Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 7:46 pm | |
| -Fa cum vrei. Sho se ridica si se scutura de praf apoi isi ia zborul. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 7:52 pm | |
| Merg si eu in zbor dupa Sho. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 7:54 pm | |
| Sho se opreste doar in clipa in care ajunge si ofteaza. -Tot nu vad ce ar putea Marele Zeu sa faca ca sa ma "ajute"... | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:03 pm | |
| -Nici eu nu pot sti ce are de gand.Doar intra la el si vei vedea ce iti va spune. Dar momentan saastpetam sa te strige. Spun eu. Mai erau 3 ingeri in sala de astpetare dar spre surprinderea mea si probabil si a lui Sho, il chema pe Sho imediat de cum un inger iesi.
-Buna Sho! Cu ce pot sa iti fiu de folos? Intreba el, desi ar fi putut sti daca apela la puterea de omniscienta, dar vroia sa afle de la Sho. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:06 pm | |
| Sho tresare surprins si intra, ingenuchind si stand cu capul aplecat in pamant. -Eu...Ummm...Sincer, nici nu stiu ce caut aici! Mi s-a zis ca ma poti ajuta, dar nu inteleg cu ce! Nu am nevoie de niciun fel de ajutor. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:12 pm | |
| -Ba dimpotriva, stiu sigur ca ai. Stiu foarte bine. Dar vad ca esti un baiat cam timid si inteleg asta. Oricine care se afla prima data fata in fata cu mine e timid si pot intelege asta. Ia loc. Spuse zeul si ii arata un scaun langa biroul sau. Marele Zeu: | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:18 pm | |
| -Nu cred ca timiditatea face parte din mine. Sho se ridica si merge la locul indicat. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:34 pm | |
| -Sho, stiu ca erai mic cand mama a fost ucisa de tatal tau si ca tatal tau a facut asta la cererea ei. Stiu ca a fost un moment traumatizant pentru tine, asa e pentru orice copil atat de mic. Desi nu pot da timpul inapoi, poate ca sunt atotputernic sau poate ca nu. Dar cu timpul nu e de joaca. Exista legile universului care interzic interventiaasupra timpului. Totusi mama ta desi era demon, a fost o fiinta extrem de bunasi ei bine, din aceasta cauza a castigat ceea ce noi numim aici suflet. Acum momentan ea se afla in lumea spiritelor. Bunatatea si puterea sacrificiului ei, a facut posibil ca ea sa isi castige un suflet. E unul din foarte putinii demoni ce si-au castigat sufletul meritat. Ceea ce imi da puteri limitate asupra ei. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:37 pm | |
| -Huh?! C-Cum adica iti da puteri asupra ei? O poti aduce inapoi?! | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:49 pm | |
| -Exact. Dar doar limitat. O pot aduce inapoi pentru 3 zile. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 8:56 pm | |
| -Mai bine decat deloc...Dar nu se poate face ceva ca sa ramana langa noi mai mult? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 9:08 pm | |
| -Ba cred ca as putea gasi ceva pana la asfintitul celei de-a 3-a zi. Totusi cred ca totul va depinde de ea, in caz ca nu gasesc. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Brotherhood Wed Nov 06, 2019 9:22 pm | |
| -Deci ti-o voi aduce acum inapoi. Spuse Zeul. Apoi facu un gest cu mana in aer si pocni din degete.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Brotherhood | |
| |
|
| |
| Brotherhood | |
|