Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Tue Jul 10, 2012 11:11 am | |
| - Atunci e perfect! se entuziasma Kat. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Fluviul Celest Tue Jul 10, 2012 5:45 pm | |
| Caut globul magic prin poseta si incerc sa fac vraja de localizare insa globul nu reactiona. -O perfect. Acum e descarcat iar vremea e perfect senina. Doar un fulger l-ar putea incarca. Dar totusi ne aflam langa o apa ceea ce este bine. Stiu vraja care va face fluviul sa actioneze ca un videotelefon. Spun eu si rostesc vraja.
Last edited by Sanara on Fri Jul 13, 2012 9:48 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Wed Jul 11, 2012 4:13 pm | |
| Katherine se uita curioasa spre fluviu, la fel si Leloush. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Fluviul Celest Thu Jul 12, 2012 4:22 pm | |
| Reflectiile noastre se dispersara, aparura apoi niste valuri care bruiau reflectiile noastre pana ce acestea disparura si aparura reflectia unui decor. Era ceea ce se vedea in poseta Cristinei prin globul ei magic care era in poseta. Iau de jos o scoica mare din rau, model ghioc si o pun la ureche. -Mda, a mers vraja. Acum suna. Spun eu. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Fluviul Celest Thu Jul 12, 2012 4:27 pm | |
| Stateam in camera mea si ascultam cand imi dau seama ca suna ceva si de data asta nu era telefonul ci globul magic care era in poseta mea.Ma duc grabita la poseta si scot globul din ea punandu-l pe o masuta.Vad ca cea care ma suna era Sanara asa ca ii raspund. -Ce s-a intamplat Sanara de ma suni tocmai acum? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Thu Jul 12, 2012 4:55 pm | |
| - A raspuns? intreba Kat curioasa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 9:53 am | |
| -Da, a raspuns. Soptesc eu lui Katherine. -Cristina, cred ca s-a intamplat ceva grav cu echilibrul Utopiei. Eu am gasit-o pe Katherine in plin camp langa Fluviul Celest la zeci de kilometri de orice asezare. Mi-a spus ca a vrit sa se teleporteze din living in dormitorul ei dar s-a trezit aici. Apoi l-am pus pe lelous sa faca acelasi lucru si l-a fel s-a intamplat si cu el, iar acum daca incearca sa se teleporteze nu apar decat la cativa metri mai incolo. S-a intamplat ceva cu puterea de teleportare a vampirilor si vroiam sa stiu aca si vrajitoarele sunt afectate sau doar vampirii. Vreau doar sa te teleportezi dintr-o camera in alta a casei tale sa vedem ce se intampla.
| |
|
| |
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 10:06 am | |
| -Bine o sa incerc,spun eu teleportandu-ma in alta camera,dar in loc sa ajung in camera aia ajung la Sanara -Bine asta e ciudat rau | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 2:22 pm | |
| -Deci si alte specii sunt afectate. Si constat ca oricine incearca sa se teeporteze, apare fix in acest loc. De ce nu apare in alt pustiu? Deci concluzia mea e ca ar fi 2 posibilitati: Ori cineva s-a jucat cu o vraja si are interesul ca oricine se teleporteaza sa ajunga aici, ori cineva a facut ceva de a stricat echilibrul Utopiei. | |
|
| |
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 2:42 pm | |
| -Nu stiu,dar trebui sa ajung acasa sa opresc globul,spun eu teleportandu-ma direct acasa. Dupa ce opresc globul magic ma teleportez din noi la ei | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 4:22 pm | |
| - Deci ce e de facut? Nu vreau de fiecare data cand ma teleportez sa ajung pe aici, se stramba Kat nemultumita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 5:34 pm | |
| -Uite la vrajitoare a mers. De aici s-a putut teleport acasa. Deci vrajitoarele sunt doar semi-afectate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 5:37 pm | |
| - Leloush incearca sa te teleportezi acasa, murmura Katherine sec. El dadu din umeri si o facu, aparand insa doar la cativa metri departare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 5:47 pm | |
| -Se pare ca doar la vrajitoare merge. Ce e de facut e sa va duc eu in zbor acasa. Si apoi sa ma apuc sa cercetez cauza. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 5:54 pm | |
| - Dar nu vreau sa merg acasa, vreau sa aflu ce se intampla, se bosumfla Katerina. |
|
| |
| Subject: Re: Fluviul Celest Fri Jul 13, 2012 7:21 pm | |
| -Eu una nu am ce face pe acasa si pentru ca nu vreau sa merg pana in acele cameri stau si eu sa va ajut | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fluviul Celest Sat Jul 14, 2012 9:15 am | |
| -Bine, atunci vom cerceta toti. Dar nu stiu daca cauza este in acest loc sau in altul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Sat Jul 14, 2012 8:36 pm | |
| - Pai am putea incepe cu acest loc, daca tot suntem aici . E posibil totusi ca aceea cauza sa fie aici, sopti Katherine uitandu-se cercetator in jur. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fluviul Celest Sun Jul 15, 2012 12:38 pm | |
| -Atunci sa incepem de aici. Dar nu vad nimic anormal. Vad doar ceva normal. Doar o campie asa cum trebuie sa arate o campie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Sun Jul 15, 2012 4:15 pm | |
| - Asta e doar o aparenta... poate e totusi ceva aici, desi nu-mi dau seama unde, facu cativa pasi si la un moment dat pamantul se crapa si cazu intr-o groapa. Heei, incepu ea sa tuseasca. - Esti bine ? marii Leloush ochii venind langa groapa care se dovedi a fi foarte adanca. |
|
| |
| Subject: Re: Fluviul Celest Sun Jul 15, 2012 4:17 pm | |
| -Se pare ca acum chiar am gasit ceva | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Sun Jul 15, 2012 4:22 pm | |
| - Daa, o groapa, se planse Katherine. Cred ca m-am lovit destul de tare la glezna. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Fluviul Celest Mon Jul 16, 2012 8:27 pm | |
| -Haide sa te scot de acolo. De data asta insa vreau nu prin zbor ci printr-un act de magie. Spun eu. Imi scot bagheta care o purtam pe sub rochie, in chiloti, verticala, cu piciorul meu. Dupa ce imi scot bagheta o duc la gura, si incep sa o folosesc ca pe un fluier. Din arful baghetei iesi o funie lunga de doar 2 metri desi groapa era adanca de zeci de metri. Insa eu continui sa cant la bagheta, asemeni unui negustor dresor de serpi din bazarele turcesti si arabe. Funia incepu sa se comporte de parca ar fi fost vie si cobora in groapa, ramanand suspendata in aer. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Fluviul Celest Mon Jul 16, 2012 10:16 pm | |
| Katherine se prinse de funie si iesi pana la urma din groapa, fiind putin murdara de pamant pe brate si picioare. - Vai sis... murmura Leloush visator. - Ce e? se incrunta ea. - Asa murdara... arati atat de sexy, murmura din nou, pe acea voce seducatoare, trecandu-si varful limbii lasciv printre buze. - Perversule! il pocni dupa cap. |
|
| |
| Subject: Re: Fluviul Celest Mon Jul 16, 2012 10:17 pm | |
| -Numai la asta se poate gandi cineva ca tine Leloush | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Fluviul Celest | |
| |