Author | Message |
---|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| |
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 8:07 pm | |
| Yuri:
Am zambit si am luat inca o gura din cafea. `Ce stii despre Zei?` am intrebat-o, vrand sa schimb putin subiectul si s-o fac sa mai uite de lucrurile triste traite in viata ei. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 8:18 pm | |
| -Nu prea multe. Doar ca sunt cele mai puternice fiinte. Singurii care au cele 3 atribute pe care nimeni altcineva, nici chiar noi nu le avem. Omniprezenta, omniscieta si nemurire. Ah da si toti au stramos comun un zeu considerat "Fara de inceput" si nemuritor. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 8:49 pm | |
| Yuri:
Am zambit auzind-o. Cam astea erau cele mai raspandite lucruri despre noi. `Ai o parere buna despre noi? Ai mai intalnit pana acum un Zeu ca mine?` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 9:14 pm | |
| -Pai in general am o parere neutra. Exista si zei buni si zei rai, precum exista si oameni buni si oameni rai, precum exista si djini buni dar si djini malefici. Dar asta e frumusetea universului yng si yang, fiecare padure cu uscaturile ei. Pot zice ca am o parere buna despre zeii buni si una proasta despre cei rai deci per total ar fi una neutra. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 9:16 pm | |
| Yuri:
`Iar despre mine? Iti par a fi in ce categorie?` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Wed Nov 10, 2021 9:28 pm | |
| -Inca nu ne cunoastem suficient de bine deci nu ma pot exprima dar tind sa cred ca esti de partea buna. De obicei imi place sa privesc pe toti de partea buna asta pana cand unii demonstreaza contrariul. Sper insa ca esti un zeu bun. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 11, 2021 4:11 pm | |
| Yuri:
`Imi place sa cred ca totusi sunt unul bun. Poate ca nu sunt perfect, am si eu defecte, dar spre deosebire de multi din specia mea nu imi place sa ma comport ca si cum sunt buricul pamantului si fiecare persoana pe care o vad ar trebui sa imi stea in genunchi doar pentru ca sunt Zeu.` am zambind si mi-am terminat cafeaua, apoi am privit-o buclucas. `Ai auzit vreodata ce fel de Zeu sunt, care sunt abilitatile mele? Sau n-ai auzit de numele meu pana acum?` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Thu Nov 11, 2021 4:27 pm | |
| -Sincera sa fiu nu am auzit de numele tau până acum. Dar asta și poate pentru că am stat prea mult in lampa. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Jasmine the genie Fri Nov 12, 2021 6:35 pm | |
| `Inteleg, e si normal. Oricum nu toti zeii sunt asa de cunoscuti, mai ales eu , fac parte dintre Zeii mai tineri. Puterea mea este placerea, eu aduc la suprafata cele mai ascunse dorinte ale tuturor si tind sa le satisfac, in special pe cele carnale.` m-am dat mai aproape de ea si i-am atins cu o mana fatza si cu cealalta piciorul. `Poti sa apelezi oricand la mine in directia asta.` | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Jasmine the genie Fri Nov 12, 2021 6:47 pm | |
| -Si de curiozitate Cupidon îți e cumva ruda? Luandu-ma după puteri așa aș tinde să cred. El se ocupa cu dragostea puternica, iubirea adevărată, generatoare de căsnicii, tu însă cu placerea, cu iubirea generatoare de amanți. Daca am înțeles bine. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Jasmine the genie | |
| |
|
| |
| Jasmine the genie | |
|