| Blood on my hands | |
|
|
Author | Message |
---|
Tulip Elf
Sex : Mesaje : 2931 Kwan : 5566 Varsta : 28 Localizare : Elves Realm
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Blood on my hands Wed Nov 27, 2019 6:47 pm | |
| Ayato:
Fiind noapte, ies din conac la o mica plimbare. Ma gândeam ca poate iau si masa daca tot ies in oras, asa ca incep sa ma uit cu atentie in jur dupa o posibila victima. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Blood on my hands Wed Nov 27, 2019 7:08 pm | |
| Irma:
Ma plimbam prin Transylvmania taramul vampirilor. Stiam ca e periculos dar nu aveam de ales. Trebuia sa gasesc o planta rara pentru o potiune. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Wed Nov 27, 2019 7:27 pm | |
| In timp ce ma plimbam, vazandu-mi de treaba, ma trezesc cu un grup de vampiri ce-mi taie calea, nelasandu-ma sa inaintez. Ma uit mai atent si pe unul din ei il recunosc, amintindu-mi ca-i sparsesem dintii si fata in urma cu cateva zile. Acum imi parea rau ca-l lasasem sa scape asa usor. -Serios? Aveai nevoie de spate ca sa te arati? Tu chiar esti un ratat fricos. -Sa vedem cat o sa mai razi dupa ce terminam cu tine! Pe el! Eu rânjesc pana la urechi când vad ca sar toti sa ma atace si doar soptesc un "muriti", si in cateva secunde ii fac sa se loveasca intre ei si le rup gaturile la toti, lasandu-l doar pe cel ce-i chemase in viata sa poata urmarii cum toti amicii sai sunt ucisi cu atata usurinta. Când termin, vin la el si-l prind de gat cu forta, facandu-l afis pe zidul unei cladiri. -Fraier ai fost sa crezi ca-mi puteai face felul cu ratatii aia. -Nenoro-...AAAAAAA! Acesta incepe sa urle in clipa in care ii scot ochii din orbite si le arunc pe jos, calcandu-le in picioare. Urletele sale nu fac decat sa-mi incante urechile ca o dulce melodie si un ranjet de maniac imi apare pe chip. Ii dau drumul sa cada in genunchi si-mi ridic piciorul, lovindu-l cu forta in spate de-i rup coloana. Imi scutur apoi hanoracul de praf si-mi continui plimbarea linistit. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Blood on my hands Wed Nov 27, 2019 7:38 pm | |
| Privisem scena de dupa niste boscheti cand eram aplecata sa culeg planta de care aveam nevoie.
-Bravo. Fantastic. Spun eu aplaudandu-l. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Wed Nov 27, 2019 7:42 pm | |
| Ma opresc brusc si-mi intorc privirea spre ea. Eram gata s-o ucid, dar când vad ca ma aplauda, doar zâmbesc mandru. -Mersi. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Wed Nov 27, 2019 7:48 pm | |
| -Si-o meritau acei vampiri. Mai ales cel care i-ai scos ochii din orbite. Era seful gastii. Asta era o gasca care teroriza pe oricine trecea prin zona. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 3:18 pm | |
| -Oh! Serios? Pana acum nu mi-au facut probleme când am trecut pe aici. Si cam pe aici ma plimb in fiecare seara. Gasesc mai usor prada in zona asta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 7:40 pm | |
| -Fiindca esti vampir. Dar tocmai azi vroiau sa se lege si de tine. Din ce am vazut insa le-ai venit de hac. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 7:49 pm | |
| -Normal ca le-am venit de hac! Nu sunt cel mai puternic de pe aici degeaba! Si acum... Ma apropii de ea, prinzând-o de incheietura maini si-o lipesc cu fata la zid, ducandu-i mana la spate si tinand-o strans in loc. -Ce cauta una ca tine pe aici? Nu sti cat e de periculos? Mai ales la orele astea... | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 7:54 pm | |
| -Sunt vrajitoare si am venit aici sa culeg o floare rara care creste doar in aceasta zona. Stiu ca e periculos si mi-am asumat un risc venind aici. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 8:02 pm | |
| -Ai riscat atat doar pentru o buruiana? Ehhh...Norocul meu! Nu trebuie sa caut mai departe... Cu mana libera o prind de par, dandu-i capul intr-o parte ca sa am acces la gatul ei, apropiindu-mi apoi fata de el si infigandu-mi coltii in el, band putin din sangele ei. Insa când ii simt gustul, ma departez si scuip, stergandu-ma la gura cu dosul palmei. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 8:06 pm | |
| -Deci nu iti place sangele meu, nu? Nu stiam ca vampirilor nu le plac sangele de vrajitoare. Si acum voi deveni vampir? Intreb eu putin speriata. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 8:10 pm | |
| -Heh? Nu vei deveni nimic. Tot o vrajitoare amarata cu sange dezgustator ramai. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 8:21 pm | |
| -E bine ca nu ma transform in vampir. Dar credeam ca oricine e muscat de vampir se transforma. Cum e posibil sa fii muscat dar sa nu te transformi in vampir? Intreb curioasa. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 8:25 pm | |
| -Ca nu functioneaza chiar asa. E doar o inventie a oamenilor. Trebuie sa fi muscata dintr-un anumit loc si numai de un vampir pur-sange. Altfel esti doar conserva noastra cu sange. Asa ca n-ai de ce sa-ti bati capusorul ala al tau si asa gol cu asemenea chestii. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 8:35 pm | |
| -Am inteles dar se pare ca eu ma numar printre cei norocosi deoarece nu va place sangele meu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 8:58 pm | |
| -Mie nu-mi place! Dar sigur sunt vampiri carora le-ar place sangele tau dezgustator. Deci mai bine pleci inainte sa ajungi masa cuiva. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Thu Nov 28, 2019 9:07 pm | |
| -Am o grupa rara de sange. Si bine, voi pleca. ii spun eu indepartandu-ma putin. -Ah, ma numesc Irma si daca vrei, ma gasesti la conacul din padurea cu Lacul de Safir. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Sun Dec 01, 2019 6:25 pm | |
| -Heh? De ce as vrea sa te gasesc? Nu-mi folosesti la nimic. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Sun Dec 01, 2019 6:52 pm | |
| -Ei ziceam si eu poate vrei sa fim amici daca tot nu iti foloseste laceva sangele meu. Sau vampirii sunt prieteni doar cu potentialele victime? | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Sun Dec 01, 2019 9:12 pm | |
| -"Amici"? "Prieteni"? Ce grupe de sange mai sunt si astea? N-am auzit pana acum de ele. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Sun Dec 01, 2019 10:22 pm | |
| -Nu sunt grupe de sange. Sunt o stare de relatii intre oamenii sau intre fiinte. Adica doi oameni sau doua fiinte care se inteleg super bine. Incerc sa ii explic eu. | |
|
| |
Tulip Elf
| Subject: Re: Blood on my hands Mon Dec 02, 2019 4:59 am | |
| O priveam ca mata-n calendar, fara sa inteleg mare lucru din ce-mi zise despre "prietenie". Nu era un termen cu care sa fi fost obisnuit, deci imi venea oarecum greu sa-i inteleg sensul. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Blood on my hands Mon Dec 02, 2019 8:39 am | |
| -Vad ca iti este greu sa intelegi sensul cuvantului prietenie. Nu ai prea avut astfel de relatie nici macar cu alti vampiri din cate observ. De exemplu cei pe care tocmai i-ai ucis tu, mi se parea ca intre ei exista o relatie de prietenie, erau camarazi, prieteni, intre ei. Doar prietenii pot forma un grup. Pe de alta parte tu pari genul care iti place singuratatea. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Blood on my hands | |
| |
|
| |
| Blood on my hands | |
|