Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sun Dec 22, 2019 4:38 pm | |
| -Iti sta foarte bine aceasta roba chinezeasca. Daca nu ma insel, e o roba scumpa pe care o poarta doar printii, am vazut asa ceva doar in cartile cu printi chinezi. | |
|
| |
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sun Dec 22, 2019 5:40 pm | |
| ─ Dacă-ţi place, atunci aşa o să rămân îmbrăcat! spuse el plătind hainele de pe el. Tu îţi alegi ceva de-aici sau mergem în altă parte? o întrebă el pe Sel. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sun Dec 22, 2019 5:54 pm | |
| -Vom merge la magazinul indian. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sun Dec 22, 2019 9:40 pm | |
| Mo merse din nou la uşa magazinului, o deschise şi spuse: ─ După tine, tânără domnişoară!
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sun Dec 22, 2019 9:45 pm | |
| Ies prima pe coridor indreptandu-ma catre magazinul indian. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 23, 2019 5:44 pm | |
| Mo o urmă îndeaproape pe Sel până la magazinul dorit de aceasta, iar când ajunse la destinaţie, îi deschise uşa, aşa cum o făcuse şi până atunci.
Ooc – PS – Ce rol ţi-ar plăcea să mai interpretez? Mă ajuţi puţin şi tu?
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Mon Dec 23, 2019 8:47 pm | |
| Selene:
Intru in magazin si ma reped la raftul cu Saree, alegand unul.
OOC:
-Pai tie ce roluri iti plac cel mai mult? Am observat ca iti plac zei si printi, am dreptate? In afara de astea ce roluri ti-ar mai placea? Nu te-as putea pune la un rol care sa nu iti palca. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Tue Dec 24, 2019 12:05 pm | |
| Ooc – Chestia cu prinţ mi se trage de la nişte seriale chinezeşti sau coreene unde personajul masculin era Prinţ Moştenitor sau Prinţ al Coroanei. De la aceleaşi seriale mi se trage şi predispoziţia pentru nume asiatice.
Chestia cu nemuritorii şi zeii tot de la un serial chinezesc mi se trage. Serialul se numea Ten mile peach blossom (O mie de piersici înfloriţi).
Da, îmi plac personajele puternice, dominante, care pot face orice şi care iubesc şi sunt iubite. Personaje care să fie exact opusul a ceea ce sunt eu în realitate.
Nu-mi plac vampiri, vârcolaci, jumătate om, jumătate animal, animale fioroase şi urâte şi nu aş putea să fiu o zână. Nu mă văd în aşa un rol.
Însă din tot ce am creat pe vremea când eram Ave şi din ce am creat acum, mi se pare că te deranjează şi nu te simţi bine jucând cu personaje de genul meu.
Sincer… la ora actuală… sunt blocată total, pentru că nu ştiu ce-aş putea juca eu ca să îţi placă ţie şi să simţi că te "topeşti" după acel personaj.
Of! Am scris cam mult!...
Bic –
Mo o lăsă pe Sel să meargă să-şi aleagă sariul potrivit şi el se aşeză pe un fotoliu ca s-o aştepte. Se aştepta să dureze mult.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 26, 2019 6:14 pm | |
| OOC: O sa ma mai uit la personajele tale vechi o data. Cat despre personaje noi, ai putea sa iti faci zei, zeite, printi si printese elfi, ingeri (baieti si fete) BIC: Selene: Imi alesesem Saree-ul si dupa ce intru in cabina de proba apar in fata lui Mo imbracata in el: | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 26, 2019 8:30 pm | |
| Ooc – Scuze, am mâncat de seară. Deocamdată aş rămâne la două personaje. Mi-e tare frică să nu le încurc, dar mă voi mai gândi şi la alte posibilităţi.
Bic – Când Mo o văzu pe Sel îmbrăcată aşa frumos, se ridică din fotoliul unde stătea şi se apropie de ea. Îi scrută galant mâna şi spuse: ─ O fată aşa frumoasă nu trebuie să stea fără bijuterii adecvate, aşa că hai la un magazin de bijuterii, să-ţi alegi ce-ţi place!
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 26, 2019 9:06 pm | |
| OOC: Ok.
BIC:
Sigur. Spun eu, incantata.
-Exista un magazin de bijuterii orientale chiar la primul etaj deasupra acestui magazin. Doar ca va trebui sa luam fie pe scari fie liftul. Bine, mai e o posibilitate un culoar de zbor special pentru zane, ca un tub cilindric panoramic. Dar cred ca vom lua liftul, e mai aproape. Scarile sunt tocmai la capatul coridorului. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 26, 2019 9:09 pm | |
| Mo se apropie de Sel, o luă în braţe şi-i şopti: ─ Tu pune-mi imaginea în cap şi ne vom teleporta.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 26, 2019 9:42 pm | |
| -Aici e greu. Fiindca magazinul acesta face schimbari de decor o data pe saptamana. Si eu nu am mai fost in el de vreo 3 saptamani si nu stiu cum arata acum etajul intai. Si liftul e chiar dupa colt, la mai putin de 10 pasi de noi. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 3:39 pm | |
| ─ Bine, răspunse Mo puţin dezamăgit. Hai să mergem cu liftul! adăugă el. O luă de mână pe Sel şi ieşi din magazin, ajutând-o şi pe ea să iasă, apoi o aşteptă ca să meargă spre lift.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 3:49 pm | |
| Merg spre lift si apas butonul de chemare a liftului si usile liftului se deschise iar eu urc prima.
Last edited by Sanara on Fri Dec 27, 2019 4:08 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 4:05 pm | |
| Mo o urmă la scurt timp pe Sel şi liftul începu să urce până la etajul superior. Apoi uşile se deschiseră şi el ieşi, apoi o aşteptă şi pe ea. În timp ce o aştepta, el zări un magazin de bijuterii care se potriveau cu ţinuta ei. ─ Am văzut şi un magazin de bijuterii care se potrivesc cu ţinuta ta! spuse el către Sel.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 4:09 pm | |
| -Deci l-ai vazut. Acesta este magazinul de bijuterii orientale. Ii spun eu.
Last edited by Sanara on Fri Dec 27, 2019 4:29 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 4:23 pm | |
| ─ Păi… hai să mergem în magazin! răspunse Mo. Şi împreună cu Sel începu să meargă spre magazinul cu pricina.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| |
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 5:01 pm | |
| -Multumesc frumps pentru grija. Esti dragut. Ii raspund eu, zambindu-i. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 5:15 pm | |
| ─ Cu plăcere, draga mea! îi răspunse el. Acum, dacă avem ţinuta completă… să mergem să dansăm undeva! sugeră el. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 5:23 pm | |
| -Mai lipseste ceva. Sa mergem la magazinulde pantofi. Cu toate ca am sute de perechi de pantofi acasa si ar fi potriviti si cei care ii am acum in picioare, as vrea totusi sa vad daca au venit o pereche speciala de pantofi la care se face de mult reclama si zarva in jurul lor. Sunt editie limitata. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 27, 2019 6:37 pm | |
| ─ Păi… atunci hai să mergem la pantofi! spuse Mo. Ce mai aşteptăm atât? întrebă el. | |
|
| |
Sanara OWNER
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. | |
| |
|
| |
| Anunţul… buclucaş. | |
|