips ca manasau piciorul. Dar va trebui sa merg totusi la spital sa imi dea ceva alifie antiinflamatoare si vre-un antibiotic pentru prevenirea infectiei. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:22 pm | |
| Toby vine la noi si se uita la aripa lui Nilyn apoi la ea. -Du-te. Am eu grija de ei pana revi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:24 pm | |
| -Bine. Apoi o chem pe Dianne la mine sa ii spun ceva inainte ca eu sa plec. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:44 pm | |
| Eu vin la Nilyn. -Ce este? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:50 pm | |
| Ma aplec la urechea ei si ii spun in soapta: -Eu plec la spital sa imi tratez aripa ranita si il las pe Toby sa iba grija de voi. Dar daca se intampla ceva, daca Toby face ceva dubios, anunta-ma de indata. Stiu ca nu ai puteri deci nici telepatie asa ca iti dau unul dintre inelele pe care le port. Doar bati de 3 ori in diamantul inelului cu degetul. Si eu voi fi anuntata si voi cauta sa ma grabesc. Ii spun eu dandu-i un inel.
| |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 9:58 pm | |
| Eu ma uit la ea apoi la inel si-l iau in mana, dand aprobator din cap. -Am inteles. O sa fi-ti bine, nu? Adica aripa vi se va vindeca...Nu-i asa? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 10:04 pm | |
| -Sper. Adica atata timp cat nu e afectat osul principal si nu se infecteaza, va fi bine. Nu as vrea sa ajung zana cu o singura aripa. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 10:05 pm | |
| -Atunci mergeti la medic cat mai repede. O sa am grija. Cu totii vom avea. Eu imi pun inelul pe deget apoi ma intorc la colegii mei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Academia magica Tue Oct 15, 2019 10:08 pm | |
| Eu plecasem catre cel mai apropiat spital. Urma sa ma intorc destul de repede speram. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Academia magica Wed Oct 16, 2019 9:43 am | |
| -Haideti in clasa. Toby merge cu noi in cladire si in clasa, iar noi ne asezam la locurile noastre. Toby se sprijina de catedra si se uita la noi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Academia magica Wed Oct 16, 2019 9:56 am | |
| O data aunsala spital imiastetam randul. Dar vazusem ca nu era prea aglomerat ceea ce insemna ca era bine si ca aveam sa ma intorc repede la elevii mei. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Academia magica Wed Oct 16, 2019 10:00 am | |
| -Ce-i cu fetele astea? Profa voastra va fi bine. Aripa i se va face ca noua in maxim o saptamana. -Stim. Dar totusi! N-am fost in stare sa facem nimic. -Asa e. N-am reusit nici macar sa ne aparam. -Sunteti prea duri cu voi insiva. Abia incepeti sa invatati cum sa le face-ti fata celor rai. Si ve-ti reusi pana la urma. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Academia magica Wed Oct 16, 2019 10:13 am | |
| In curand imi venise randul la doctor. Dupa cum ma asteptam dupa o scurta consultatie se hotari sa intru intr-o operatie mica de 10 minute pentru a coase cu ata medicinala aripa caci aveam o gaura mica in aripa si apoi imi dause pe reteta o alifie antiinflamatoare cu antibiotic si care sa ajute la vindecare si un medicament antibiotic pe care sa il iau la fiecare 6 ore timp de o saptamana. Dua o saptamana trebia sa revin la control. Cu toate ca aripa se va vindeca intr-o sapamana nu aveam voie sa zbor timp de o luna cel putin. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Academia magica | |
| |
|
| |
| Academia magica | |
|