Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: În căutarea comorilor Mon Nov 25, 2019 7:01 pm | |
| -Desigur. Spun eu apoi am masa se umplu de bunătăți. | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: În căutarea comorilor Mon Nov 25, 2019 7:38 pm | |
| Când văzu masa plină cu bunătăţi, Qi exclamă: ─ Uau! Da’ ştiu că mâncaţi mult! Privi bunătăţile şi adăugă: ─ Păi… să ne înfigem la mâncat!
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: În căutarea comorilor Mon Nov 25, 2019 7:47 pm | |
| -Pofta buna! Ii spun eu lui Qi. Apoi maasez lamasa si incep sa mananc incet, cu manierele unei printese chiar daca eram doar eu si Qi. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Tue Nov 26, 2019 11:01 am | |
| ─ Mulţumesc! îi răspunse Qi politicos. Qi adăugă la acea masă o carafă plină cu apă, câteva sucuri răcoritoare şi desert. Erau prăjituri cu ciocolată, cu diverse crème, bomboane şi alte deserturi. Se aşeză şi el la masă şi mâncă în linişte. Nu-i plăcea să vorbească în timpul mesei. După ce termină de mâncat, el se ridică de la masă spunând: ─ Şi acum să ne odihnim! Făcu o vrajă prin care între cele două paturi să cadă o perdea destul de groasă, care să creeze ideea de intimitate, apoi el îşi văzu de treburile sale.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Tue Nov 26, 2019 11:08 am | |
| Ma asez si eu in pat sa ma odihnesc. Ma tot gandeam la faptul ca el nu s-a prins inca de ce am ales apartamentul acesta al hotelului. Se parea ca voi avea mult de munca sa il cuceresc. Desi in teorie pentru o fata e mai usor sa cucereasca un baiat decat invers, exista si exceptii. | |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1091 Kwan : 1526 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Tue Nov 26, 2019 4:33 pm | |
| OOC: Depinde de creatoarea topicului. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 3:36 pm | |
| Cand ma trezesc, fac si eu o vraja simpla si eram gata in mai putin de un minut.
-Neata! Vad ca ai ales o tinuta chinezeasca. Deci presupun ca vrei ceai in loc de cafea, nu? Iti plac chinezii? Spun eu.
| |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 4:01 pm | |
| ─ Beau şi ceai şi cafea, răspunse Qi. Sorbi încet din ceaşca lui de ceai de fructe de pădure, apoi luă o prăjitură şi o mâncă. ─ Nu am avut de-a face cu chinezi. Îmi place numai îmbrăcămintea tip asiatică. Că e chineză, coreană sau japoneză, mai puţin mă interesează atâta timp cât e comodă şi mă simt eu bine în ea, spuse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 4:21 pm | |
| -Surorii mele ii place imbracamintea Orientala sau ma rog sud asiatica: Indiana, Turca si Araba. Mie sincer mi-e indiferent. Dar ca sora a ei si ca printesa, la evenimente, imbrac si eu astfel de tinute. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 5:13 pm | |
| ─ Atâta timp cât te simţi bine în anumite haine, de ce să nu le îmbraci? ridică el din umeri nepăsător. Se ridică de la masă şi adăugă: ─ Eu am mâncat şi sunt gata de plecare. Să mergem să căutăm prima oglindă!
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 5:27 pm | |
| -Ideea era alta. Ca nu ma simt bine decat in cele Americane si Sud Americane spre deosebire de sora mea care se simte bine in cele Orientale Sud Asiatice. Dar la evenimente regale imbracam la fel ca nu vrem sa dam impresia ca suntem diferite ca noaptea de zi. Si desi suntem diferite, si in viata de zi cu zi ne imbracam diferit, ne intelegem de minune. Hai sa mergem sa cautam prima oglinda. Spun eu care eram pregatita langa usa. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 5:47 pm | |
| El se uită la ea şi venindu-i o idee năstruşnică în cap, se apropie de ea, o luă în braţe şi spuse: ─ Să mergem, frumoasa mea! Şi făcând o vrajă, dispăru cu ea cu tot şi apăru fix în faţa primei oglinzi.
O lăsă jos din braţe şi-şi căută cheia ce se potrivea cu acea oglindă. Găsi locul ei şi o băgă în locaş, apoi o răsuci. Se deschise un portal şi el se întoarse spre Kat. Făcu o altă vrajă şi în mâinile sale apăru o pelerină lungă, uşoară şi vaporoasă.
Se apropie din nou de Kat şi îi puse pelerina pe ea. ─ Pentru unele zâne, aripile lor înseamnă totul, aşa că această pelerină le va apăra de tot ce am putea întâlni în calea noastră, spuse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 5:55 pm | |
| -Multumesc. Chiar ma bucur ca te-ai gandit la asta. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 6:38 pm | |
| ─ Cu mare plăcere, îi răspunse Qi. O luă uşor de după mijloc şi amândoi intrară prin portalul deschis. Avu impresia că au călătorit mult prin acel portal până să ajungă dincolo de el. Lumea în care ajunseră era una misterioasă, ostilă la prima vedere.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Nov 30, 2019 7:22 pm | |
| -Unde suntem acum? banuiesc acum ca de aici incepem cautarea pentru urmatoarea cheie si oglinda, nu? Dar ce loc e acesta? Spun eu uimita si derutata. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sun Dec 01, 2019 12:30 am | |
| -O super. Imi place. Spun eu bucuroasa intrand in trasura. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sun Dec 01, 2019 3:29 pm | |
| Odată intraţi în trăsură, aceasta începu să se deplaseze singură în direcţia castelului ce se vedea în depărtare. După câteva minute, cei doi călători se aflau deja în faţa porţilor de intrare în castel. Qi se dădu jos din trăsură şi apoi întinse mâna ca s-o ajute pe Kat să coboare. ─ Ai grijă! spuse el cu blândeţe.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Fri Dec 06, 2019 4:22 pm | |
| Katrina:
-O, ce galant. Iti multumesc. Ii spun eu zambundu-i. Apoi ii dau mana si cobor elegant ca o adevarata domnita ajutata de el. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Dec 07, 2019 6:16 pm | |
| După ce ea coborî din trăsură, aceasta dispăru. El se uită la poarta palatului şi îndrăzni să bată în ea. După ce bătu, aceasta se deschise cu un sunet greu şi lăsă să se vadă o curte generoasă. ─ Ia-mă de braţ şi hai să intrăm având grijă pe unde mergem şi fiind cu mare băgare de seamă, spuse el către Kat. Nu-mi place că porţile s-au deschis aşa de repede, mai adăugă el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Dec 07, 2019 6:41 pm | |
| -Da, e posibil sa ai dreptate. Acolo unde esti primit asa de repede e posibil sa fie ceva putred la mijloc. Spun eu apucandu-l de brat. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Dec 07, 2019 7:05 pm | |
| Intră cu precauţie în curtea largă a palatului şi merse încet şi cu atenţie până cam pe la mijlocul ei. Acolo, apăru în faţa lor de nicăiri o barieră şi o voce se auzi de nicăieri: ─ În acest palat se află o comoară nepreţuită şi o uşă magică ce dă spre alt tărâm, aşa că va trebui să vă dovediţi vrednici de a intra în palatul din faţa voastră! ─ Cine eşti? Ce vrei de la noi? întrebă Qi neantul. ─ Sunt gardianul acestui palat şi aceasta e prima voastră încercare în drumul vostru spre comoară şi uşa magică! se auzi din nou vocea. Qi se apropie de Kat mai mult şi-i şopti: ─ Spune de o uşă magică de data asta, ci nu de o oglindă aşa cum am avut noi prima dată…
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: În căutarea comorilor Sat Dec 07, 2019 7:15 pm | |
| -E posibil ca comoara nepretuita si usa spre alt taram sa fie acelasi lucru, o oglinda sau e posibil deasemeni ca urmatoarea oglinda sase afle in celalalt taram dincolo de usa magica. Nu cred ca vom intra doar din oglinda in oglinda. Dar cred ca din moment ce avem parte de un test, drumul e cel corect. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: În căutarea comorilor | |
| |
|
| |
| În căutarea comorilor | |
|