| Jasmine the genie | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Jasmine the genie Sat Dec 07, 2019 12:03 pm | |
| Jasmine:
Eram un Djin semi-liber. Adica nu mai eram obligata sa stau inchisa in lampa, ma puteam misca dupa buna vointa mea, dar trebuia sa car lampa dupa mine asemeni unui melc care isi cara carapacea. Asta deoarece nu ma puteam departa la mai mult de 300 metri de lampa. Acum aveam picioare si aratam destul de uman si eram din carne si oase dar ca aveam magia si abilitatea de a ma transforma in djin si sa intru inapoi in lampa.
Acum ma plimbam prin bazarul Califatului Quirkistan, un regat care cuprindea un singur oras mare cat o metropola. Aici toti locuitorii erau Djini dar existau si foarte multi turisti din alte specii umane magice.
Pentru a deveni un Djin liber cu adevarat, trebuia sa trec un test suprem. Spunea ca voi fi libera cu adevarat atunci cand voi avea un stapan care va pune dorintele sale mai presus decat nevoile sale, si cand se va indragosti de mine, vazandu-mi caracterul nu pentru ceea ce sunt.
Desi paream destul de umana, vraja care ma tinea deoparte de alte fiinte, ma facea sa fiu la fel de materiala ca un fum de tigara. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 03, 2021 12:15 pm | |
| Yuri:
`Hey!` o saluta pe domnisoara djin, aparand de nicaieri. Yuri, fiind Zeu, stia natura ei, chiar daca acum arata ca o fata absolut normala. Mereu fusese curios in legatura cu aceasta specie si in ziua aia pur si simplu vrusese sa faca o calatorie prin bazarul Califatului Quirkistan , sa vada ce e de cumparat pe acolo. Ii simtise prezenta si asa curiozitatea lui se activase si isi dorise foarte mult sa o cunoasca, sa vada cum se comporta, cum gandeste si ce fel de persoana e un djin. Din informatiile lui precedente stia ca nu e o specie ostila, dimpotriva, tocmai de aceea voia sa o invite in oras. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 1:14 am | |
| Jasmine: -SalāmAlaykum. Spun eu in timp ce fac un salut oriental. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 10:23 am | |
| Yuri:
Eram genul care invata foarte repede saluturile si limbile din tot universul, asa ca nu imi fu greu sa ii raspund inapoi la salut, imitand si gestul. "Wa-Alaikum-Salaam" . | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 10:58 am | |
| -Ma numesc Jasmine. Cu ce ocazie pe aici? Turist presupun, asa-i? | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 12:13 pm | |
| Yuri:
`Numele meu este Yuri. Sunt un Zeu. Pot fi luat ca si turist, am venit sa ma plimb intr-adevar, dar cel mai mult am venit pentru ca doream sa cunosc pe cineva din specia djinilor.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 12:16 pm | |
| -Pai in cazul asta ce zici sa mergem la o cafenea din bazar sa servim cate o cafea Arabica cu zahar brun si un cub de lokum? | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 12:16 pm | |
| Yuri:
`Mi-ar face placere` raspund si apoi ii ofer bratul meu. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 12:24 pm | |
| Il iau de brat si plecam spre bazar. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 12:35 pm | |
| Imediat ce am ajuns la bazar i-am tras scaunul galant si am asteptat sa se aseze apoi am ocolit masa si m-am asezat in fata ei. `Si.. Jasmine.. care sunt hobbyurile tale?` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 6:09 pm | |
| -Ma asez si apoi ii spun:
-Cititul, gatitul si imi place sa calatoresc. Probabil ca imi place sa calatoresc pentru a profita la maxim si a recupera timpul pierdut fiind inchisa in lampa. Si inca da imi place sa ajut diverse persoane sa le implinesc dorinte cu magia mea. Nemaifiind conditionata insa de lampa, daca vreau, pot acorda dorinte nelimitate, oricui. Nu mai sunt nevoita sa respect regulile de 3 dorinte universale sau 3 dorinte/zi. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 6:20 pm | |
| Yuki:
`Ma bucur pentru tine ca esti libera. Libertatea e una din cele mai de pret lucruri din lumea asta si banuiesc ca nu era prea placut atunci cand aveai stapani care se purtau abuziv cu tine.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 6:34 pm | |
| -De fapt nu as zice ca sunt libera 100% Sunt semi-libera. Adica desi aparent sunt libera, nu ma pot lipsi de lampa exact cum un melc sau o testoasa nu se poate lipsi de carapace. Si ai perfecta dreptate. Nu era placut sa am stapani care se purtau abuziv cu mine dar cel mai mare stres era caas putea da peste un individ care ar fi cerut putere de zeu si ar fi ajuns sa distruga lumea. Din fericire nu am dat peste asa ceva. Insa am dat peste un stapan idiot care mi-a cerut sa il fac bogat. L-am ajutat si ghici ce facut cu banii? In loc sa stie sa isi pastreze bogati, si-a cumparat, vila, masina, si altele sa se laude. Apoi a gasit sa ii risipeasca pe nu stiu unde. Cand a ajuns ingropat in datorii a dat vina pe mine. Sa deschida o afacere buna sau sa isi pastreze bani in banca ori sa isi investeasca banii nu l-a dus capul. Ii povestesc eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 7:51 pm | |
| Yuri:
Ascultasem peripetiile ei atent in timp ce sorbeam elegant si fara zgomot din cafeaua arabica. Cat timp statusem la vorba venise chelnerita si ne adusese la amandoi cafelele. `A fost un prost si un tip lacom care tot ce a vrut a fost sa se laude, evident ca n-a fost vina ta. Dar lasa, incearca sa privesti partea buna a lucrurilor - ai fi putut sa dai de stapani si mai rai care sa te fi pus sa raspandesti rau in lume.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 8:01 pm | |
| -Din fericire asta e limita. Regulamentul Codul Djinilor spune ca poti indeplini orice dorinta cu 3 exceptii: nu poti invia morti decat cu aprobare de la Sultanul Djinilor, nu poti sub nici o forma sa indeplinesti cuiva dorinta de a rani direct sau a face rau altora insa aici e o bresa, in sensul ca daca el isi doreste in mod direct ca cineva sa fie ucis eu ma pot opune, dar daca el isi doreste o mitraliera, nu ma pot opune, trebuie sa i-o dau, indiferent de ce va hotari sa faca cu ea. Si 3. Nu pot forta pe cineva sa se indragosteasca prin magie de cineva. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 8:09 pm | |
| ` E bine ca exista acest regulament care sa impiedice anumite dorinte care ar produce dezastre.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 04, 2021 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Fri Nov 05, 2021 9:26 am | |
| Yuri:
Zambisem si mai luasem o gura din cafeaua aromata. `Sa stii ca a fost o idee foarte buna sa venim aici, au o cafea senzationala. De mult n-am mai gustat o cafea asa buna.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Fri Nov 05, 2021 9:44 am | |
| Jasmine:
-Da. Cafeaua de aici e cea mai buna. Ma bucur ca iti place. Si ce ai mai vrea sa stii despre mine? Il intreb eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Mon Nov 08, 2021 11:44 pm | |
| Yuri:
Imi frec barbia ganditor, voiam sa stiu fooarte multe, dar trebuia sa fiu rabdator, si sa le iau pe rand. I-am prins usor mana peste masa si i-am mangaiat-o usor. `Ce iti place la un barbat in general ? Dar mai ales cum iti place sa faca dragoste cu tine?` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 1:18 am | |
| Apreciez ambiția, încrederea în sine, curajul și înțelepciunea, să știe să se descurce în viață și să fi realizat ceva prin forțe proprii. Sa fie motivat si hotarat, amuzant si manierat.
Cat despre a doua intrebare, nu prea stiu cum mi-ar placea. Stiu doar ca nu imi place sa fiu obligata, fortata sau sa mi se vorbeasca urat, nu imi place sa fiu presata si nu imi place sa o fac prea des.
Am nimerit in haremurile a doi sultani si nu prea mi-a placut. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 4:51 pm | |
| Yuri:
`Oh ... nu iti place prea des ?` intreb surprins, clipind de cateva ori si stand cu spatele proptit de scaunul meu, inca savurandu-mi cafeaua si pastrand distanta. `Inseamna ca pana acum nu ai gasit barbatul potrivit care sa stie cum sa te satisfaca si iubeasca in acelasi timp.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 6:27 pm | |
| -Probabil. Asta si pentru ca nu prea avem voie sa alegem. Noi djinii suntem ca femeile orientale. Lipsite de drepturi. Am avut doi sultani si cativa stapani. Deci practic ei au venit la mine. Eu trebuia doar sa ma supun. Daca un stapan a vrut sa o fac de 3 ori/zi, 7 zile din 7, trebuia sa ma supun fiind dorinta lui. Alt stapan a avut o dorinta care m-a transformat in prostituata. Si a facut mult mai multi bani decat alti pesti fiindca pe langa treaba clasica si distram clientii cu magie, indeplinindu-le diverse fantezii. Cel mai rau era ca acel stapan a tot amanat sa isi puna a 3-a dorinta fiindca nu vroi sa inchei misiunea cu el. Vroia sa fiu a lui mereu, sa profite mereu de mine. Norocul mu a fost ca a avut un accident si si-a dorit sa ii salvez viata. Stii, in mod normal e alegerea Djinului daca in situatii exceptionale si neprevazute, taxeaza sau nu dorinta. Cei mai multi djini nu taxeaza in situatii de urgenta. Insa eu am fost nevoita sa taxez ca sa ma pot elibera de un stapan abuziv. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 6:34 pm | |
| Yuri:
I-am ascultat povestea fara sa schitez ceva, dar nu pentru ca nu simteam nimic, eu nu eram asa indiferent ca alti zei. `Imi pare rau pentru ca ai fost nevoita sa treci prin toate astea.` am spus si am cuprins-o de mana, mangaind-o usor. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 6:40 pm | |
| -Mai doresti inca o cafeluta cu lockum? il intreb eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Jasmine the genie | |
| |
|
| |
| Jasmine the genie | |
|