Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sat Dec 07, 2019 9:47 pm | |
| -Bine, atunci vino cu mine. Spun eu si ii arat un magazin ce avea ceramica de lux. Farfurii, cani si bibelouri de ceramica. | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sat Dec 07, 2019 10:14 pm | |
| -Ceramica care imita aurul? Sau ceramica suflata cu aur? Inorice caz, sunt superbe. Desigur ca mi-ar placea sa le am. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sun Dec 08, 2019 11:09 am | |
| ─ Atunci îţi voi cumpăra ceramica ce e suflată cu aur, spuse Mo, achiziţionând setul respectiv şi dăruindu-i-l lui Sel. Acum… spuse el… să mergem la un magazin de mobilă! concluzionă acesta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 09, 2019 8:28 pm | |
| -Bine. Sa vedem ce ne-ar face cu ochiul si ce ne-ar fi de folos de acolo.
Last edited by Sanara on Tue Dec 10, 2019 5:23 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 10, 2019 2:26 pm | |
| Auzind una ca aceasta, Mo ceru informaţii de la vânzătorul de ceramică şi apoi ieşi din acel magazin. ─ Spre mobilă! spuse el, aşa doar de dragul de a fi auzit de cineva.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 10, 2019 5:25 pm | |
| Ca sa fiu putin amuzanta, il iau de mana si zbor intracolo la o altitudine de doar 2 metri, pe el fortandu-l sa alerge cand il taram dupa mine. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 10, 2019 7:10 pm | |
| -Frumos pat cu baldachin ti-ai ales. O sa imi cumpar si eu unul dar mai modern. Oricum aveam de gand sa imi schimb mobila in dormitor. Apoi ii arat.
Last edited by Sanara on Thu Dec 12, 2019 9:13 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Wed Dec 11, 2019 3:17 pm | |
| Când văzu ce-şi alesese Sel, Mo răspunse: ─ Nu e rău!... Nu e deloc rău! Mo mai alese câteva piese, plăti achiziţiile făcute şi spuse unde anume să ajungă marfa cumpărată, apoi se întoarse spre Sel şi o întrebă: ─ Nu ţi-e foame?
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 12, 2019 9:16 pm | |
| -Ba da, sa stii ca chiar imi e daca tot ai adus vorba. Unde mergem? Un restaurant sau un fast food de unde luam cate ceva sa mancam pe strada in timp ce ne mai uitam prin piata? intreb eu. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sat Dec 14, 2019 4:38 pm | |
| ─ Un restaurant mai degrabă, răspunse Mo. Oi fi eu zeu, dar până şi pe zei îi dor picioarele! răspunse el rânzând amuzat. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 16, 2019 4:36 pm | |
| -Bine, atunci restaurant. Sunt trei restaurants in zona. Restaurant Central, Restaurant Mediterana si Restaurant Cafe. Restaurant Central are un meniu variat dar pe specific local, Restaurant Mediterana are in meniu cu specific Mediterranean iar de baza sunt fructele de mare iar Restaurant Cafe are un meniu de cateva mancaruri dar variat la capitolul desert si specialitati de cafea si ceai. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 16, 2019 4:44 pm | |
| ─ Ai spus meniu variat, ceai, cafea şi desert? o întrebă Mo căscând nişte ochi mari. Atunci acolo e de mine! decretă el. Du-mă acolo, frumoasă Sel! concluzionă el. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 16, 2019 6:30 pm | |
| [size=23]-Atunci acolo mergem. Spun eu si inaintez spre restaurant.
Last edited by Sanara on Mon Dec 16, 2019 7:18 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 16, 2019 6:54 pm | |
| Ooc – Măicuţă! Acu’ să înţeleg că mi-ai preluat şi personajul! "Megem, ne aşezăm, ne întreabă…" | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 16, 2019 7:17 pm | |
| ooc: Scuze editez, nu am vrut sa iti preiau personajul. A fost pura obisnuita de a vorbi la plural. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 17, 2019 4:26 pm | |
| Mo o urmă pe Sel spre restaurantul cu pricina. De-a lungul drumului el merse tăcut, apoi când observă că partenera lui se oprise, întrebă: ─ Am ajuns?
| |
|
| |
Sanara OWNER
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 17, 2019 5:39 pm | |
| Privind exteriorul restaurantului, lui Mo i se păru un loc primitor şi cald. Deschise uşa de intrare a restaurantului şi se dădu într-o parte. ─ Domniţă Sel, intraţi, vă rog! spuse el politicos.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 17, 2019 5:41 pm | |
| Intru prima in restaurant, uitandu-ma dupa o masa libera. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 17, 2019 6:14 pm | |
| După ce o lăsă pe Sel să intre, intră şi Mo. Se opri puţin să admire interiorul generos al restaurantului şi apoi spuse: ─ Voi prin acest regat aveţi restaurante, nu glumă! Apoi se apropie de ei un băiat de sală care-i întrebă dacă au rezervare. Mo răspunse că nu, dar că dorea o masă liberă. Băiatul le făcu semn să-l urmeze. ─ După tine, prinţesă! spuse Mo către Sel.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 17, 2019 6:38 pm | |
| Inaintez dupa acel baiat care ne conducea la masa noastra. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 17, 2019 7:00 pm | |
| Băiatul de sală le găsi o masă destul de rezervată, aşa încât să nu fie deranjaţi. Trase scaunul pentru ca domnişoara să se aşeze confortabil şi puse nişte meniuri elegante pe masă. Mo se aşeză la masă şi deschise meniul din faţa lui. ─ Cam ce se mănâncă bun pe-aici? o întrebă el pe Sel.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 17, 2019 7:30 pm | |
| -Ca mancare noi avem in principal mancare vegetariana sau cu carne din soia. Asta deoarece noi nu ucidem animale. Avem niste retete de care sigur nu cred ca ai auzit.
Shakshuka e o mancare in principal din legume si are si cateva fasii de bacon ma refer la bacon facut din soia. Este tratat ca un aperitiv.
Mai avem diverse feluri de curry din orez, din fasole, din mazare si din alte specialitati dar si chiftelute din linte. Acestea se servesc pe langa mancarea propriu zisa.
Ca feluri de mancare principale avem diverse supe dar te previn asupra condimentelor sunt putin cam multe. Apoi avem ca felul doi: Samosa, Papri Chaat, apoi mai este specialitatea zilei din cate vad se numeste Lunch este orez cu ciuperci si cu chiftelute din morcov. Eu personal ador aceasta. E a nu stiu cata oara cand pandesc sa apara iarasi aceasta la oferta. Este si rar in oferta deoarece exista un singur bucatar care se pricepe sa faca aceasta mancare. De fapt teoretic toti ar putea dar unul singur cunoaste reteta totala si are ingredientul secret care da un gust extraordinar. Din pacate acest bucatar este foarte batran si nu isi permite sa munceasca in bucatarie decat foarte rar. Tocmai de aceea cred ca azi e si foarte aglomerat. Multa lume prefera aceasta specialitate. Apoi ca desert cel mai bun ar fi Idli cu ovaz, Pani Puri, Ladoo care se serveste intotdeauna cu ceai verde sau ceai negru, Rava Idli si ar mai fi si biscuitii cu scortisoara care se servesc impreuna cu Lassi un fel de Milkshake. Apoi mai este o specialitate pe baza de ceai si lapte numita Chai este un amestec de ceai negru, lapte si condimente.
Last edited by Sanara on Thu Dec 19, 2019 12:13 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. | |
| |
|
| |
| Anunţul… buclucaş. | |
|